οχι ευχαρηστω χεεχ απλα ελεγα μυπως αλαζεισ τησ κονσολες απλα. μια χαρα κανει και την δουλια του αυτο που εχω ετσι και αλιως αν το εκανα θα το εκανα για ωμορφια περησοτερο αφου δνε κερδηζω κατι παραπανω
οχι ευχαρηστω χεεχ απλα ελεγα μυπως αλαζεισ τησ κονσολες απλα. μια χαρα κανει και την δουλια του αυτο που εχω ετσι και αλιως αν το εκανα θα το εκανα για ωμορφια περησοτερο αφου δνε κερδηζω κατι παραπανω
αυτο που ζηταει το παλικαρι ειναι πολυ βαβουρα μα πολυ μιλαμε!θελει ξυλομα το μισω ταμπλο θελει αλλη εβαπορετα γιατι αυτη ειναι με ντιζα πανελ πλεξουδες κλπ
εψαχνα να το κανω για να το μετακινησω ποιο κατω γιατι ηθελα να βαλω μια οθονη 2ντιν αλλα μολις ειδα τ θελει τα πεξα!400ε κανουν τα πραγματα σε μεταχειρα απο κει κ περα οτι αλλο θλει παντος γυρο στα 600 ευρα θα παει ολη η υποθεση!αλλα λυνεις το μισω ταμπλο ρε παιδια κ μετα τα γνωστα γκριτσι γκριτσι δεν τα γλιτωνεις
A car travels your body
A bike travels your soul
ΓΙΩΡΓΟΣ R
BILL007 (15-01-14), bill_m3 (15-01-14), chrisgiapz3 (14-01-14), Leonidas_E39 (14-01-14), nikos1400 (14-01-14)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Tsik.D. (16-01-14)
Βασικά έχεις ήδη κλιματισμό ή μήπως έχεις Α/C???
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
χαιρετουμε επισης και τον μεγα φιλο μας γουιλ-μαν δε ξεχναμε
wheelman (16-01-14)
θανασης Φιλιππου (17-01-14)