Θα παρω υφασμα απο αυτον στη Θερμοπυλων (Αθηνα), μιας και ταιριαζει το μαυρο που εχει με αυτο του σαλονιου μου!
Τη βενζινοκολλα που θα την προμηθευτω με το κιλο? Σε μαγαζια τυπου σιδηρικα-κλπ?
Θα παρω υφασμα απο αυτον στη Θερμοπυλων (Αθηνα), μιας και ταιριαζει το μαυρο που εχει με αυτο του σαλονιου μου!
Τη βενζινοκολλα που θα την προμηθευτω με το κιλο? Σε μαγαζια τυπου σιδηρικα-κλπ?
Σημερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εφτασε η μερα που μπορεσα να ασχοληθω με την οροφη και... σχεδον τελειωσα!!
Τα ελυσα ολα μεσα, εβγαλα εξω τον ουρανο, τον ετριψα και κολλησα το καινουργιο υφασμα.
Μενει να το συναρμολογησω αυριο, μιας και δεν ηθελα να συνεχισω μες στα σκοταδια για να γινει σωστη δουλεια. +οτι δεν ηθελα να μυριζει η κολλα.
1ον: Εχω καταχαρει με το αποτελεσμα και αυτο ηταν και η δικαιωση στο τελος του κολληματος, αφου ηταν η παρθενικη μου αποπειρα. Τα καντηλια που εριχνα μεχρι εκεινη τη στιγμη εφυγαν δια μαγειας...
Αυριο μαλλον θα κερναω οποιον περναει εξω απο το σπιτι!!
2ον: Πολλα ευχαριστω και μπραβο για το θεμα στον φιλο Skyline_IS !! Ηταν πολυ κατατοπιστικα ολα βημα-βημα!!
Bazil Van Sinner (29-04-13), BILL007 (19-05-13), bill_m3 (04-05-13), Panos 316T (29-04-13)
skaros (30-04-13)
Τα συναρμολογησα ολα σημερα, εντυσα και τα κολωνακια!
Το αποτελεσμα πολυ καλο, θα ακολουθησουν και φωτογραφιες..
Δεν εσπασα κανενα κλιπακι, μονο ενα θεματακι με το πλαισιακι της πλαφονιερας ειχα που εν τελη το μονταρα.
Να και καποιες φωτογραφιες:
Τις παραθετω λογω compact...
IMAG0219.jpg
IMAG0220.jpg
IMAG0222.jpg
IMAG0221.jpg
Οπως φαινεται, στα πισω κολωνακια υπαρχουν 2 κλιπακια. Τα τραβαμε να ξεκουμπωσουν και μετα τα βγαζουμε αφου πρωτα εχουμε αφαιρεσει τις ζωνες.
Τα υπολοιπα κολωνακια αφαιρουνται οπως αναφερθηκε στα παραπανω ποστς.
Επισης το 8εμα που ειχα με το πλαισιακι της πλαφονιερας.
Για να το βγαλω απο τον ουρανο, χαλασα λιγο τις γωνιες του ουρανου (τις μαλακωσα). Οποτε δεν ειναι ακριβως οπως ηταν. Σε αισθητικο επιπεδο ειναι μια χαρα, δεν φαινεται κατι. Απλα το γνωριζω εγω και με ξενερωνει λιγο. Θα το επιδιορθωσω βεβαια σε λιγο καιρο.