Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Θέμα: [E36] Eπισκευη Οροφης

Rides
    1

Προεπιλογή

Θα παρω υφασμα απο αυτον στη Θερμοπυλων (Αθηνα), μιας και ταιριαζει το μαυρο που εχει με αυτο του σαλονιου μου!

Τη βενζινοκολλα που θα την προμηθευτω με το κιλο? Σε μαγαζια τυπου σιδηρικα-κλπ?

Rides
    1

Προεπιλογή

Σημερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εφτασε η μερα που μπορεσα να ασχοληθω με την οροφη και... σχεδον τελειωσα!!
    Τα ελυσα ολα μεσα, εβγαλα εξω τον ουρανο, τον ετριψα και κολλησα το καινουργιο υφασμα.
    Μενει να το συναρμολογησω αυριο, μιας και δεν ηθελα να συνεχισω μες στα σκοταδια για να γινει σωστη δουλεια. +οτι δεν ηθελα να μυριζει η κολλα.

1ον: Εχω καταχαρει με το αποτελεσμα και αυτο ηταν και η δικαιωση στο τελος του κολληματος, αφου ηταν η παρθενικη μου αποπειρα. Τα καντηλια που εριχνα μεχρι εκεινη τη στιγμη εφυγαν δια μαγειας...
    Αυριο μαλλον θα κερναω οποιον περναει εξω απο το σπιτι!!

2ον: Πολλα ευχαριστω και μπραβο για το θεμα στον φιλο Skyline_IS !! Ηταν πολυ κατατοπιστικα ολα βημα-βημα!!

3. The Following 4 Users Say Thank You to skaros For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (29-04-13), BILL007 (19-05-13), bill_m3 (04-05-13), Panos 316T (29-04-13)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skaros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εφτασε η μερα που μπορεσα να ασχοληθω με την οροφη και... σχεδον τελειωσα!!
    Τα ελυσα ολα μεσα, εβγαλα εξω τον ουρανο, τον ετριψα και κολλησα το καινουργιο υφασμα.
    Μενει να το συναρμολογησω αυριο, μιας και δεν ηθελα να συνεχισω μες στα σκοταδια για να γινει σωστη δουλεια. +οτι δεν ηθελα να μυριζει η κολλα.

1ον: Εχω καταχαρει με το αποτελεσμα και αυτο ηταν και η δικαιωση στο τελος του κολληματος, αφου ηταν η παρθενικη μου αποπειρα. Τα καντηλια που εριχνα μεχρι εκεινη τη στιγμη εφυγαν δια μαγειας...
    Αυριο μαλλον θα κερναω οποιον περναει εξω απο το σπιτι!!

2ον: Πολλα ευχαριστω και μπραβο για το θεμα στον φιλο Skyline_IS !! Ηταν πολυ κατατοπιστικα ολα βημα-βημα!!
    Αν θελεις ποσταρε μετα και καμια φοτο απο το αποτελεσμα.Επισης οποιαδηποτε διορθωση/συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη.

Τελος στην συναρμολογηση της οροφης καλα ειναι να εχεις και ενα 2ο ατομο για να συγκρατει την οροφη.
    -------------------

5. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

skaros (30-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Τα συναρμολογησα ολα σημερα, εντυσα και τα κολωνακια!
    Το αποτελεσμα πολυ καλο, θα ακολουθησουν και φωτογραφιες..

Δεν εσπασα κανενα κλιπακι, μονο ενα θεματακι με το πλαισιακι της πλαφονιερας ειχα που εν τελη το μονταρα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Να και καποιες φωτογραφιες:

Τις παραθετω λογω compact...

IMAG0219.jpg

IMAG0220.jpg

IMAG0222.jpg

IMAG0221.jpg

Οπως φαινεται, στα πισω κολωνακια υπαρχουν 2 κλιπακια. Τα τραβαμε να ξεκουμπωσουν και μετα τα βγαζουμε αφου πρωτα εχουμε αφαιρεσει τις ζωνες.

Τα υπολοιπα κολωνακια αφαιρουνται οπως αναφερθηκε στα παραπανω ποστς.

Επισης το 8εμα που ειχα με το πλαισιακι της πλαφονιερας.
    Για να το βγαλω απο τον ουρανο, χαλασα λιγο τις γωνιες του ουρανου (τις μαλακωσα). Οποτε δεν ειναι ακριβως οπως ηταν. Σε αισθητικο επιπεδο ειναι μια χαρα, δεν φαινεται κατι. Απλα το γνωριζω εγω και με ξενερωνει λιγο. Θα το επιδιορθωσω βεβαια σε λιγο καιρο.

8. The Following 2 Users Say Thank You to skaros For This Useful Post:

BILL007 (19-05-13), bill_m3 (19-05-13)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP