Μαλλον θα συμφωνησω με την προσεγγιση του Στεφ. Ισως οχι με το πως ακουγεται το "καλα να παθουν", αλλα ρε παιδι μου ελεος, φοβηθηκα ακομη και να τα βλεπω.
ΥΓ Σταματη τωρα πρεπει να εχεις θενκς![]()
οχι δεν έχω ακόμα Κώστα.
Πιστευω οτι ολοι εμεις οι adrenaline junkies εχουμε περασει μια περιοδο της ζωης μας που βρισκαμε ρομαντικο και απολυτη μαγκια να ''φυγουμε'' απ'την ζωη κανοντας αυτο που αγαπουμε περισσοτερο....Θεαματικα,με πρωτοσελιδο αν γινεται,αφηνοντας το στιγμα του επαναστατη,του ανικητου,του ανυποτακτου στο κοινωνικο γιγνεσθαι.....Μεγαλωνοντας σιγα σιγα ανακαλυπτεις ποσο βλακωδης ειναι αυτη η επιθυμια,ποσα ομορφα πραγματα μπορεις να νιωσεις ακομη περαν της ταχυτητας....Οταν πλεον κανεις και οικογενεια,σε νοιαζει να ζησεις οσο περισσοτερο γινεται!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
την ταινία με το ΤΤ την είδατε?
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
νομίζω πως βγαίνουν κάποια συμπεράσματα για την ψυχολογία των αναβατών.. ξέρουν ότι είναι τρομερά επικίνδυνο, αν θυμάμαι καλά η διαδρομή ''διεκδικεί'' 5 θανάτους ανά χιλιόμετρο, αλλά όλοι τους δεν έβλεπαν την ώρα να ξανατρέξουν.. σίγουρα είναι ''ψυχάκιδες'' αν μου επιτραπεί αλλά τους καταλαβαίνω σε ένα τοοοοοοσο δα μικρο ποσοστό..και εγώ όταν ανεβαίνω στην μηχανή νοιώθω άτρωτος.. είναι παντελώς λάθος(ηλίθιο μάλλον) αλλά έτσι είναι.. έχω χτυπήσει 3 φορές σοβαρά και πάλι ώρες ώρες το γκάζι κολλάει στο στοπ και έχω την εντύπωση πω δεν ξαναπάθω ποτέ τίποτε.. βασικά δεν σκέφτομαι καν ότι μπορεί να γίνει η στραβή...δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
pilot (07-11-11)