Αλεξ τι προτείνεις για υγρά ;
Μπορείς να μου πεις γιατί λάθος ? τα έχεις δοκιμάσει?
saulm3 (15-08-12), Vassilis ///M (14-08-12)
Νομίζω ότι η βασική διαφορά είναι ότι έχουν ψηλότερο σημείο βρασμού (σιλικονουχα) και ότι χρειάζονται αλλαγή κάθε χρόνο .
Εγώ πάντως πρώτη φορά τα δοκιμάζω , όπως και τα τακάκια ( ferodo ds-2500).
Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία στα παραπάνω???
Τα DS2500 είναι γνωστό ότι αφήνουν επικαθήσεις στο δίσκο και μετά αρχίζει και τραντάζονται τα φρένα σου.
Θα το δεις στην πορεία.
Τα 5.1 είναι τελείως μα τελείως λάθος.
Φυσικά κρατάνε νερό και υπάρχει πρόβλημα στο κύκλωμα.
Επίσης η BMW λέει κατηγορηματικά ΟΧΙ στα υγρά που δεν είναι DOT 4.
Υπάρχει λόγος συμβατότητας των φρένων και της αντλίας.
Είναι σαν να σου λέει βάλε λάδι 10-60 και βάζεις 0-30.
Λάδι είναι και το άλλο απλά υπάρχει ένα πρόβλημα.
manos///3 (09-11-12), Vassilis ///M (14-08-12), ΔημήτρηςΜ3 (15-08-12)
το έχω ακούσει και εγώ αυτό με τα 5.1
για αυτό το τακάκι έχω την εντύπωση οτι είναι πολύ σκληρό! Ίσως να σου κάνει και κανα δόντι στον δίσκο σου και να έχεις και έντονα σφυρίγματα όταν κινείσαι με χαμηλές ταχύτητες μέσα στην πόλη..
Αυτό περισσότερο πιστεύω το βάζεις όταν το αυτοκίνητο το χρησιμοποιείς κατα 80% πίστα για παράδειγμα και το υπόλοιπο 20% δρόμο..
Στον δρόμο για την πίστα..![]()
alexk (14-08-12)
Διάβασα ότι τα 5.1 είναι συμβατά με τα DOT 4 για αυτό τα άλλαξα ,Ελπίζω να μην έχουν τεράστια διαφορά!!! Θα το ψάξω λιγάκι!!! Όσο για το τακάκι διαβάζοντας σχόλια για χρίση σε m3 εντυπωσιάστηκα από τα αποτελέσματα που ανάφεραν
Τα τακακια ds2500 τις ferrodo ειναι πολυ καλα, εχουν πολυ καλη αντοχη στην πιστα, (περιπου 8-10 γυρους χωρις να αναψουν)και μεγαλη διαρκεια ζωης.Δυστηχως αφηνουν καταλοιπα στους δισκους(που μεταφραζεται σαν τρεμουλο στο φρεναρισμα) αλλα οχι συχνα και αρκει ενα καλο φρεναρισμα ωστε να καθαρισουν οι δισκοι.
alexk (09-11-12), Bazil Van Sinner (09-11-12)