Πολύ καλό δείχνει, αλλά χωρίς internet.
obc μεγαλο που εχεισ ?χωρις την οθονη την μεγαλη του ναβι?στο Ε39 ειχε κι αλλο obc εκτος μεσα στο καντραν?
Να μία φωτό από ένα Scirocco σήμερα. Φοβερή αντιγραφή έχουν κάνει οι άτιμοι.
![]()
stefm5 (23-11-11)
Το δικό μου (Ε46, V5, wince5) έχει 7αρα οθόνη και internet. Αλλά για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους, 70% το χρησιμοποιώ για μουσική, 20% για πλοήγηση+κάμερες ταχύτητας, και 10% για τηλέφωνο. Άρα το καινούργιο είναι καλύτερο.
BTW το καλύτερο ήχο τον βγάζει όταν πηγή είναι IPOD.
Η πιο σωστή ερώτηση που μπορεί να κάνει ο υποψήφιος αγοραστής στον εαυτό του.
Εγώ το είχα για κανα 3 μόνο πάνω στο αμάξι , αν θέλετε πιστεύετε ότι DVD και USB δεν έβαλα ούτε για την περιέργεια να δω αν παίζουν. Μόνο το gps χρησιμοΠοιουσα και το ράδιο.
Κατέληξα λοιπόν , ότι αυτό που ήθελα ήταν η εμφάνιση , το gps , και ποιότητα ήχου BMW. Δηλαδή ότι όλες οι δυνατότητες που παρείχε , μου ήταν περιττές. Και προχώρησα στην αγορά του εργοστασιακού. Που ικανοποιούσε καλύτερα τα κριτήρια μου.
Άρα είχα κάνει μία λάθος αγορά. Άρα σκεφτείτε και εσείς τι ακριβώς θέλετε και αν θα το χρησιμοποιείτε
εγώ θέλω εργοστασιακή εμφάνιση, ραδιόφωνο, πλοήγηση και χειρισμό υπολογιστη ταξιδιού
για να κάνω retrofit το εργοστασιακό χρειάζομαι σίγουρα ένα 2χίλιαρο..
μεταχειρισμένο 800 με 1000, ένα μηχάνημα 10-12 ετών
οπότε αν έχω όλα αυτά που θέλω σε καινούριο με 700/800 ευρώ κρίνω ότι με συμφέρει