οπως ακριβως τα ειπε ο Βασιλης αλλα νομιζω οτι με PSS9 και τερμα σκληρα σινεμπλοκ το αυτοκινητο μαλλον θα καταντισει ανυποφορο!!!!!!!!
οπως ακριβως τα ειπε ο Βασιλης αλλα νομιζω οτι με PSS9 και τερμα σκληρα σινεμπλοκ το αυτοκινητο μαλλον θα καταντισει ανυποφορο!!!!!!!!
zaharias (24-02-10)
παιδιά μόλις πήρα τηλ για powerflex και μου είπαν για παραδοση 15 μέρες με ρώτισαν αν ειναι 60 ή 66 χιλιοστά μήπως ξερει κανεις κάτι ποιό γρήγορο?
παιδιά μάλον θα δοκιμάσω τα Powerflex, βοηθηστε με να τα βρώ, για μεταχειρισμένα τι λέτε? με το πρεσάρισμα στις βάσεις του αυτοκινήτου τι γίνετε, θέλει καποια προσοχή? χρειάζομαι ευθυγράμμιση μετα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 24-02-10 στις 19:27
σημερα το οδηγησα λιγο με τα powerflex.....απλα το τιμονι μου ειναι ''αλλου'' ....προς το καλυτερο φυσικα....
για λακουβες....δεν την ακουσα...αν κ επεσα σε ουκ ολιγες....!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Δεν εχουν προβλημα και μτχ να τα βρεις ...απλα δεν νομιζω να τα βρεις! Τι προσοχη ? Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη σε κατι...Πρεσαρεις πολυουρεθάνη σε χαλυβα! Δεν μπορω να φανταστω κατι να πηγαινει λαθος! Ευθυγραμμιση δεν ειναι οτι θα χρειαστεις επειδη βαζεις πολυουρεθανης, αλλα ενας ελεγχος μιας και τα δικα σου εχουν τζογους , δεν θα ηταν παραλογος! Ολο και καποια διορθωση θα χρειαστει να γινει!
BILL007 (24-02-10)
Μεγάλη προσοχή σ'αυτό που αναφέρει ο m-power.Χρειάζεται ειδικό εργαλείο για να μπούνε σωστά γιατί αν δεν πατήσουν όπως πρέπει θα βγούνε off πολύ γρηγορότερα και θα έχεις και αλλα προβλήματα.Να δώσεις προσοχή γιατί έχω δει να τα χτυπάνε με σφυρί-βαριά για να τα βάλουν....![]()
gianstef (25-02-10), Vasilis (24-02-10), Vassilis ///M (25-05-12)