οτι μενει η βαλβιδα ρελαντι ανοιχτη συνεχεια αλλα αυτο ειναι αδυνατο εχουμε αλλαξει 3 βαλβιδες ολες καινουριες αυτο με εχει τρελανει κ ποτενσιομετρο,πεταλουδα ελεγχος στην καλωδιωση στις φυσες παντου εχει γινει τι να σου πω φιλε πραγματικα δεν το καταλαβαινω πως γινεται!καθε φορα που το ρεσεταρεις δουλευει μεχρι τις 2500 στροφες κανονικα μολις τις περασεις αναβει η βλαβη μπουκωνει κ κανει τα γνωστα παλι!κλεινεις τον διακοπτη ξανααναβεις την μηχανη ολα οκ, ξαναξεκινας περνας τις 2500 στροφες κ παλι τα ιδια!
φιλε valkat πεταλουδα γκαζιου εχεις αλλαξει??
Κοιταξε ξανα και τις φισες και τις καλωδιωσεις , μηπως δεν κανει καπου επαφη
valkat (13-07-12)
αν οχι αλλαξε την πεταλουδα και ολα ο.κ
valkat (13-07-12)
οι φυσες ειναι οκ, πεταλουδα δεν αλλαξα,δοκιμασα αλλο ηλεκτρογκαζο αλλα κ παλι μετα απο 20 μετρα αναβει πεταλουδα θα κοιταξω να δω το απογευμα!!!
σας ευχαριστω οπως κ να χει αν βρω τι φταιει θα το γραψω μην τυχει κ ταλαιπωρησει κανεναν αλλον
anisos (12-07-12)
οταν αλλαξες την βαλβιδα ρελαντι, της κανατε reset και ενεργοποιηση απ το Gt1?
valkat (13-07-12)
Μπορεί το συνεργείο σου να έχει όλη την καλή πρόθεση να σου το φτιάξει, αλλά να μην ξέρει. Θα σου πρότεινα να πάς να πάρεις μία γνώμη και από κάποιον άλλο.
καλημερα παιδια λοιπον ουτε πεταλουδα ειναι!εγινε reset οταν αλλαχθηκε η βαλβιδα κ παλι τπτ εχει παει κ σε αλλο συνεργειο το αυτοκινητο οπως κ απο γνωστες αντιπροσωπειες φιλοι των παιδιων προσπαθησαν να βοηθησουν!!!!σιγουρα αυτην την στιγμη δεν ξερουν πως να το φτιαξουν γι αυτο ζητησα την βοηθεια σας αν εχετε να μου προτεινετε καποιον που να εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα ειμαι ανοιχτος να δοκιμασω την τυχη μου αλλου!!!ομως επειδη ξερω την ελληνικη αγορα κ πως λειτουργουμε δεν θα με καλυπτε το φερτο απο εδω.....κ θα το φτιαξουμε!!!!
Αρχικά φίλε μου εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα σου σύντομα
Κατα δεύτερον εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ με την λογική σου.
Όταν είναι ένα σύνθετο πρόβλημα και όχι κάτι απλό, τι περιμένεις να σου πει το κάθε συνεργείο που εκείνη την ώρα μπορεί να έχει και 10 αμάξια ανοιχτά για επισκευές.Να τα σταματήσει όλα και να κάτσει να ασχοληθεί με το δικό σου? Λογικό είναι να σου πει φέρτο απο εδώ και να κάτσουν να το ψάξουν για να γίνει η όποια επισκευή.
Για εμένα δεν υπάρχει ελληνική και ξένη αγορά. Υπάρχει καταναλωτής που μπορεί και διαλέγει απο που θα πάρει μια υπηρεσία και είναι σε θέση να αξιολογήσει και να εμπιστευτεί το ποιος θα του παρέχει την όποια υπηρεσία.
Και πάλι εύχομαι το πρόβλημα σου να λυθεί το ταχύτερο δυνατό
Y.Γ 1.Αμα σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω με pm τα στοιχεία του συνεργείου που πηγαίνω χρόνια τώρα και είμαι ευχαριστημένος, αν και να ξέρεις ότι και αυτό είναι ελληνικό οπότε μπορεί να σου πουν να το αφήσεις για να το δουν και να το φτιάξουν αν μπορούν...
2. Ολα αυτά που γράφω είναι σε τελείως φιλικό τόνο.Δεν έχουν σκοπό κάποια αντιπαράθεση![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 13-07-12 στις 10:55