Αρχικό μήνυμα απο
zaharias
Τα valvetronic ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχουν πολλα "θεματα"... (πολλαπλασιαστες, αισθητηρας στροφαλου, αισθητηρας εκεντροφορου.. και δε ξερω γω τι αλλα..)
Καλο ειναι να αλλαχτουν ολοι οι πολ/στες και οχι μονο αυτος που βγαζει το σφαλμα..
Σε μενα ειχε τυχει, σε μια περιοδο που το αμαξι ηταν ακινητο κανα 2μηνο και το εβαζα που και που στο γκαραζ μεσα μπροστα να δουλεψει λιγο, να εχουν κολλησει 2 μπεκ και να δουλευει σαν subaru!! Αλλαζουμε μπουζι, τιποτα.. αλλαζουμε πολ/στες, τιποτα.. ο μηχανικος μου, μου λεει, επομενο βημα ειναι καθαρισμος μπεκ.. Καθως το συζητουσα ενα βραδυ μ'ενα φιλο και "σπαγαμε" τα κεφαλια μας, μου λεει παμε στο γκαραζ να το δω.. Βγαζουμε το καπακι της μηχανης, παιρνει μια πενσα, χτυπαει λιγο τη μπεκιερα σε ολο της το μηκος, βαζω μπροστα, ΡΟΛΟΙ το αμαξι!! Ειναι να τρελαινεσαι!! Πρεπει να ηταν τουλαχιστον 2 μπεκ κολλημενα γιατι το αμαξι ρεταριζε ΑΣΧΗΜΑ!!
Το πιο καλο θα ηταν να του φτιαξουν το αμαξι και να τους πληρωσει μονο οτι ανταλλακτικο εχει πραγματικα ζημια και οχι, αλλαζουμε αυτο, πληρωσε, δουλευει και σε μια βδομαδα παλι τα ιδια, ισως ειναι αυτο, αλλαγη παλι ΑΛΛΑ λεφτα και παει λεγοντας..
Να τους το παει και να τους ξεκαθαρισει αυτο το πραγμα για να μην αλλαζει τσαμπα πραγματα και του τρωνε λεφτα..