Και γω την επιλογη 2 θα διαλεγα Αλεξη.
Και γω την επιλογη 2 θα διαλεγα Αλεξη.
alexk (21-04-12)
Δε μου αρέσουν Μ ζάντες σε μη Μ αμάξι, άσε που και με τις τέσσερις 7.5άρες θα δείχνει περίεργο. Ψηφίζω ACS.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
alexk (21-04-12)
Την περιπτωση να μην αγορασεις ζαντες και να φορας τις 16αρες με αλλα λαστιχα;
Πιστευω για καθημερινη χρηση ειναι οτι πρεπει,με οτι συνεπαγεται αυτο.
Οποτε κερδιζεις τα χρηματα απο τις ζαντες και τα βαζεις στην ακρη για το κομπρεσσορα
σορυ αν ειμαι οφτοπικ
τούρμπο και πράσινα άλογα
Aλεξη βαλε τις Μ και τις style 18 για πιστα . . .
Πολυ ευκολοτερα θα βρεις ελαστικα σε 17 ιντσες . . .
Η acs δεν μου καθεται καθολου πολυ παλαια πλεον ασε που εχει βγει σε ρεπλικα και
μπορεις να την δεις μεχρι και 15αρα !!!
Του z3m ειναι εκπληκτικη ζαντα και πανεμορφο χρωμα !!!
alexk (22-04-12)
Και εγω ψηφιζω τις Μ μου αρεσουν πιο πολυ και δεν με απασχολει καθολου αν ειναι Μ το αμαξι.Ζαντα ειναι δεν ειναι σηματακι ///Μ μουφα που θα κολησεις πισω ενω δεν ειναι Μ.
quattro ist fur sissies
ACS. Του πάνε και πολύ!
Τούμπανο με τις 9αρες! Βάλε καλύτερα αυτές...
alexk (28-04-12)
ψηφισα τις Μ/// του πανε πολυ!!αυξανουν ακομα περισσοτερο τον ογκο στο πισω μερος.
alexk (28-04-12)
Επειδή πιστεύω ότι οι ζάντες στο αμάξι είναι όπως τα παπούτσια στον άντρα, 18άρες ΒΒS LM (ασημί φρύδι σίγουρα με χρυσαφί ή και σκούρο/gunmetal εσωτερικό) θα φορούσε σε Ζ3 coupe με το δικό σου χρώμα.
Τώρα για πίστα... εκεί φοράμε αθλητικά, οπότε η αντοχή θα με έκανε να αποφασίσω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VanVIC : 30-04-12 στις 21:50