Sorry Άρη, αλλά το μπροστινό μέρος είναι ότι πιο απρόσωπο αμερικανοκορεατο αμάλγαμα έχω δει τα τελευταία χρόνια από πενφέ. Ανέκαθεν η mec ήταν και είναι 10 ετίες μπροστά στην σχεδίαση.
Sorry Άρη, αλλά το μπροστινό μέρος είναι ότι πιο απρόσωπο αμερικανοκορεατο αμάλγαμα έχω δει τα τελευταία χρόνια από πενφέ. Ανέκαθεν η mec ήταν και είναι 10 ετίες μπροστά στην σχεδίαση.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ptboul (14-12-11)
μου αρεσουν οι SL..αλλα το αμεσως προηγουμενο μοντελο μου αρεσει περισσοτερο..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Sorry?ασυγχωρετος τεκνον μου!!!!![]()
ρε συ!!!!!! και εγω πολυ τη γουσταρω την SL !!!!και ειδικα αυτη!!!!!....οπως βεβαια και τις προηγουμενες!!!!
....αλλα δεν ειχα και δεν βλεπω να εχω ποτε τη δυνατοτητα να την αποκτησω.....αλλα η Ελενη???????......θα μας φυγει!!!!...εχει, αμα θελει,τη δυνατοτητα να την αποκτησει,αφου ζει σε μια χωρα οπου δεν "διωκεται η κατοχη αυτοκινητου μεγαλου κυβισμου"!!!!...γι'αυτο την "αποτρεπω"χεχεχεχε!!!....βεβα α με την νεα 6αρα???....η συγκριση, στην εμφανιση τουλαχιστον, ειναι δυστυχως υπερ της SL......
δεν ξέρω αν η μούρη ήταν πιο ωραία στο προηγούμενο, πάντως για το slk είμαι σίγουρος
Δεν υπάρχει ελπίδα
Φοβερό αμάξι. Η νέα 6-άρα δείχνει απλά κλασική μπροστά της. Το μόνο που δε μ αρέσει είναι που οι καθρέπτες πιάνουν πάνω στις πόρτες.
Επίσης
The 2013 SL550 uses the companyΆs first all-aluminum body in a series-production model, which is claimed to make it 275 pounds lighter than the car it replaces.
Eleni (21-12-11)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eleni : 21-12-11 στις 05:31
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
aristent (21-12-11)
Αρη, δεν υπαρχει περιπτωση να φυγω.... εχω δωσει την καρδια μου και δυσκολα να την παρω πισω.....
Μονο μια Porshe 911 Carrera 4 GTS θα μπορουσε να κλεψει την καρδια μου......αλλα οτι και να γινει BMW θα υπαρχει παντα στο σπιτι..... ειναι θεμα αρχης.......!!!!!!!!Δεν λενε οτι τον πρωτο σου ερωτα δεν τον ξεχνας ποτε
!!!!!!!!
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
aristent (21-12-11)
Ετωρα μιλαμε για πανακριβο αμαξι καινουργιο αυτο ΔΕΝ αγγιζετε φιλαρακια!!!!!
καπου στη μεση υπαρχει μια φωτο με ενα παππου και εσωτερικο γεματο ξυλα και με ξανθια διπλα... χαχαχαχα.. priceless
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..