Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 38

Θέμα: [E36] Χαμηλωμα

Rides
    0

Προεπιλογή

πες με σε ποιον να παω να με ρυθμιση την αναρτηση

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπριλης Γιωργος λεωφ.Ηρακλειου 81 τηλεφωνο 210-2131122....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

παιδιά αυτό το πρόβλημα το έχει και του πατέρα μου πίσω ώμος δηλαδή από την μια πλευρά ανάμεσα σε λάστιχο και θόλο έχει 2 πόντους διάφορα και από την άλλη 2.5 τυχαία νούμερα είπα τώρα βεβαία τα πίσω αμορτισέρ είναι κλαταρισμένα δηλαδή για πέταμα μπορεί να φταίνε και τα αμορτισέρ? φαίνεται και με το μάτι βεβαία δηλαδή όταν το βάζω κάπου εντελώς ίσια φνετε πως κάθεται λίγο στραβά τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά?/ εγώ έλεγα ότι είναι από τα αμορτισέρ η μπορεί να τρακαρισμένο και να μην το έχουν φτιάξει σωστά?/ πριν κάνα μήνα πήγα και του αλλάξανε λάστιχα του είπα να μετρήσει το αμάξι πάνω στην ράμπα που έχουν για την ευθυγράμμιση το μέτρησε ο μάστορας αλά μου είπε ότι είναι μια χαρά γίνετε να το δει κάποιος αν το αμάξι είναι τρακαρισμένο και δεν το έχουν φτιάξει καλά να το βάλει πάνω για ευθυγράμμιση και να το δει να το μετρήσει? και να δει αν είναι στραβό το αμάξι από κακή δουλιά?/

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οπως το'πες...τ'αμορτισερ φταινε....ο ευθυγραμμισας δεν βλεπει αν τ'αμαξωμα σου ειναι στραβο,εκτος αν ειναι τοοοσο στραβο που δεν μπορει να φερει την ευθυγραμμιση στα ισα της με τιποτα!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

οπότε τα αμορτισέρ είναι για πέταμα ?/ καλά αυτό το ήξερα ότι είναι χάλια γιατί όταν πέφτω σε λακκούβα κάνει από την μεριά που κάθετε ποιο χαμηλά έναν θόρυβο κλακ κλακ αλά δεν ήξερα ότι αν φτενέ τα αμορτισέρ που κάθετε στραβά κοίτα δεν μπου είπε κάτι ότι το αμάξι είναι στραβό και τέτοια αλά μου είπε αυτός ότι αν ήταν θα το βλέπαμε. γίνετε ώμος από τα αμορτισέρ να κάθετε στραβά?/ αφού έχει ελατήρια για να το κρατάνε σε ένα ύψος μπορεί να λέω βλακείες δεν είμαι γνωστής απλά κάνω ερωτήσεις για να μαθαίνω αν είναι από τα αμορτισέρ τώρα που θα τα αλλάξει θα είναι λογικά μια χαρα?? και αν δεν είναι?/τι ψάχνουμε μετά?/

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το ότι κάθεται κάθεται εμπρός δεξιά μήπως είναι η ιδέα σου???
    (Χωρίς να θέλω να σε θίξω το λέω αυτό)....

Γιατί όπως τα λές αν σηκώνεται απο τον πίσω αριστερό τροχό 0.5 ή και 1 πόντο τότε είναι απολύτως δικαιολογημένο το στήσημο αυτό ότι αμορτισέρ-ελατήρια κι αν επιλέξεις...
    γιατί το λέω αυτό θα μου πείς...γιατί αν κάτσεις στη θέση του οδηγού τότε θα έρθει στα ίσα του...λόγο κατανομής βάρους...
    Πάντα τα αυτοκίνητα έχουν μία ελαφρώς κλίση προς το συνοδηγό...(απ'ότι ξέρω)....

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

βασιλη αυτο δεν το λες για εμενα απο οτι καταλβα εε? το λες για το παιδι που εχει το προβλημα εε?

Rides
    0

Προεπιλογή

μηπως γνωριζεται καποιον απο θεσ/νικη γιατι δεν ειμαι απο αθηνα

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    βασιλη αυτο δεν το λες για εμενα απο οτι καταλβα εε? το λες για το παιδι που εχει το προβλημα εε?
    Και για τους δύο το λέω,αφού σχεδόμ το ίδιο πρόβλημα έχετε πάνω-κάτω...
    Δεν ξέρω όμως κατα πόσο στέκει αυτό που λέω...το άκουσα απο δύο διαφορετικούς μηχανικούς...

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

α δεν ξερω εμενα του πατερα μου καθετε λιγο πισω δεξια αλα τα αμορτησερ ειναι τελιωμενα γιατι σε καθε λακουβα χτηπανε και το πισω δεξια εκη που καθετε και ποιο χαμηλα κανει εναν θορηβο κλα κλακ ωποτε οταν τα αλαξει ο φαδερ θα δουμε

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP