aristent (07-06-12), Nick bmwlover (07-06-12)
alexm (07-06-12)
alexm (07-06-12)
...τιποτα,προσοχη στην 5αρα βαρεσε,και σταματησε τις παντες για να συγκεντρωθει στον ηχο της !!!!(μην σου πω οτι σταυρωσε και τα δαχτυλα του,εκανε παρακληση στην νονα του,να δει το Μ5 να τον προσπερναει διπλωμενο!
Δεν συναντας καθε μερα Μ5 να διπλωνει...αν και τωρα που το λεμε,τελευταια,ουτε RX8.ψααααααααρωσε!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bazil Van Sinner : 08-06-12 στις 00:50
aristent (08-06-12)
Βασιλη,πραγματικα δεν συναντας ευκολα //Μ5!!!....εδω στη Λαρισα πχ.ενα λευκο μονο κυκλοφορει,με ηλιοροφη και αυτο, μαμα εντελως,ιδιο ακριβως με το δικο μου!!!!
.....,η διαφορα μας ειναι οτι το δικο μου ειναι 520i ....λουκ Μ5!!!
.....αλλα για λιγα μετρα πατημα και για 5 δευτερολεπτα γκαζι δεν τρεχει τιποτα που δεν ειχα //Μ5!!!
...και να ειχα, παλι δεν θα τον κυνηγουσα,δεν βαζω κοντρες....ενα παντιλικι(κατι που το κανω πολυυυυ σπανια ) με χαρα μικρου παιδιου ηθελα να κανω και τιποτε αλλο.
alexm (08-06-12), Bazil Van Sinner (08-06-12), chief (28-03-13), Panos 316T (08-06-12)
Αν το εκανα εγω κι αντι για το γιο μου ειχα τη γυναικα μου ο ¨διαλογος¨ θα ειχε ως εξης:
Βασιλη,ολα καλα?
Ελα μωρε ενα παντιλικι εκανα
Ναι αλλα σκεψου τι θα γινοταν αν...
-
Κι αν...
-
Και αμα...
-
Και τα παιδια δεν τα σκεφτεσαι?
-
Οταν εισαι μονο σου κανε οτι θες...
-
Αυτα κανεις και μετα λες οτι θες λαστιχα?
-
Τι το θελα ρε μαμοτο...
ρε μάστορα, μαλλον είσαι πιό άσχετος και από μένα ... όταν δεν είσαι ακριβής στο ανάποδο που κάνεις γιά την πρώτη πάντα, η δεύτερη (από την ανάποδη μεριά) έρχεται μόνη της.Τον τρόμαξες το χριστιανό
![]()
aristent (08-06-12), Bazil Van Sinner (08-06-12), nik200 (08-06-12), Nino (08-06-12)
Είμαι βέβαιος ότι ο τύπος ψάρωσε, ειδικά όταν είδε τον Τιτανικό να διπλώνει. Έχει ένα εσάκι στα σύνορα Χολαργού - Αγίας Παρασκευής, κοντά στον Δημόκριτο, όπου διώχνω εύκολα το έπιπλο σχεδόν καθημερινά. Ενώ δεν το παρακάνω, έχω εισπράξει τα φάσκελα της ζωής μου. Ο κόσμος πρέπει μάλλον να τρομάζει με το μέγεθος του αυτοκινήτου. Άλλο να βλέπεις miata να έρχεται καταπάνω σου κι άλλο αυτό τον ογκόλιθο.