πχ καπως ετσι...
(βγαζω κατι τετοιες και σαλτάρει η γυναικα μου)
πχ καπως ετσι...
(βγαζω κατι τετοιες και σαλτάρει η γυναικα μου)
GiannisRob (30-12-11), Monsta (30-12-11)
με τι το τραβήξατε αυτο παλι?
με Νταγκεροτυπια??
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
GiannisRob (30-12-11)
Sorry για το Ο/Τ.
Σήμερα παρέλαβε πελάτης μου (και μου το φερε να το δω) το καινούριο S60 station 1.6 Τ4, σε ένα περίεργο λευκό (mineral white νομίζω το λένε), έκδοση Summum με std xenon, δέρμα, ηλ. καθίσματα κτλ κτλ. Έβαλε εξτρά τις 18άρες, τη μεγαλύτερη οθόνη που παίζει και dvd σε πολύ καλή ανάλυση, αυτόματο κιβώτιο και οροφή. Τρελά αναβαθμισμένο το εσωτερικό του με πολύ καλή ποιότητα.
Ίσως το πιο ολοκληρωμένο μικρομεσαίο sedan / station σε αυτά τα χρήματα. Και πανέμορφο. Θέλω κι εγώ !!!
Με το Μηλόφωνο του //Μάριου, Πρόεδρε.
Το αστείο είναι ότι πάντα έχω την φωτογραφική μου μηχανή (Canon P&S) στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, αλλά είτε δεν έχω το αυτοκίνητο μαζί (σήμερα καλή ώρα) είτε παίζει το "ποιος σηκώνεται να πα' να την φέρει. Πάρε το κινητό που είναι δίπλα" (όπως στο ψάρεμα/post #12)
![]()
///M Arios (30-12-11)
να και 2 ακομα!!!
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
BILL007 (30-12-11), GiannisRob (30-12-11)
///M Arios (30-12-11)