Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 39

Θέμα: [E46] Αλλαγη αμορτισερ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Βασίλη δες εδώ ανάρτηση με ελατήρια κάνει και σε απλές σειρές όπως αναφέρει και ο φίλος....

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=12070

Rides
    0

Προεπιλογή

Βασίλη δες εδώ ανάρτηση με ελατήρια κάνει και σε απλές σειρές όπως αναφέρει και ο φίλος....

Ευχαριστω αλλα προτιμω να αγορασω καινουρια...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα παιδια.Ανοιγω αυτο το θεμα, για να σας ρωτησω οσον αφορα τη τιμη που μου δωσανε στην αντιπροσωπεια για την αλλαγη των αμορτισερ μαζι με την ευθυγραμμιση και να μου πειτε εαν αξιζει μιας και θεωρω οτι το ποσο των 850Ε ειναι πολλα για τα συμβατικα.Εσεις τι λετε; Τα bilstein b6 μαζι με τοποθετηση και ευθυγραμμιση αραγε ποσο να κοστιζουν;
    Προσωπική μου γνώμη είναι να βαλεις bilstein pss και θα την έχεις για πολλά χρόνια φίλε μου......χωρίς προβλήματα και στήσιμο γαμάτο σε συνδιασμό με αντιστρεπτικές!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπική μου γνώμη είναι να βαλεις bilstein pss και θα την έχεις για πολλά χρόνια φίλε μου......χωρίς προβλήματα και στήσιμο γαμάτο σε συνδιασμό με αντιστρεπτικές!
    Εχεις δικιο αλλα πρεπει να ξεφευγει σε κοστος...Αλλωστε ενα ταπεινο 316i εχω φοβαμαι οτι θα βαρυνει αρκετα λογω της μειωμενης αποδοσης του κινητηρα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Εχεις δικιο αλλα πρεπει να ξεφευγει σε κοστος...Αλλωστε ενα ταπεινο 316i εχω φοβαμαι οτι θα βαρυνει αρκετα λογω της μειωμενης αποδοσης του κινητηρα.
    Βάλε αυτά που σου λεω γιατι θα μπλέξεις με ημίμετρα και θα τα πληρωσεις διπλα και τριπλα.......ειμαι παθών και ξερω........βαλε την pss χωρις τις ρυθμιση σκληρότητας......μόνο καθ'υψος και αντιστρεπτικες h&r και καθαρισες......περιπου όλα αυτά μαζί στα 1300-1400 και τέλος!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βάλε αυτά που σου λεω γιατι θα μπλέξεις με ημίμετρα και θα τα πληρωσεις διπλα και τριπλα.......ειμαι παθών και ξερω........βαλε την pss χωρις τις ρυθμιση σκληρότητας......μόνο καθ'υψος και αντιστρεπτικες h&r και καθαρισες......περιπου όλα αυτά μαζί στα 1300-1400 και τέλος!
    Ειναι εύκολο να μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν αναφέρεσαι ότι θα μπλεξω με ημιμετρα;Δηλαδή δεν μπαίνει κουτί η ανάρτηση θέλει και κάτι άλλο;

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Να πω και γω μια αλλη λυση..
    Υπαρχει καποιος στον Πειραια που κανει επισκευη στην ΟΕΜ αναρτηση και γινεται μια πολυ καλη δουλεια με καλο κοστος (γυρω στα 300 ευρω αν θυμαμαι καλα)..
    Φιλος παντως, με Ε46 κουπε γνησιο Μ πακ, εντελως "μαμα", με 17αρες.. που πηγε εκει και του εφτιαξε την αναρτηση, ειναι πολυ ευχαριστημενος.. Εγω σαν συνοδηγος μεσα.. μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

Ειναι εύκολο να μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν αναφέρεσαι ότι θα μπλεξω με ημιμετρα;Δηλαδή δεν μπαίνει κουτί η ανάρτηση θέλει και κάτι άλλο;
    Οταν λεω ότι θα μπλεξεις με ημιμετρα εννοω...... αλλες φτηνες λύσεις που δεν θα σε ικανοποιουν, χαμήλωμα με την εννοια οτι θα λες μετα οτι θα χρειαζοταν λιγο χαμηλωμα ακομα και κατι τετοια...........η pss μπαινει κουτί και δεν θελει κατι αλλο!

9. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

vasilis e46 (02-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Μονο η αναρτηση τι κοστος εχει?Δεν ηξερα οτι εχει pss ρυθμιζομενη μονο σε υψος.
    quattro ist fur sissies

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μονο η αναρτηση τι κοστος εχει?Δεν ηξερα οτι εχει pss ρυθμιζομενη μονο σε υψος.
    Και βεβαια εχει......την φοραω εγώ 5 χρόνια και δεν εχει πάθει τιποτα και αμορτισερομετρημενη παρακαλώ! Παιζει στο 1000αρικο!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP