www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
BILL007 (11-01-12), billarasm3 (11-01-12), Kostas_1 (11-01-12), Stathis (11-01-12)
Aσφαλισμενο (για τι ποσο) ηταν ?
Μπιλ λυπαμαι πολυ φιλε!Δυστυχως μου ερχονται μνημες απο το σχετικα προσφατο συμβαν του κοινου μας φιλου Λουρμπα!
Το θρασος των αληταραδων εχει πλεον ξεφυγει!Ευχομαι να το βρεις ή τουλαχιστον να αποζημιωθεις με τον καλυτερο δυνατο τροπο!
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
billarasm3 (11-01-12)
φιλε μου λυπαμαι πολυ.σου ευχομαι ολοψυχα να το βρεις.δεν εχω λογια για αυτα τα λαμογια............
billarasm3 (11-01-12)
ευχομαι ολοψυχα να το βρεις και να μην εχει ουτε γραζουνια και ευχομαι να βρεις και αυτους που το εκαναν και να του πυδηξεις οτι εχουν απηδηχτο. ελεος ρ επαιδια τοση ζηλια/? καλα εκανε ο μπιλαρας και ειχε αμαξη που γαμουσε πρεπει να του το φας?/ για ποιο λογο?/ αμα θελει να ξαναεχει αμαξι που να γαμαει θα το κανει ελελος με τους αληταραδες
Μπιλλ, τι να πουμε...
Οτι επιθυμεις.
Ετσι οπως πηγε η δουλεια, αμα ειναι να βρεις το αμαξι "μισερομενο"....
ισως ειναι καλυτερα να παρεις το μετρητο της ασφαλειας...
τι μπουρδελοκατασταση ειναι αυτη...μεσα απο τα γκαραζ...
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
billarasm3 (11-01-12)
billarasm3 (11-01-12)
Δυστυχώς οι πιθανότητες να βρεθεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι μηδαμινές. Αυτό που συμβαίνει και το οποίο όλος ο κόσμος γνωρίζει είναι πως είτε 'ξεπλένονται' αποκτώντας αριθμό πλαισίου και στοιχεία από κάποια που καταστράφηκαν σε ατύχημα, είτε γίνονται ανταλλακτικά. Κρίμα βρε Μπιλ. Εύχομαι να αποζημειωθείς τουλάχιστον από την ασφαλιστική και να πληρώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εκείνος που στην έκανε.
billarasm3 (11-01-12)
Σωστα γιατι συνηθως ή φευγει το αμαξι για αλλη γη αλλα μερη...ή εχει κλαπει κατα παραγγελια για να γινει ανταλακτικα σε καποιο αλλο..
Ομως οι συνεχιζομενες κλοπες εχουν "υποψιασει" πλεον τις ασφαλιστικες εταιρειες οι οποιες ξεκινησαν και χρησιμοποιουν ιδιωτικους ερευνητες (ντεντεκτιβ).
Ετσι καμια φορα δεν ξερεις μπορει και να βρεθει καποιο-α.
A8hnaios (12-01-12), billarasm3 (11-01-12), Kostas_1 (11-01-12), S8N (11-01-12)
![]()
![]()
![]()
![]()
Βασιλη,ελπιζω στην ευρεση του οχηματος σου και να ειναι και αθικτο!!!
Επιτελους και καποιος να το βρει και οι κλεφτες να πανε φυλακη!!!
Αν διαβασα καλα, εχεις και "φασαριοζικες" εξατμισεις οποτε θα εχω και τα αυτια μου σε συναγερμο ....γιατι οι πινακιδα και το χρωμα μπορει και να εχουν αλλαξει.....
...δεν προλαβε να βγει ο πρωτος μηνας της χρονιας και ηρθανε τα ασχημα μαντατα.![]()
billarasm3 (11-01-12)