Αν και παλιο το θεμα. μπορεις να μου πεις περιπου που βρισκεται το τ πισω απο τον κινητηρα γιατι καπου εκει σταζει νερα,,,,,
Αν και παλιο το θεμα. μπορεις να μου πεις περιπου που βρισκεται το τ πισω απο τον κινητηρα γιατι καπου εκει σταζει νερα,,,,,
Μου ειχε συμβει στο προηγούμενο αυτοκινητό μου όταν το πήρα. Μερικες σταγόνες νερού στο πάτωμα του γκαραζ , κάτω από τη μηχανη.
Διαγνωση : αντλία νερου. Δεν αλλάχθηκε ,μιας και το αυτοκίνητο ήταν καινούριο, απλά βγήκε και ξαναμπήκε σωστά.
vasilis e46 (29-09-12)
Σίγουρα κάποιο κολλαρο έχει σκάσει κοιτά για νερά το ψυγείο κ βάλε μπρος για ένα λεπτο κ θα δεις σίγουρα την διαρροή απλά να έχεις ένα δεύτερο άτομο να βλέπει τον δείκτη καλού κακού! Μπορεί να είναι κάτι απλό γιατί να τα σκασεις στον μάστορα;
Δεν εποχές για για να φεύγουν ετσι
A car travels your body
A bike travels your soul
ΓΙΩΡΓΟΣ R
vasilis e46 (29-09-12), Βασιλης (13-08-16)
Διαρροή μπορει να μην είδες γιατί έχεις πόδια από κάτω. Θέλει λίγο μπρος-πίσω για να στάξει κάτω , ή μεγαλύτερη διαρροή.
Μπορει επίσης να μην είδες γιατί δεν ζεσταθηκε αρκετά ώστε να διασταλουν κάποια κομμάτια , και να χάνει.
BILL007 (29-09-12), bill_m3 (30-09-12), STREETRACING (29-09-12)
Να υποθεσω οτι δεν ειχες τραβηξει νερο απο το παγουρι του πλυστικου και πως το τσεκαρες και αυτο οτι ειναι οκ;
(Εχω χεστει επανω μου απο σαπιο σωληνακι εκει)