Δεν δειχνει το πλυσημο ομως γιατι ειναι ακαταλληλο....3 γκομενες 2μετρες το κανουνε με τις βυζουμες τους...και τα κολομερια εξω....![]()
Δεν δειχνει το πλυσημο ομως γιατι ειναι ακαταλληλο....3 γκομενες 2μετρες το κανουνε με τις βυζουμες τους...και τα κολομερια εξω....![]()
ναι το ποσο ειναι εξωφρενικο..για ενα καθαρισμα αυτοκινητου..και ας το χει κανει επιστημη ο ανθρωπος...αλλα..
αν πραγματι ξοδευει 250 ωρες..για το καθε αμαξι για καντε μια διαιρεση 8000/250=32 ευρω την ωρα....32 ευρω την ωρα δεν ειναι και κανα τραγικο ποσο..αρα ειναι πολλα τα λεφτα για την δουλεια που "παταει"???εδω πας σε ενα πλυντηριο με βουρτσες (που το ξεσκιζουν το χρωμα) και πακιστανια-μαυρους-αλβανους για το μεσα..και δινεις 10-15 ευρω (για κανα 20λεπτο)...αρα τα 30 την ωρα ειναι πολλα??καλα κανει λοιπον και ζηταει τοσα..γιατι απευθυνεται σε ενα κοινο που και μπορει να τα δωσει και να εκτιμησει στα "μωρα" τους την δουλεια του..μπραβο του λοιπον...
Z4 DCT (14-03-12)
Nick bmwlover (15-03-12), nik200 (14-03-12), Ptboul (14-03-12)
4 ολικα βαψιματα..σε εναν καλο της γειτονιας..γιατι αν πας στην lamborgini μεσα θα σου ζητησουν 10χιλ...για το εργοστασιακο βαψιμο που θα ειναι και 10 φορες καλυτερο απο τον καθενα!!
δεν αντιλεγω...ναι ειναι εξωφρενικο το ποσο για πλυσιμο-γυαλισμα..αλλα αν εχεις δωσει 300χιλ για αμαξι...στα 8-10 θα κολλησεις?????παιζει σε αλλη γκαμα πελατων ο τυπος...
βρε ελληνικο ειναι το διαμονιο!!!
Για να βλογίσουμε και τα γένια μας, τα υλικά που χρησιμοποιεί στο γυάλισμα είναι 3Μ!!!!
τα θυματα ΕΙΝΑΙ θυματα χωρις αυτα δεν θα μπορουσαν να επιβιωσουν μερικοι
ασχετα το ποσα λεφτα εχουν
Driver M (14-03-12), Nick bmwlover (15-03-12)
Φίλε μου, 250 ώρες δεν θέλει το αμάξι καλά καλά για να κατασκευαστεί, όχι για να πλυθεί, να γυαλιστεί και να κερωθεί.
Άντε να θέλει για όλα αυτά στη χειρότερη 30-40 ώρες (που και πάλι είναι ΠΟΛΥΣ χρόνος).
Μπορώ κι εγώ να πω πως για ένα πλύσιμο θέλω 20 ώρες και να ζητήσω 200 ευρώ (10 ευρώ την ώρα δηλαδή) και να έχω τελειώσει στη 1 ώρα. Ό,τι θέλει ο καθένας μπορεί να πει.
Ο τύπος όπως ξανάγραψα είναι απάτη για τα λεφτά που ζητάει και σε καμία περίπτωση δεν συγκαταλέγεται στους κορυφαίους detailers του πλανήτη.
Από εκεί και πέρα, όπως λέει και ο μυδραλιοβόλος τιμωρός Γιώργης, αυτοί που πληρώνουν τέτοια ποσά είναι θύματα, όσα χρήματα και να'χουν.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Nick bmwlover (15-03-12), Κωνσταντίνος (14-03-12)
Εχουμε ενα jcb που καθεται καμια 8 χρονια αν το κανει λαμπαδα οπως την lampo οσο
το πουλησω τα μισα δικα του !!!
αγαπητε μου driver m, η σκεψη ειναι η ιδια..η εκφραση διαφερει..εγω λεω οτι ο "απατης" ειναι μαγκας γιατι προφανως αυτα που εγραψα παραπανω λεει στους πελατες του (χαριτολωγοντας περισσοτερο..ορισμενοι το επιασαν το χιουμορ μου)...ισως και να κανει κιολας..δεν ειμαι detailer..αλλα ουτε και εσυ..αρα δεν ξερεις ουτε και εσυ τι ακριβως κανει..και τωρα θα μου πεις..ρε νικολα με κοροιδευεις (γιατι ετσι μιλαω εγω με τους φιλους μου)???για ενα πλυσιμο-γυαλισμα θα ζηταει το "πακι" εκατομμυρια??και γω παλι χαριτολογωντας θα σου πω..ναι ειναι μαγκια αυτο που κανει..και αν μπορεις κανε και εσυ και εγω κατι τετοιο και "βγαλε λεφτα"..γιατι ταχα οι κορυφαιοι detailers καπως ετσι δεν ξεκινησαν????καπως ετσι δεν εφτιαξαν την επιχειρηση τους?το ονομα τους?αν αυτος κανει το κατι παραπανω δεν θα πρεπει να πληρωθει?