αν θελανε (απο την κυβερνηση) να τους στειλουν πισω στις δουλειες τους....ας ανακοινωναν ενα ποθεν εσχες για τους τελωνειακους...εκει να δεις πως θα χτυπαγαν την καρτα τους νωρις -νωρις!!! αλλα δυστηχως ...κορακας -κορακου ματι δν βγαζει...και γενικα...ζουμε σε κρατος μαφιοζων και σαπιλας!!
Βρε παιδιά μια μικρή παρένθεση γιατι καίγομαι...
Αυτές τις μέρες περιμένω ένα πολύ σημαντικό upgrade για το Ε36 μου απο Αγγλία! Λέτε να έχω πρόβλημα? Ξέρω οτι δεν πληρώνω τελωνείο, αλλά μήπως το δέμα περνάει απο εκέι?
Βενζιναδικα..
ο ενας 1.195 και μια ουρα χιλιομετρων (περιμενα κανα μισαωρο), ο αλλος 2 χλμ πιο περα 1.35!!!!!!!!!!!! Και φυσικα κανεις στην ουρα.
Για την ιδια απλη βενζινη..
Να πανε να @#$*@#&$. Οσο θελει ο καθενας πουλαει..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη YAz : 16-02-10 στις 11:58
αααχ φιλε μου....
περσι τετοιο καιρο αγορασα ενα μπλακμπερι απο αμερικη. με τιμη κατω απο 300 δολλαρια που ειναι το οριο επιβολης δασμου...
αποτελεσμα?
μου κρατησαν το δεμα (αφου το ανοιξαν και το εκαναν πουτ@ν@) για 45 μερες!!!
και με χρεωσαν φυλακτρα 50 ευρω λογω μεγαλης παραμονης στο τελωνειο, εξ αιτιας ελλειψης προσωπικου οπως που εξηγησαν...!!!
οταν ρωτησα τι φταιω εγω, μου απαντησαν πως ουτε αυτοι φταινε...!!!
το καλοκαιρι οταν εφερα ενα κοντεϊνερ (με περιεχομενο επισης χωρις δασμους) απο την αμερικη μου το κρατησαν για μια βδομαδα για επιπλεον ελεγχο (...) με αποτελεσμα να πληρωσω και παλι φυλακτρα 1500 ευρω...!
νταβατζιδικα οπως λεμε...
οταν ρωτησα γιατι δεν το ελεγξαν αμεσως οταν ηρθε, παλι η δικαιολογια ηταν ελλειψη προσωπικου και φορτος εργασιας...
τι να σου πω φιλε μου εχω πολυ κακη πειρα απο αυτον τον κλαδο...
Παντως η εκπροσωπος τους βγηκε στα παραθυρα με μπερμπερι και μαλλι csl
Και αφού τελειώσουν οι τελωνιακοί την 3ημερη απεργία τους,μετά ξεκινάνε οι βυτιοφόροι...εβδομάδα απεργιακών κοινητοποιήσεων,και από την άλλη εβδομάδα έχει ο Θεός...
''One love three letters'' .....BMW
χεχε τι ψάχνεται ρε μάγκες???
thiiiiiis iiiiis elada.........
απο'δώ και πέρα μόνο τέτοια
θα έχουμε... απο τη στιγμή που
ξεκίνησαν και κάνουν κουβέντες
να βάλουν χέρι στους δημόσιους,
επόμενο είναι να τα έχουμε αυτά ρε.
υγ. το πιο ωραίο πάντως είναι ο μισθός
που πέφτει κανονικά στους απεργούς.
άιντε ρε κοπρίτες πια να ούμε...
sympether with chiefτης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 18-02-10 στις 09:41 Αιτία: διορθωση λινκ