Κι εγω που πηγαινω συχνα στα χιονια,καθε τελος της σεζον(Απριλη-Μαιο δλδ) το παω για ενα πλυσιμο απο κατω και το ψεκαζω αντισκωριακο στα κινουμενα μερη της αναρτησης αλλα και στην εξατμιση,οπου εχει ενωσεις και οπου στηριζεται.
Κι εγω που πηγαινω συχνα στα χιονια,καθε τελος της σεζον(Απριλη-Μαιο δλδ) το παω για ενα πλυσιμο απο κατω και το ψεκαζω αντισκωριακο στα κινουμενα μερη της αναρτησης αλλα και στην εξατμιση,οπου εχει ενωσεις και οπου στηριζεται.
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
και εγώ μία φορά το χρόνο, μετά το τέλος του καλοκαιριού, σε όλα τα αμάξια μηχανή - σασί.
Αν έχει χιονίσει κ έχουν ρίξει αλάτι (ψιλοσπάνιο στην αττική), τότε κ δεύτερη φορά.
ps: Ο Θάνος είναι αρχηγός!
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
scania124 (09-01-12)
Που είναι αυτό το πλυντήριο που έχει και ανυψωτικό???![]()
στη Ν.Φιλαδελφεια οδος Πινδου εχει ενα car wash με ανυψωτικο ,χρεωση εξτρα για απο κατω πριν 1 μηνα που αγορασα το κουπε και το επλυνα ολο εκει ηταν 10 ευρω.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Εκε'ι που το πλένω εγώ χρεώνει 8 Ευρώ. Αν θέλετε σας λέω που ειναι με pm για να μην θεωρηθει οτι κάνω διαφημιση. Αν και δεν το εμπιστευομαι για γενικό πλύσιμο γιατί ειναι αρπα-κολλα.
Παιδιά πολλά πλυντήρια έχουν ανυψωτικό
Στη περιοχή Γλυφάδας-Βούλας γνωρίζω προσωπικά 4-5 , αλλά μόνο σε έναν γνωστό μου το πάω και το εμπιστεύομαι.
Το κάνεις σαν καινούριο, μιλάμε ότι μπορεί να πλένει από κάτω και μισή ώρα-45 λεπτά...
Detailing Madness
5555 (10-01-12)
BILL007 (10-01-12)