ανακατασκευη προτεινω όπως ο βασίλης
ανακατασκευη προτεινω όπως ο βασίλης
super duper (08-11-11)
aris (09-11-11)
Τελικα παιδια μετα απο πολυ καιρο υπομονη εβαλα καινουργιο δυναμο Bosch (τον περιμενα 10 μερες απο γερμανια με εγγυηση).
Ο λογος κανενας μα κανενας δεν μου εδινε εγγυηση στην ανακατασκευη λεγοντας δικαιολογιες οπως δυσκολοι καιροι κτλ.
Τελικη τιμη με την εργασια του ηλεκτρολογου 700 ευρω! (650 ευρω ο δυναμος και 50 ευρω ο ηλεκτρολογος ο οποιως ηταν γνωστος και δεν με εγδαρε)
Περαστικα μου......![]()
Τωρα ειδα το ποστ φιλε χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα κατι τετοια ποσα μου ζητουσαν και εμενα...ειχα τον βαλεο και παραγγιλα απο σερρες ανα .κατασκευης bosch με 170 ευρω και τον ειχα σε 1 μερα ηρακλειο. δουλευει αψοχα και δεν φενετε καν οτι ειναι ανακατασκευης.
δυστυχως για Μ3 ακομα πιο δυσκολα!!! Υπηρχαν μεταχειρισμενοι στα 300 ευρω αλλα δεν ηταν σιγουρο οτι θα αντεξει!!!
Παίδες τα φώτα σας. Το παρακάτω δυναμό valeo είναι οκ για Μ3 Ε46? (Ναι το βλέπω ότι λέει για Μ3 απλά ρωτάω για σιγουριά) Έχει αρχίσει και ακούγεται το δυναμό και πολύ φοβάμαι πως αν δεν το αλλάξω κάποια στιγμή θα με αφήσει...
https://www.ebay.de/itm/BMW-3-Coupe-...item3ccc12c3a5
Thanx!!!!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]