Σωληνάκια goodridge βάλε και υγρά.Για εμένα αν πας σε μεγαλύτερους δίσκους με τις 16άρες άστο καλύτερα, εκτός και αν βάλεις απο 330 πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πας και για 17άρες...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3546
Σωληνάκια goodridge βάλε και υγρά.Για εμένα αν πας σε μεγαλύτερους δίσκους με τις 16άρες άστο καλύτερα, εκτός και αν βάλεις απο 330 πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πας και για 17άρες...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3546
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 10-08-12 στις 10:41
ziaba (10-08-12)
αν το να μεινεις στις 16αρες ειναι μονοδρομος αυτη η αναβαθμιση σε 300ρηδες δισκους με καλυτερα τακακια,σωληνακια υψηλης ειναι η καλυτερη και πιο πληρης αναβαθμιση που μπορεις να κανεις στον τομεα φρενα με εργοστασιακα εξαρτηματα με χαμηλο κοστος
οι δαγκάνες είναι ίδιες για να πάει σε φρένα από 325 θέλει μόνο βάσεις κ δίσκους στ ουσία δεν αλλαζει τπτ απλά θα χει μεγαλύτερο δίσκο + θα πάρει από 2 με 3 κιλα βαρος σε κάθε τροχό
Kostas_1 (10-08-12)
υπαρχει διαφορα στο φρεναρισμα αλλιως η εταιρεια δεν θα εκανε το ιδιο και με τα φρενα της Μ3ε46 και της Μ3Ε46 csl,που εχουν ιδια τακακια σε μεγεθος αλλα διαφορετικους δισκους(325 και 345 αντιστοιχα).
εννοείται ότι υπάρχει διαφορά με μεγαλύτερο δίσκο πρώτων έχει μεγαλύτερη περίμετρο τριβής , δεύτερων λειτουργεί ωσ μεγαλύτεροσ μοχλός θέλει λευτέρη δύναμη άρα λιγότερη τριβή + λόγικα ψυχεται καλύτερα
Οπως τα λεει ο Λεωνιδας φιλε μου, εγω εχω 316ti compact με 16αρες ζαντες και φρενα απο 325ti compact με 300 χιλιοστα δισκο μπροστα και 294 δισκο πισω. Το σωστοτερο θα ηταν να βαλεις και πισω και μπροστα.
alexk (14-08-12)
Ευχαριστώ όλους για τις πλήρεις και κατατοπιστικές απαντήσεις σας, θα αρχίσει σε 1-1.5 μήνα να γίνεται η προεργασία (ψάξιμο κ αγορά των εξαρτημάτων).
Εκτός αν 1% μέχρι τότε έχουν βρεθεί ζαντολάστιχα μεγαλύτερα (17"-18") σε εξαιρετική τιμή...![]()
Σε τι τιμη δηλαδη; Ισως κατι βρεθει.
Δεν έχω κοιτάξει να δω τι τιμές παίζουν για ζαντολάστιχα μεταχειρισμένα.. Αν έχεις κάτι να προτείνεις βέβαια, ευχαρίστως. Έχω σταμπάρει και 2-3 σχέδια που μου αρέσουν από τα εργοστασιακά..
BabisStinson (14-08-12), BILL007 (14-08-12), giannis_compact (14-08-12), ziaba (11-09-12)