Αν ειναι να μου φερει κατι ας ειναι κατι extreme!!!!
δηλ.αυτο:
αντε με 'γεια μου!!!
Τεκμηρια κλπ.δεν με ενδιαφερουν,θα την αφησω στο ονομα"Αη Βασιλης" και ας ψαχνει η εφορια στο χωριο του να τον βρει!!!!![]()
Αν ειναι να μου φερει κατι ας ειναι κατι extreme!!!!
δηλ.αυτο:
αντε με 'γεια μου!!!
Τεκμηρια κλπ.δεν με ενδιαφερουν,θα την αφησω στο ονομα"Αη Βασιλης" και ας ψαχνει η εφορια στο χωριο του να τον βρει!!!!![]()
BILL007 (23-12-11), Eleni (23-12-11), konstantinaM3 (23-12-11)
S8N (23-12-11)
Eγώ θα ήθελα να κάνει κάτι ο Αη-Βασίλης για τα 300 περίπου άτομα που μας έφεραν σε αυτό το σημείο...
(αλλά μάλλον θα είναι πολύ απασχολημένος για να τους πάει τα δώρα που θα αγοράσουν αυτοί στην υγειά των κορόιδων.... οπότε δεν έχω μεγάλες προσδοκίες για την ευχή μου...)
Eleni (23-12-11), ghost-rider (24-12-11), halkida116mpack (23-12-11), Konstantinos E60 (23-12-11)
Υγεία να έχω και όλα τα άλλα τα παλεύω μόνος..
αααααααλλα αν ηταν να μου φερει κατι θα ηθελα ενα GT2..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Eleni (23-12-11)
αγιε μου βασιλη δεν θελω να μου φερεις τιποτα απεναντιας θελω να μου παρεις απο εδω τον χτυκιαρη
κανε σε παρακαλω να παρει πορκυ να παει να ξεκουμπιστει απο εδω
Υ.Γ Γιαννη σ αγαπαμε ολοι
αντε γεια...
Εμενα αγαπημενε μου αγιε ...θελω να μου φερεις η αυτο....
Η αυτο....
Οτι χωραει στο σακο......
Ααααααα και δώσε υγεία και χαρά σε ολο τον κόσμο....απλόχερα......θα ήταν το καλύτερο απ όλα....
Έτσι για το χάζι......κανε καθυστέρηση στην Ιταλιδα του προέδρου κανα μηνα...ετσι για να σπάνε τα νευρα του...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 23-12-11 στις 16:37
hades7 (23-12-11), katsaraios (24-12-11)
aristent (23-12-11)
εεεεεεε.. δικό μου είναι το πρώτο!!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Aυτο ειναι το μπονους που περνει ο CEO (προεδρος) για την ιδεα της ομαδικης επιστολης!!!
Σιγα με με χεσει και ρινοκερος!!!
ΡΕ ουτε κουτσουλια δεν αφηνω πανω στο καπο,εχω αυτοματο καλαζνικωφ και οποιο πουλι το βλεπω ετοιμο να χεσει δεν προλαβαινει να πει το "πατερ ημων"!!!![]()
![]()