Εγω θεωρω οτι ο ασσος στην εκδοση που τον εχω εγω και για την χρηση που τον εχουμε ειναι φοβερος, η ποιοτητα του ειναι αρκετα καλη, εξαιρουμενων καποιων τριγμων που και σε αυτους βρηκαμε απο που ηρθαν και φτιαχτικαν, το αμαξια σου κανει ολα τα χατιρια, παει καλα (για 1600) και δει αυτοματο!!!, ειναι ομορφο (για μενα), ειναι οικονομικο (οχι το αυτοματο),και γενικα απο το δικο μου δεν ειχα τετοια πατραπονα ετσι που να αλοιωναν την εικονα του ασσου στα ματια μου, πλην οπως ειπα και πιο πανω, λεπτομεριων......
Οποτε ναι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον ασσο και γω και η γυναικα μου η οποια θα τον αλλαζε λεει μονο με τον αντικαταστατη του![]()
Προφυλακτηρες,ζαντες,αναρτ ηση,τιμονι,καθισματα,λεβιε ταχυτητων-χειροφρενου,μαυρος ουρανος στην καμπινα...Κοστος 4500 ευρω.
Black Prince....
Αν δεν κάνω λάθος όμως, νομίζω ότι μπορείς και να επιλέξεις μόνο το εξωτερικό πακέτο Μ, δηλαδή προφυλακτήρες, ζάντες και μασπιέδες (δεν ξέρω αν περιλαμβάνεται και η ανάρτηση), με γύρω στα 2-2,5 χιλιάρικα.
Οπότε, εαν ισχύει το παραπάνω και αν τον φίλο τον ενδιαφέρει μόνο η εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου του, μπορεί να επιλέξει αυτό.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
ουτε εμενα μου αρεσει ο ασσος εκτος του νικου που θα το επαιρνα ανετα!!!!
Οι ληστες ζητουν η τα λεφτα η την ζωη σου....οι γυναικες απαιτουν και τα δυο........
Πολύ καλό αυτοκίνητο μόνο που στο νέο μοντέλο έχω την προσδοκία να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο εμφανισιακά. Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι άριστη και πραγματικά παραπέμπει σε όχημα μεγαλύτερης κατηγορίας και οδηγικά και σε επίπεδα ποιότητας, συναρμογής. Αν έπαιρνα αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία σίγουρα στην 1 θα κατέληγα!
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway