Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Εγώ νομίζω ότι δεν έχει.Παλιότερα θυμάμαι κάποιοι αερόσακοι πως είχαν ημερομηνία λήξης μια δεκαετία μετά την παραγωγή τους...Δεν νομίζω όμως να ισχύει αυτό για τους αερόσακους που μπήκαν στο Ε46
Παιδιά τι να πω...Εγώ το διάβασα και νόμιζα ότι είναι ακριβές το ρεπορτάζ...![]()
BILL007 (23-08-12)
Ενταξει ρε συ συζητηση κανουμε![]()
BILL007 (23-08-12)
Αν δεν κάνω λάθος, η ημερομηνία ελέγχου/ πιθανής αλλαγής των αερόσακων είναι χτυπημένη κάπου στο σασί. Στο δικό μου είναι στη μεσαία κολώνα, όταν ανοίγεις την πόρτα, στη μεριά του οδηγού.
![]()
Επειδή με έφαγε η περιέργεια, κατέβηκα νωρίτερα στο γκαράζ και το κοίταξα. Ανοίγοντας την πίσω αριστερή πόρτα, βλέπει κανείς το παρακάτω αυτοκόλλητο, στο οποίο είναι σημειωμένες οι ημερομηνίες ελέγχου/ πιθανής αντικατάστασης, για κάθε αερόσακο. Σημειώνω ότι το αυτοκίνητο το παραλάβαμε Οκτώβρη του 2004 καινούριο, και οι ημερομηνίες που φαίνονται στο αυτοκόλλητο είναι Ιούλιος του 2015:
Ωραία ξηγούνται οι Σουηδοί...
Stamatis (23-08-12)
Λογικο ειναι βρε παιδια να χρειαζονται αντικατασταση, πυριτιδα εχουν για την εκρηξη.
Ενα κιβωτιο με δυναμιτες κλειστο για 10 χρονια ειναι σιγουρο οτι αν χρειαστει να χρησιμοποιηθουν θα εκραγουν;
Εύκολο να το διαπιστώσεις! Πέταξε ένα σπίρτο !![]()
Bazil Van Sinner (24-08-12), BILL007 (23-08-12), katsaraios (23-08-12), Leonidas_E39 (24-08-12)