μπας και εχεις κανα προγραμμα??
τα μπουζι σου πως ηταν???
μπας και εχεις κανα προγραμμα??
τα μπουζι σου πως ηταν???
Ποντάρω στα μπεκ...Βγάλτε τα να τα μετρήσετε. έχω δει πολλές ζημιές σε Μ από κλασμένο μπεκ και συνήθως η ζημιά γίνεται στο τεταρτημόριο που λες.
Είναι πιο σπάνιο να τρυπήσει στο κέντρο το πιστόνι...
Στον Μάκη το έχεις πάει το αμάξι;
Αντρέα θα ρωτήσω κ εγω αύριο τον δικο μου που είναι κορυφή στα e30 κ ε 36 κ θα σου πω
Αν ηταν απο προγραμμα θα ειχαν λιωσει και τα αλλα ειδικα στα 200+χλμ/ω
Και εαν δεν ειχαν λιωσει θα ειχαν καποια σημαδια.
Το μπουζι ηταν τιγκα λαδωμενο οποτε δεν μπορεσαμε να δουμε με το ματι αν ηταν φτωχο
ή πλουσιο.
Τα υπολοιπα ηταν οπως επρεπε να ειναι.
Το αμαξι ειναι στον Πλουμιστο.
BILL007 (02-09-12)
Φιλε αντρεα.
Το οτι ειναι λιωμενο στην περιμετρο το πιστονι, σημαινει οτι την ακουσε απο αυξημενη θερμοκρασια στα τοιχωματα του μπλοκ.
Πρεπει να δουλεψε στεγνα το πιστονι σου, και απο την πολυ τριβη ο θαλαμος ανεβασε πολυ μεγαλη θερμοκρασια με αποτελεσμα το λιωσιμο.
Αυτο ωφειλεται καθαρα σε θεμα τροφοδοσιας. Οποτε τσεκαρε μπεκ που ειναι το ευκολο, και το μπουζι.
sympether with chiefτης
Βέβαια αυξημένη θερμοκρασία στο μπλοκ θα μπορούσε να επέλθει και από χαλασμένη τρόμπα λαδιού(που έχει συμβεί σε άλλα e36 M3), όμως θα έβλεπες σημάδια ''κόπωσης'' (αν όχι αντίστοιχη ζημιά) και σε άλλους θαλάμους.
Άρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα στην περίπτωσή σου.
andreas_R (02-09-12)
Ναι. Εδω μιλαμε μονο για τον ενα θαλαμο.
sympether with chiefτης
RTFM
Αν και δεν έχω γνώσεις για τον συγκεκριμένο κινητήρα , συγκρίνε
τους πολλαπλασιαστες μεταξύ τους να δεις
Μήπως διαφέρει ο 5