το κατεβασα το καλοκαιρι απο το ιντερνετ.![]()
το κατεβασα το καλοκαιρι απο το ιντερνετ.![]()
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
να υποθέσω όμως πως σου ''κολλάνει οι χάρτες'' στο πρόβλημα μου, οι χαρτες λειτουργουν κανονικα (δινω οδό και σχεδιαζει τη διαδρομη απο το σημειο που υποτίθεται οτι βρίσκεται το αμαξι). πάω λοιπον κοντα στην οδο κ κοιταω τους γυρο δρόμους , ρωτάω και βρίσκω την οδο (ουσιαστικα δεν φερνω βόλτες ψαχνοντας)
Το πρόβλημα είναι πως δεν λειτουργεί ο δεκτης gps, δεν δείχνει το σημα του δορυφόρου πανω δεξια - Δεν δίνει ο δορυφόρος τις συντεταγμενες του bmw.
πήγα στο set k κρατησα πατημενω το ''μενού'' για 10 δευτ. μπηκε σε αλλη οθόνη και βρηκα το gps ... 8 δορυφόροι και δεν λαμβάνει απο κανεναν -.-
εβγαλα το δισκακι, εσβησα μηχανη, περιμενα 5 λεπτα, το ξαναεβαλα και περιμενα αλλα 5 λεπτα να το διαβασει, μετα επανηλθε,
Ειμαι σιγουρη οτι δεν εχει προβλημα το gps γιατι δεν ειχε κανενα προβλημα πριν το φερω Ελλαδα, εκανε γενικο ελεγχο πριν φυγει απο ΝΥ, εδω δεν ειχε ποτε αυτο το προβλημα και τους χαρτες USA τους επερνε κανονικα.
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
535xi (05-12-11)
τελικά έφτιαξε με το που πάτησα το menu παρατεταμενα καθως ήμουν στο set![]()
BILL007 (01-12-11), bill_m3 (02-12-11), Kostas_1 (02-12-11), Nick bmwlover (01-12-11)
3 λογοι γιατο περιστατικο αυτο .
1. κακης ποιοτητας dvd με αποτελεσμα ναι μεν αναγνωση αλλα οχι την αναμενομενη.
2. μοναδα mk4 τρωει πολλες φορες κολληματα λογω θερμοκρασιας και θολωμενου lens -laser.
3. ελλατωματικη κεραια. (και ομως συμβενει)
ΛΥΣΕΙΣ
δεν εχει καμια σχεση το λεγομενο restart (τελικά έφτιαξε με το που πάτησα το menu παρατεταμενα καθως ήμουν στο set ) αυτο που μπορεις να κανεις αν δεν κλειδωνη δορυφορους το μκ , και ειναι ολλα σωστα συνδεμενα ειναι να κανεις υποβαθμιση και αναβαθμιση της μoναδας απο μια ουσιοδη version πχ απο 28 και μετα 31 η 32 που η διαφορα με την 31 ειναι απλα το dual layer support.
η μοναδα σου απλα αργησε να διαβαση χαρτες . και αν ηρθε απο αμερικη οπως αναφερεις θα ηταν και λογικο να αργησε πολυ να συμβιβαστη γιατι ως γνωστον κραταει last data θεσης.
αυτο που θα μπορουσες να κανεις χωρις να αρχιζεις να μπενεις σε κρυφα menu κλπ κλπ
ηταν να κανεις μια πολυ απλη κυκλικη κινιση γυρω απο τον αξονα του bmw σου 3'4 φορες. και voilaaaaa θα ειχες ξεμπερδεψη.
Υπάρχουν δυο είδη σιωπής: η σιωπή που προηγείται της ομιλίας και η σιωπή που έπεται.
για να κάνω υποβάθμιση δε χρειάζομαι κ αλλο cd όμως ; εγω εχω μόνο αυτο που χρησιμοποιώ ...
το αμαξι το πηρα απο γερμανία. Απο αμερική το πηρε μια γυναικα απο εδω μεσα.
πλάκα μου κάνεις ! θα παω σε αλανα θα φερω 3-4 κυκλους γυρω απο τον αξονα και φτιάχνει; Δεν νομίζω να έκαναν αυτό στο σερβις του bmw όταν το έφτιαξαν. μαλλον κανανε το ρεσταρτ απο στο σετ. το εχεις δοκιμάσει το κυκλικό γυρω απο τον αξονα;
το κανω συνεχεια οταν βαζω μοναδες gps που φερνω απο γερμανια , και οχι δεν κανω πλακα. οσο για το CD μπορεις να το κατεβασεις και απο το net ωστε να κανεις υποβαθμιση . στο
Υπάρχουν δυο είδη σιωπής: η σιωπή που προηγείται της ομιλίας και η σιωπή που έπεται.