Ολη η "φασαρια" θα σου κοστισει λιγοτερο απο 80 περιπου ευρω ?
φυσικα ! φίλτρο λαδιου 5ευρώ + 40ευρώ λαδια + 10 ευρώ φίλτρο καμπίνας = 55ευρώ
το εξαρτημα για να λύσω το φίλτρο κανει 8 ευρώ
και μου έδωσαν κ προσφορα 38ευρώ λάδια matrax (ισπανικα) μαζί με φίλτρο κ η εργασία συνεργείου δωρεαν επειδη με συστησε φίλος σε αυτους!!! Τα οποία λάδια αγόρασε εκεινη τη στιγμη μηχανικός και μου τα συνέστησε!!
τωρα κοιταω κ τιμες κ ψαχνομαι .. λαδια ματραξ 7ευρώ/λίτρο ενώ καστρόλ 11,5ευρώ / λίτρο ...
μάλλον θα παω στο συνεργείο , είναι η πιο οικονομική λύση.
Η BMW ζήταγε 125 ευρώ (προσφορά μεχρι 31/12/11) οποτε καταλαβαίνεις πως εξηκονομω χρήματα(απλα στη bmw θα κοιταζανε κ αλλα σημεία μου είπαν κ θα τα διορθώνανε χωρίς χρέωση)
Matrax λαδια?Εισαι σιγουρος φιλε μου πως θα τα βαλεις αυτα στον κινητηρα σου?Το θεμα δεν ειναι μονο να γλυτωσουμε χρηματα αλλα να γινει και σωστα η δουλεια!
Επισης και το φιλτρο καμπινας των 10 ευρω τι μαρκα ειναι?
Καλη χρονια και χρονια πολλα ευχομαι!!
ghost-rider (01-01-12), pilot (31-12-11), Samaro (31-12-11)
giannis_compact (02-01-12)
αυτό ειναι στη φωτογραφία... λογικά αν εχει το 5w30 που θελει ο κινητηρας και το ιξωδες longlife 04 ή 01 οπως μου είπαν στην αντιπροσωπία υποθετω θα είναι οκ. Μου είπαν επισης αν δε βρεις καστρολ κ βρεις βαλβολαιν ή κατι αλλο να πληρει τις προϋποθέσεις ! ιστοσελιδα παντως δεν εχει η ματραξ ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonidasgr2003 : 31-12-11 στις 15:40
και τώρα εσύ ειναι ΟΚ να βάλεις ένα λάδι που δεν το ξέρει ουτε η μάνα του στο αμάξι σου;
δικαίωμά σου βέβαια, και ειναι η πρώτη φορα στα τόσα χρόνια που παίρνω θέση σε ένα τέτοιο θέμα, αλλά χάθηκαν τα επώνυμα λάδια που ξέρουμε και τη συμπεριφορά τους;
συγνώμη και πάλι που ανακατεύομαι, αλλά θα έπινες ποτέ ουίσκι μπόμπα?
BILL007 (31-12-11), ghost-rider (01-01-12), pilot (31-12-11), savvas E93 (31-12-11), Vassilis ///M (01-01-12)
έχεις δίκαιο, αν ήμουν οκ βέβαια δεν θα ανοιγα το θέμα για να ακούσω απόψεις... αλλα κ απο την άλλη οι γνωστές εταιρείες το εχουν τόσο ακριβά επειδή κανουν και διαφημίσεις για να γίνουν γνωστές! όταν βλέπεις συνέχεια στην τιβι ΤΟΤΑΛ (που παιζει αρκετα συχνα) όλη αυτη η διαφήμιση έχει κοστος που πληρώνει ο καταναλωτης...απο την αλλη βεβαια μαλλον αρχίζω να συμφωνω με τον giannis_compact και τον σαμαρο πως Το φθηνό κοστίζει πάντα διπλά
Να κανω κι εγω την περιβαλλοντικη μου παρατηρηση??Τα λαδια που θα βγαλεις,ελπιζω να μην τα αδειασεις οπου να'ναι.......Καλυτερα παντως ν'αλλαξεις φιλτρα-λαδια σ'ενα συνεργειο της γειτονιας,δεν προκειται να πληρωσεις πανω απο 5-10Ε εργασια....Επισης επειδη εβαζα παλιοτερα φτηνο και φουλ συνθετικο λαδι(που αλλαζα και καθε 3000χλμ),οι επικαθισεις που ειχε κανει οταν ανοιξα μοτερ,μ'επεισαν να μην ξανακανω το ιδιο λαθος...Δεν ειναι μονο η διαφημιση που αντικατοπριζει την τιμη.....οτι πληρωνεις παιρνεις φιλαρακο....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
BILL007 (01-01-12), leonidasgr2003 (02-01-12)
εγω θα σου συστηνα να πας σε καποιο συνεργειο για πρωτη φορα να δεις πως ακριβως γινεται η ολη διαδικασια και την επομενη φορα το προσπαθεις μονος σου.οσο για τα λαδια παιζουν πολυ σημαντικο ρολο στη διαρκεια ζωης του κινητηρα σου και καλο ειναι να ριξεις φραγκα για την αγορα τους για να εισαι ησυχος.
M52B28 POWER