Χθές μια μάνα με i20 και το κοριτσάκι στο κάθισμα του συνοδηγού να κρέμονται κεφάλι και χέρια έξω.
Σήμερα 2 πατεράδες το ίδιο, αλλά τα μωρά τουλάχιστον στο πίσω κάθισμα την φορά αυτή.
Χθές μια μάνα με i20 και το κοριτσάκι στο κάθισμα του συνοδηγού να κρέμονται κεφάλι και χέρια έξω.
Σήμερα 2 πατεράδες το ίδιο, αλλά τα μωρά τουλάχιστον στο πίσω κάθισμα την φορά αυτή.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Ptboul (13-09-12)
Εγώ τα βάζω πίσω, δεμένα σφιχτά στα παιδικά καθίσματα της Recaro και τα άτιμα καταφέρνουν πάντα να λύσουν τα χέρια τους. Η γυναίκα μου πρέπει να τα έχει κάνει με τον Χουντίνι, όχι με μένα. Οι δε πόρτες είναι ασφαλισμένες ώστε ν' ανοίγουν μόνο απ' έξω αλλά τώρα έχουν βρει νέο παιχνίδι με τα παράθυρα. Στη BMW πατάω το κουμπί της απενεργοποίησης και ησυχάζω, στο Terios όμως πατώντας το ίδιο κουμπί δε μπορώ να ελέγξω τα πίσω και του συνοδηγού ούτε από το κεντρικό πάνελ στην πόρτα του οδηγού. Γαμώ το γιαπωνέζικο μυαλό που το σκέφτηκε.
aristent (12-09-12), Leonidas_E39 (13-09-12), Ptboul (13-09-12)
S8N (13-09-12)
Σαν πατέρας το κατακρίνω 1εκ%!Εκείνη την στιγμή το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να σταματήσεις δεξιά και να τον αρχίσεις στις φάπες!Μιας και από λόγια δεν νομίζω να συγκινηθεί καθόλου,αφού να μου πείς ανεβάζει όλη του την οικογένεια πάνω στο μηχανάκι!Εγώ προσώπικα δεν περιμένω τίποτα από το κράτος στο συγκεκριμένο θέμα!Άσε που έχω δεί και σε φανάρι διπλα διπλα μηχανή της ομάδας Δίας και έναν πατέρα με το 3χρονο παιδάκι στα πόδια του σε μια βεσπα.Όσο γιατην προηγούμενη απάντηση αφορούσε καθαρά την απάντηση του Νίκου..
katsaraios (12-09-12), sierra (12-09-12)
Δεν τα λέω με κακία, απλώς μου την έχει δώσει, με συγχωρείς...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
apostoles46 (12-09-12)
Μα και εγώ με το μέρος σου είμαι..Δυστηχώς η νοοτροπία και ο τρόπος σκέψης είναι αδύνατον να αλλάξει.Και αν αλλάξει θα χρειαστούν πολλές γενιές όπως πολλές γενιές πίσω έχει υιοθετηθεί!
Ρουφαμε και τα λεμε....ε ρε Θεοχαρης που χρειαζεται σε κατι γονεις που βαζουν μπροστα στο τιμονι το παιδι λες και ειναι αεροσακος,που το αφηνουν να κρεμιεται απο το παραθυρο σαν σκυλι.....
Vassilis ///M (13-09-12)