BILL007 (06-01-12)
απλα τελειο ποστ.
μπραβο ρε Σπυρο
να προσθεσω οτι το "τιμονι" του Zed βολευει παρα πολυ για το λογο που το χρειαζεται ο φιλος μας.
σαν μετατροπη δεν εχω ιδεα αν και πως γινεται αλλα πιστευω οτι αξιζει.
το πρωτο πραμα που μου κανει κακη εντυπωση με το 36αρι του πεθερου μου ειναι το "τιμονι".
παρολο που το αυτοκινητο ειναι στημενο απο σεταπ αναρτησης μου δινει την αισθηση οτι βαριεται λιγο στο τιμονι.
και λογικο το βρισκω αν αναλογιστει κανεις το στυλ του αυτοκινητου.
βεβαια με μια οδοντωση σα του zed πιστευω θα γινει πιο νευρικο στα πολλα.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
kloukakis (08-01-12)
Αυτο δεν εχει καμια σχεση με τις στροφες του τιμονιου αλλα με την γωνια καστερ που εχει.Στο Ε36 ρυθμιζεται μεχρι 3.5-3.70 μοιρες κι απο κει και πανω με μια καλη coilover ξεπερνας και τις 4.50 μοιρες.Και να βαλει μια κοντυτερη κρεμαγιερα,παλι ετσι θα ''βαριεται''....Προσωπικα θεωρω την τοποθετηση κρεμαγιερας απο Ζ3,ανουσια γιατι το κερδος ειναι μικρο και αμελητεο.Να βαλεις μια κρεμαγιερα με 2-2.5 στροφες,εκει το καταλαβαινω.Με μια μικρη κινηση των χεριων θα διαγραφεις τοξα που πριν χρειαζονταν πριν ολοκληρη στροφη στο τιμονι.Σιγουρα βολευει πολυ αμα ανεβοκατεβαινεις βουνα και πιστες διχως αυριο...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
aggelosmk2 (08-01-12)
πολυ καλες πληροφοριες.
δεν ειχα ασχοληθει ποτε με την καστερ μου μιας και δεν επαιζε κει προοπτικη να την κανω να αλλαξει.
σιγουρα ομως η εστω και μιση στροφη του τιμονιου καποια διαφορα θα κανει.
και ποσο μαλλον αν η κρεμαγιερα του φιλου μας παει για αντικατασταση να γινει μια αλλαγη με μια ελαφρως πιο "κοντη".
aggelosmk2 (08-01-12), BILL007 (08-01-12), kloukakis (08-01-12)
Σιγουρα θα'παιζε ρολο αλλα μονο στην αμεσοτητα του τιμονιου και οχι στην ταχυτητα της κινησης-επαναφορας της.Δυστυχως Ζ3 vs Ε36 εχουν μονο 0.2 στροφες διαφορα απ'ακρη σε ακρη....Ουτε καν θα το καταλαβει.Κι εγω που αλλαξα κρεμαγιερα εψαχνα απο Ζ3,δεν βρηκα τελικα και μου εκαναν δωρο μια απο Ε36...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Σωστός ο Stunt Mike!
Κ εκτός απο την κάστερ επηρεάζει και η σύγκλιση στο κατα πόσον νευρικό και κοφτερό θα είναι.
Stunt Mike (08-01-12)
Έτσι ειναι...Γι' αυτο η επιτόπια μανούβρα είναι πιό εύκολη με 7αρα από ότι με Alfa 33.
παιδια ας μην μπουμε στην διαδικασια της γεωμετριας μιας που βγαινουμε οφ τοπικ.