hades7 (18-11-11), Nick bmwlover (18-11-11)
για σένα θείο μόνο ένα κάθισμα αρμόζει...
ένα πλαστικό κασόνι απο μπύρες!!!
φυσικά για χρήση πίστας, για μεγαλύτερη σταθερότητα μπορείς να σφηνώσεις μια τεράστια dildo...
ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΑ...
sympether with chiefτης
Ι donut understeer...
το 3 ναι!!!
τιμη?
κι αυτο που λεει ο sparco?
https://www.car.gr/parts/view/1911507/
εχω ενα πρασινο accent colored as racing lotus γα τις βρωμικες δουλειες.
βγαινει σε κυπαρισι;
Πουλαει ενας εδω στη Θεσσαλονικη δερματινο σαλονι με πλαινες ταπετσαριες (μπακετ καθισματα του Μ πακ) 500 ευρω αν δεν κανω λαθος!
Μαυρο δερμα!
To 1o. Τα άλλα δύο μου φαίνονται πολύ "ξένα" για το εσωτερικό του Ε46 sedan.
Διαλεγω την κουρτινα 2.
Εκτος κι αν θελεις 100% διακριτικοτητα, ή αν εχει μεγαλη διαφορα σε Ευρω (και παιζει ρολο) το 1.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Εμένα δε μ' αρέσει κανένα. Λυπάμαι αλλά όλα φαίνονται παραφωνία στο εσωτερικό του Ε46. Ψάξε άνθρωπέ μου και βρες 2 μεταχειρισμένα από M3 ώστε να έχεις ένα εργοστασιακό αποτέλεσμα.
Καλά, το 3 που ψηφίστηκε από το μισό φόρουμ δεν το σχολιάζω. Δεν πα' να 'ναι Recaro, ηλεκτρικό, με μνήμες, θερμαινόμενο, να 'χει ανεμιστηράκια για να μην ιδρώνει ο κώλος σου, δόνηση για μασάζ στ' @@, δέρμα από ιερή αγελάδα Ινδίας και κουμπί που να το μετατρέπει σε κλανιέρα Philippe Starck με ενοιχισμένο καζανάκι geberit: Είναι φτυστό με τα καθίσματα που είχε το S3 του αδερφού μου και θα προτιμούσα να βάλω ηλεκτρική καρέκλα στο γαμωBMW παρά κάθισμα Audi. Μ Π Λ Ι Α Χ. Εξάμβλωμα.
Eleni (19-11-11), katsaraios (18-11-11), Leonidas_E39 (18-11-11), m-power_01 (19-11-11), Nino (19-11-11), pilot (18-11-11), Stamatis (18-11-11), Vasilis (18-11-11), z3 2.2 (19-11-11)
Προεδρε υπαρχει και η δυνατοτητα αυτη :
Περα απο την πλακα βρες 2 καθισματακια απο Μ3 να τελειωνεις.![]()
Stamatis (18-11-11)
spar@ (19-11-11)