Σελίδα 2 από 33 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 393

Θέμα: σκυλος ο πιστος φιλος

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    το laguna seca δίπλα απο τον σκύλο στην δεύτερη φώτο του πρώτου ποστ κανένας δεν το είδε, να υποθέσω???
    to ειδα εγω ρε Θωμα.

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μονο αυτος θα σου πηγαινει
    Τον θέλω μερακΛή, σαν το αφεντικό του

Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

3. The Following 7 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (13-06-12), bill_m3 (15-11-11), hades7 (15-11-11), katsaraios (15-11-11), kplc16 (15-11-11), Stathis (15-11-11), steliosm46 (04-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Οταν ημουν 10 ετων εφερε ο πατερας μου στο σπιτι ενα κουταβι puddle ημιαιμο. Tα ριμαξε ολα και απεκτησε στη πορεια τον ογκο απο κατσαρο dopperman. Οι γονεις μου πηραν την αποφαση και το δωσαμε σε μια κυρια με μονοκατοικια.Τοτε εκλεγα για μερες. Επειτα απο χρονια καταλαβα οτι ο σκυλος ειτε μεγαλοσωμος ειτε μικροσωμος ειναι για αυλη. Δε πρεπει να το κλεινουμε στους 4 τοιχους και να τον υποχρεωνουμε να ζει οπως εμεις.

5. The Following 2 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

Ptboul (15-11-11), TSAF (15-11-11)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Απο το 2005 εψαχνα καθαροαιμο κολευ, δεν ηθελα να το παραγγειλω ετσι απλα σε πετ σοπ και να το παραλαβω σαν δεμα. Πιστευω οτι το να δεις τα κουταβια 2-3 φορες με τη μανα, πως συμπεριφερονται και πως αντιδρουν, σε βοηθαει να κανεις μια καλη επιλογη. Τελικα το 2006 τον Απριλη πηραμε τη Λιζα, ενα λαμπραντορ κατραμι μαυρο θηλυκο, οχι 100% καθαροαιμο, πρεπει να ναι μπερδεμενη με γκεκα, αλλα πανεξυπνη. Ο σκυλος ειναι μελος της οικογενειας, δεν μπορω να φανταστω το σπιτι μας χωρις σκυλο!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nα ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου (θα τα κάνουμε μΝι στο τέλος).

Θεωρώ τα λυχόσχυλα την χρυσή τομή εξυπνάδας και δύναμης για φύλακα, τελευταία όμως ψήνομαι για κόλεϋ.

Τι λένε σαν σκυλιά πέρα από την ευφυΐα τους, έχει κάποιος εμπειρία;

Αν εμενα σε μονοκατοικια σιγουρα θα ειχα και ενα κολευ, ισως και παραπανω! Τα κολευ κατα τη γνωμη μου ειναι τα καλυτερα σκυλια για οικογενεια. Μην περιμενεις οτι σαν φυλακες θα ειναι οπως τα γερμανικα ποιημενικα.... δεν θα προστατευσουν το χωρο τους - σας, αλλα θα προστατευσουν τα μελη της οικογενειας. Απο εξυπναδα δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη μεγαλοσωμη ρατσα οπως τα κολλευ. Ειχαμε ενα πριν χρονια, θυληκο, το πηραμε 2 μηνων, βασιλικο, μακρυτριχο μαυρο-ασπρο. Θυμαμαι και πηγαμε να το παρουμε απο συγγενη, τα βλεπω με τη μανα, και μου λεει ο θειος μου -αυτο παρε, και μου το δειχνει.....ηταν απομερα απο τα υπολοιπα και κοιμοταν μονο του. Του λεω αποκλειεται....μου λεει περιμενε και κοιτα! Το πιανει λοιπον και το βαζει με τα υπολοιπα διπλα στη μανα. Αρχισε και τα πειραζε τα δαγκωνε- δαγκωνε τη μανα, σε 1 λεπτο οοοολα τα κουταβια ειχαν γινει ανω κατω! Σηκωνεται λοιπον η μανα το πιανει και το βαζει παλι μονο του και αφου το θηλαζει γυρναει στα υπολοιπα, το χε απομερα γιατι χαλαγε τον κοσμο. Το σκυλι το πηραμε εκανε 2 γεννες 10 και 11, τα μεγαλωσε ολα, εζησε 5 χρονια και μετα πηγε απο φολα που εφαγε κατα τη βολτα της μαλλον.
    Τι να σου πρωτο-αναφερω, οτι μας πηγαινε σχολειο καθε πρωι και μας γυρναγε το μεσημερι, οτι επεσε η γιαγια και μας τραβουσε να παμε να τη βοηθησουμε γιατι η κακομοιρα δεν μπορουσε να σηκωθει, οτι νεοι ενοικιαστες εμειναν 1η μερα στο διαμερισμα διπλα μας που τους νοικιασαμε και πηρε φωτια ενω ειχαν φυγει και ο σκυλος δεν εβγαζε τη μυτη του απο το πλατυσκαλο της εισοδου μεχρι που μυρισαμε κι εμεις καπνο και μπουκαραμε σπαζοντας το τζαμι μιας και ξεραμε οτι οι ενοικιαστες ειχαν φυγει για ΣΚ. .......και πολλα αλλα. Φιλε πιτμπουλ, θα σου προτεινα κολλευ 100% και προτιμησε θηλυκο, αυτα βεβαια κατα τη γνωμη μου παντα και με βαση τις δικες μου εμπειριες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavr : 15-11-11 στις 15:36

7. The Following 3 Users Say Thank You to stavr For This Useful Post:

katsaraios (15-11-11), Ptboul (15-11-11), Thomelef (15-11-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

οτι καλυτερο για εναν ανθρωπο η συντροφια των ζωων εχω ενα σκυλο σπιντς μια γατα σιαμ και μια γατα περσιας .μια εβδομαδα πριν εχασα απο καρκινο μια ακομα γατα περσιας που ειχα μολις 4 ετων.οσα προβληματα και να εχω οταν γυρναω σπιτι και ερχονται πανω μου ξεχναω τα παντα
    αντε γεια...

9. The Following 5 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

compactM3 (19-10-14), katsaraios (15-11-11), kplc16 (15-11-11), Monsta (15-11-11), Ptboul (15-11-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σπιτακι Βασιλη μιαμιση φορα το μηκος του και σε υψος οσο το κεφαλι του.
    Η πορτα να ειναι τοσο ψηλη ωστε να περναει σκυφτος με το κεφαλι στην ευθεια.

Για την αλλη ερωτηση, ο λυκος, ειναι λυκος.
    Παιζει, φυλαει, αλλα και μερικες φορες σου θυμιζει οτι ειναι λυκος.

Και μια φωτο πριν απο 7 χρονια.
    Η Μαγια κουταβι.

11. The Following 8 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

bill_m3 (15-11-11), imolarot (15-11-11), katsaraios (15-11-11), pilot (15-11-11), Ptboul (15-11-11), Stathis (15-11-11), TSAF (15-11-11), Vassilis ///M (28-03-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων

Η Μαγια κουταβι.
    Ειχα και εγω οταν ημουν παιδι εναν τετοιο λυκο, αλλα πολυ ποιο μαλλιαρο. Το ονομα του, Ολυμπος.

Περιπου σαν και αυτο: (φωτο απο ιντερνετ)

Αρκετα χρονια αργοτερα, (το 1989) πηραμε την Ροζα. Ηταν μαζι μας μεχρι το 2002. Καναδεζικο λυκοσκυλο (απο το 2003 νομιζω οτι επισημα η φυλη ονομαστηκε Ελβετικο λυκοσκυλο).

Ηταν σαν και αυτο: (φωτο απο ιντερνετ επισης)

Toν Μαρτη του 1999, πηραμε την Λιζα, ενα ημιαιμο Golden Retriever.
    Περισυ την παραμονη της Πρωτοχρονιας, αντι για καλαντα την πηγαμε για ευθανασια. Καρκινος παντου...

Εχω κλαψει για σκυλο περισσοτερο απο οτι για ανθρωπο παιδια....

10 μηνες αργοτερα, αποφασισαμε οτι θελουμε ξανα σκυλακι (ναι, δεν αλλαζουμε με τιποτε), και πηραμε εκεινο το πορνιδιο που ποσταρα παραπανω.

Τα λυκοσκυλα για εμενα ειναι τα "καλυτερα" σκυλια. Πανεξυπνα, χαδιαρικα με τα αφεντικα, διστακτικα με τους επισκεπτες, αγριμια με τους αγνωστους.

Τα golden retrievers ειναι τελειως αχρηστα (δεν την αλλαζω ομως την πουπιτα μου με τιποτε ) μονο χαδια και παιχνιδια κανουν και θελουν να ειναι παντα μαζι σου.

Εκπαιδευση - Εκπαιδευση - Εκπαιδευση - Εκπαιδευση ειναι αυτο που χρειαζεται το καθε σκυλακι, σε συνδιασμο παντα με φροντιδα - αγαπη και στοργη.

Και φυσικα, να μην κανουμε το λαθος να πιστεψουμε οτι σκεφτεται σαν ανθρωπος. Η εννοα της ηθικης, ειναι ανθρωπινο εφευρημα

13. The Following 3 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

Bitz (02-07-12), Ptboul (16-11-11), Stamatis (16-11-11)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων

Η Μαγια κουταβι.
    Θα φτιάξω αυτό https://ixnilatis33.blogspot.com/200...g-post_09.html
    Μήκος στο 1,50 ύψος 1,00
    Πλάτος???????????

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα φτιάξω αυτό https://ixnilatis33.blogspot.com/200...g-post_09.html
    Μήκος στο 1,50 ύψος 1,00
    Πλάτος???????????
    Θα του φτιαξεις με δυο "δωματια" ?

Αν ναι, ας ειναι το καθενα 75 (το μισο απο το 1,5 του μηκους που λες) επι 90 τουλαχιστον.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα του φτιαξεις με δυο "δωματια" ?

Αν ναι, ας ειναι το καθενα 75 (το μισο απο το 1,5 του μηκους που λες) επι 90 τουλαχιστον.
    Όχι σκέφτομαι να μην βάλω το χώρισμα. Τι λέτε??

Σελίδα 2 από 33 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP