Akis 330Ci (15-06-12), Nick bmwlover (16-06-12)
Βασιλη συνεχιζεις την ιεροσυλια.... και στο psclub βγαλανε ανακοινωση οτι πληρωνουν 100 000ευρο για το κεφαλι σου... κομμενο ε?
χαχαχαχα
εβαλε και δημοσκόπηση που επιμενει οτι ειναι Renault
φτου γμβ την τύχη μου...
ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΡΕ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 15-06-12 στις 16:50
αστο, χεστο, την εφτιαξα και τη δημοσκόπηση
ρε αμα τρολλαρει μιλαμε τριζει η θεση μου...
ΤΖΙΤΖΙΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ ΜΟΥ...
ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΑΚΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ...
ΜΑΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΜΟΥ
m-power_01 (15-06-12)
ΟΚ παιδιά μην βαράτε!Εχω ξυπνήσει απο τις 6 σήμερα...
Thanks Σταμάτη που τα διόρθωσες![]()
Τώρα που ο πρόεδρος έφτιαξε τη δημοσκόπηση, μπορώ επιτέλους να ψηφίσω: Ναι! Δέχομαι να το αγοράσω, γιατί όπως διαβάζω στην πίσω ανάρτηση έχει βραχίωνες, αντί για τον βλακώδη ημιάκαμπτο που έχουν όλα τα υπόλοιπα Peugeot. Άρα, παίζει και να διπλώνει στη στροφή με άφημα.
Μεταξύ σοβαρού και αστείου, αυτή η χαρακτηριστική υπερστροφή στο άφημα του γκαζιού, των παλιών μικρών γαλλικών αυτοκινήτων, είναι υπεύθυνη για τη φήμη του σπορ χαρακτήρα τους, όπως και για τον όρο hot-hatch. Ζώντας (κυρίως αναγκαστικά) με ένα Clio πρώτης γενιάς (μεταξύ άλλων...) μπορώ να πω, ότι παρά τα λίγα άλογα, είναι απίστευτα παιχνιδιάρικο, εύκολο να φτάσεις τα όρια, ελαφρύ (850kg) και το φχαριστιέσαι πραγματικά! Το μηχανικό τιμόνι, ο μηχανικός συμπλέκτης και τα μηχανικά παράθυρα σου δίνουν, επίσης, απόλυτο έλεγχο στο αυτοκίνητο...
Αν και το RCZ έχει αντίστοιχη οδική συμπεριφορά, τότε έχει τρελό potential.
Έχω δει κάμποσα από δαύτα στο δρόμο και είναι όντως πολύ όμορφα. Τώρα όμως ο Βασίλης μου κίνησε την περιέργεια με αυτό το θρεντ, και αν δεν βαριέμαι τη Δευτέρα το πρωί, θα πάω στην εδώ Peugeot να του ρίξω μια πιο λεπτομερή ματιά.
Προτιμώ TTs μεταχ. χλμ μπροστα...
M3 E46 PoWeR
Stig said for the M3: " It was such a gem I wanted to kiss the designer."
ghost-rider (15-06-12)
εγω δεν θα το επαιρνα, γιατι δεν θελω ξανα πεζο, δεν θελω να ξαναμιλησω με τον κυριο Ντινο καλος χρυσος και αγιος με τα ανταλλακτικα αλλα κουραστηκα...
αν και αυτο το αυτοκινητο θα με βασανιζει για ολη μου την ζωη γιατι οσο με πληγωνει τοσο με κ..νει!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 15-06-12 στις 17:10
spar@ (15-06-12)