BILL007 (21-02-12), dimtz (21-02-12), Kostas Maras (07-09-12), mark e92 (07-09-12), Vassilis ///M (21-02-12)
οι έλληνες είμαστε τέτοια καταναλωτικά ζώα που αν δεν πληρώσουμε διπλάσιες τιμές δε νιώθουμε καλά.
αυτό έχουν καταλάβει και οι πολυεθνικές και πουλάνε σε τιμές ό,τινάναι
Kostas Maras (07-09-12), maintenance (22-02-12), sierra (21-02-12)
Eγώ παιδιά είπα τι διάβασα αλλού και για να είμαι πιο συγκεκριμένος, στο forum της πεζώ που είμαι επίσης μέλος σαν κάτοχος.
Και έλεγαν συγκεκριμένα για τα x-lite 0w-30 που που το μαγαζί αυτό τα έχει 8 ευρώ και παντού (όχι μόνο Ελλάδα) έχουν παραπάνω.
Μετά μπήκαν και άλλοι κι έγραφαν πως το μαγαζί αυτό φέρνει και λάδια μαϊμούδες κλπ.
Τώρα τι ισχύει δεν ξέρω, απλά ήθελα να το αναφέρω μιας και διάβασα πολλά αρνητικά σχόλια.
Πάντως προσωπικά είμαι επιφυλαχτικός και δεν μου λέει κάτι το ότι αγοράζει αρκετός κόσμος από εκεί (κι εγώ σκεφτόμουν να αγοράσω από εκεί άλλωστε).
Όλα είναι πιθανά, ακόμα και στους πιο υπεράνω υποψίας.
Ορίστε και το λινκ της όλης συζήτησης, αν δεν επιτρέπεται ας διαγραφεί.
https://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=24587
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 21-02-12 στις 18:43
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Για την trade πολλά λένε και μάλλον είναι επειδή πουλάει φθηνα.
Αναλογικά το Mobil 1 που βάζω εγώ, έχει την ιδια τιμή που το δίνουν στην Αγγλία και τη Γερμανία +/- 1 ευρώ ανάλογα την εποχή.
Δεν ξέρω αν τον χτυπάνε "συμφέροντα" η αν φέρνει λάδια αμφίβολης ποιότητας, αλλά επαναλαμβάνω, 3 αναλύσεις έχω κάνει με δικά του λάδια και οι 3 ήταν πολύ καλές (viscosity, flash point, lifetime etc).
Τώρα αν μερικά απο αυτά που φερνει είναι μούφα και σε αυτά που βάζω εγώ (τις μάρκες) είναι σωστός, τι να πώ.
Ούτε τον υποστηρίζω, ούτε τον θάβω.
Θα συνεχίσω να παίρνω απο εκεί μάλλον.
bakalos (07-09-12)
καταρχας καλα κανεις και το αναφερεις φιλε μου απλα καποιος στην προκειμενη περιπτωση αναρωτιεται γιατι να ειναι τοση μεγαλη διαφορα στην τιμη του ενος με του αλλου, κανενας δεν εχει αποδειξη ουτε εχει αναφερει οτι ειχε προβλημα εκτος και εαν δε το προσεξα, τεσπα το να πουλα καποιος πολυ ακριβα δε σημαινει οτι ειναι και καλυτερο πολλες φορες πληρωνουμε να μη το πω τις περισσοτετες νταβατζηλικη
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι απομίμηση στην Γερμανία + Ελβετία.
Δεν νομίζω να είναι όλοι απατεώνες βρε παιδιά.
Αν αυτός πάρει 4000 λίτρα λάδι χοντρική από γερμανία, δεν θα τα πάρει 9 ευρώ, θα τα πάρει 4 ευρώ το λίτρο.
Γιατί να μην τα δώσει 10 μετά ?
BILL007 (22-02-12), Bitz (22-02-12), pilot (22-02-12), Stathis (22-02-12), Vassilis ///M (22-02-12)
5 ευρω το κιλο παιρνω συσκευασμενο με τα σηματα της bmw castrol 10w-40 απο φιλο που πουλαει χονδρικη σε συνεργεια και κατα καιρους εχει δωσει και στην τοπικη αντιπροσωπεια...
δεν ειναι παραλογη τιμη...
Καλά, τα 10w40 έτσι κι αλλιώς είναι φτηνά και αν δεν κάνω λάθος δεν είναι καν συνθετικά.
Δεν έχουν σχέση σαν κόστος με τα edge 5w30.
Πάντως 11,5 ευρώ για edge δεν είναι κι εντελώς παράλογα.
12,5-13 ευρώ έχουν και σε άλλα μαγαζιά, οπότε 1 ευρώ κάτω δεν σημαίνει κάτι κακό απαραίτητα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
alexk (23-02-12)
Eγώ ψωνίζω απο τον συγκεκριμένο 15+έτη για πάνω απο 10 αυτοκίνητα και αρκετές μηχανές,ποτέ δέν είχα το παραμικρό πρόβλημα σε κανένα αμάξι,και τα έχω τσεκάρει σε ότι συνθήκες μπορεί να υπάρξουν,ο άνθρωπος κάνει δικές του εισαγωγές και έχει μικρό κέρδος αλλά βγάζει γιατί πουλάει ποσότητες,τον ξέρω απο τη πρώτη στιγμή που άνοιξε,είναι πολύ σωστός επαγγελματίας.
alexk (23-02-12)