Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 56

Θέμα: επώνυμα φτηνά λάδια! μηπως είναι απομίμηση;

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    και εγω απο το trade αγορασα προσφατα λαδια λετε να εχουμε θεμα????????
    οχι φίλε, η μισή Ελλάδα από αυτόν ψωνίζει, μην τον κάψουμε το χριστιανό. Σωστός είναι.

2. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

BILL007 (21-02-12), dimtz (21-02-12), Kostas Maras (07-09-12), mark e92 (07-09-12), Vassilis ///M (21-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

οι έλληνες είμαστε τέτοια καταναλωτικά ζώα που αν δεν πληρώσουμε διπλάσιες τιμές δε νιώθουμε καλά.
    αυτό έχουν καταλάβει και οι πολυεθνικές και πουλάνε σε τιμές ό,τινάναι

4. The Following 3 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

Kostas Maras (07-09-12), maintenance (22-02-12), sierra (21-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Eγώ παιδιά είπα τι διάβασα αλλού και για να είμαι πιο συγκεκριμένος, στο forum της πεζώ που είμαι επίσης μέλος σαν κάτοχος.
    Και έλεγαν συγκεκριμένα για τα x-lite 0w-30 που που το μαγαζί αυτό τα έχει 8 ευρώ και παντού (όχι μόνο Ελλάδα) έχουν παραπάνω.
    Μετά μπήκαν και άλλοι κι έγραφαν πως το μαγαζί αυτό φέρνει και λάδια μαϊμούδες κλπ.

Τώρα τι ισχύει δεν ξέρω, απλά ήθελα να το αναφέρω μιας και διάβασα πολλά αρνητικά σχόλια.
    Πάντως προσωπικά είμαι επιφυλαχτικός και δεν μου λέει κάτι το ότι αγοράζει αρκετός κόσμος από εκεί (κι εγώ σκεφτόμουν να αγοράσω από εκεί άλλωστε).
    Όλα είναι πιθανά, ακόμα και στους πιο υπεράνω υποψίας.

Ορίστε και το λινκ της όλης συζήτησης, αν δεν επιτρέπεται ας διαγραφεί.
    https://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=24587
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 21-02-12 στις 18:43
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

6. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

BILL007 (22-02-12), Stathis (21-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leonidasgr2003 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το είδα πως ειναι 3000 λίτρα . Μα δεν θα το αγοράσω απο αυτούς , απο την βουλιαγμένης θα το αγοράσω (αν το αγοράσω τελικά)

το θέμα είναι πως ο στρατός το πουλάει πολύ πιο ακριβά με ελάχιστο κέρδος!!!

οπότε σκέφτομαι μήπως παίζει τίποτα με την ποιότητα.

τόσα κινέζικα προϊόντα βγαίνουν (ρολόγια, τσαντες κλπ) ένα μπουκάλι λαδιού δε θα μπορούσαν να αντιγράψουν;
    αν θες μπες trade-wind να δεις ποσο τα εχει

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eγώ παιδιά είπα τι διάβασα αλλού και για να είμαι πιο συγκεκριμένος, στο forum της πεζώ που είμαι επίσης μέλος σαν κάτοχος.
    Και έλεγαν συγκεκριμένα για τα x-lite 0w-30 που που το μαγαζί αυτό τα έχει 8 ευρώ και παντού (όχι μόνο Ελλάδα) έχουν παραπάνω.
    Μετά μπήκαν και άλλοι κι έγραφαν πως το μαγαζί αυτό φέρνει και λάδια μαϊμούδες κλπ.

Τώρα τι ισχύει δεν ξέρω, απλά ήθελα να το αναφέρω μιας και διάβασα πολλά αρνητικά σχόλια.
    Πάντως προσωπικά είμαι επιφυλαχτικός και δεν μου λέει κάτι το ότι αγοράζει αρκετός κόσμος από εκεί (κι εγώ σκεφτόμουν να αγοράσω από εκεί άλλωστε).

Για την trade πολλά λένε και μάλλον είναι επειδή πουλάει φθηνα.
    Αναλογικά το Mobil 1 που βάζω εγώ, έχει την ιδια τιμή που το δίνουν στην Αγγλία και τη Γερμανία +/- 1 ευρώ ανάλογα την εποχή.
    Δεν ξέρω αν τον χτυπάνε "συμφέροντα" η αν φέρνει λάδια αμφίβολης ποιότητας, αλλά επαναλαμβάνω, 3 αναλύσεις έχω κάνει με δικά του λάδια και οι 3 ήταν πολύ καλές (viscosity, flash point, lifetime etc).
    Τώρα αν μερικά απο αυτά που φερνει είναι μούφα και σε αυτά που βάζω εγώ (τις μάρκες) είναι σωστός, τι να πώ.

Ούτε τον υποστηρίζω, ούτε τον θάβω.
    Θα συνεχίσω να παίρνω απο εκεί μάλλον.

9. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

bakalos (07-09-12)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

καταρχας καλα κανεις και το αναφερεις φιλε μου απλα καποιος στην προκειμενη περιπτωση αναρωτιεται γιατι να ειναι τοση μεγαλη διαφορα στην τιμη του ενος με του αλλου, κανενας δεν εχει αποδειξη ουτε εχει αναφερει οτι ειχε προβλημα εκτος και εαν δε το προσεξα, τεσπα το να πουλα καποιος πολυ ακριβα δε σημαινει οτι ειναι και καλυτερο πολλες φορες πληρωνουμε να μη το πω τις περισσοτετες νταβατζηλικη

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι απομίμηση στην Γερμανία + Ελβετία.
    Δεν νομίζω να είναι όλοι απατεώνες βρε παιδιά.
    Αν αυτός πάρει 4000 λίτρα λάδι χοντρική από γερμανία, δεν θα τα πάρει 9 ευρώ, θα τα πάρει 4 ευρώ το λίτρο.
    Γιατί να μην τα δώσει 10 μετά ?

12. The Following 5 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

BILL007 (22-02-12), Bitz (22-02-12), pilot (22-02-12), Stathis (22-02-12), Vassilis ///M (22-02-12)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

5 ευρω το κιλο παιρνω συσκευασμενο με τα σηματα της bmw castrol 10w-40 απο φιλο που πουλαει χονδρικη σε συνεργεια και κατα καιρους εχει δωσει και στην τοπικη αντιπροσωπεια...

δεν ειναι παραλογη τιμη...

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλά, τα 10w40 έτσι κι αλλιώς είναι φτηνά και αν δεν κάνω λάθος δεν είναι καν συνθετικά.
    Δεν έχουν σχέση σαν κόστος με τα edge 5w30.

Πάντως 11,5 ευρώ για edge δεν είναι κι εντελώς παράλογα.
    12,5-13 ευρώ έχουν και σε άλλα μαγαζιά, οπότε 1 ευρώ κάτω δεν σημαίνει κάτι κακό απαραίτητα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

15. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

alexk (23-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Eγώ ψωνίζω απο τον συγκεκριμένο 15+έτη για πάνω απο 10 αυτοκίνητα και αρκετές μηχανές,ποτέ δέν είχα το παραμικρό πρόβλημα σε κανένα αμάξι,και τα έχω τσεκάρει σε ότι συνθήκες μπορεί να υπάρξουν,ο άνθρωπος κάνει δικές του εισαγωγές και έχει μικρό κέρδος αλλά βγάζει γιατί πουλάει ποσότητες,τον ξέρω απο τη πρώτη στιγμή που άνοιξε,είναι πολύ σωστός επαγγελματίας.

17. The Following User Says Thank You to mike21 For This Useful Post:

alexk (23-02-12)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP