Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 33

Θέμα: αλλαζοντας τα φωτα στο Ζ3!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panosz3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    με το 5000-6000 τ εννοεις??wat?τα κινεζικα ειναι ανθεκτικα η μπορει να διμιουργησοθν καποιο προβλημα?εχω ακουσει για αυτο ρωταω!
    Τα 5000-6000 ειναι βαθμοι kelvin..Σε αυτους τους βαθμους ειναι το μαξιμουμ του ασπρου.Απο κει και πανω οσο ανεβαινουν οι βαθμοι τοσο πιο πολυ μπλεδιζει το φως.

Φοραω κινεζικα κοντα 1,5χρονο.Ισως απο τις ποιο ποιοτικες αλλαγες που εκανα.Δοξα το θεο (φτου φτου) μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα.

Rides
    0

Προεπιλογή

προσωπικα στο 36αρακι μου φοραω κινεζικα εδω και δυο χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα..ουτε λαμπα δεν εχει καει..κοστος 70 ευρα τα δικα μου απο ιντερνετ ..

Rides
    0

Προεπιλογή

εχετε να μου προτινεται καποια εταιρια??

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδες επειδη το θεμα xenon το εψαξα παρα πολυ γιατι ηθελα να βαλω στο δικο μου, οποιος εχει προτζεκτορα (η αλλιως γλομπος) στο φαναρι οτι xenon κ να βαλει, κινεζικα..ουκρανικα..χαβανε ζικα προβλημα για τους απεναντι δεν υπαρχει. Οταν το φαναρι ειναι με ανακλαστηρα κ δεν μπορει να ρυθμιστει στο υψος εκει ειναι τα σκουρα γιατι το ευρος που φωτιζει ειναι απο τους υπονομους μεχρι το φεγγαρι.. Κ εκτος αυτου τα ΜΗ γνησια xenon στην φωτεινοτητα ειναι μακραν χειροτερα.. Εγω αγορασα απο εξωτερικο αλλο προτζεκτορα, διαφορετικη βαση για λαμπα αλλα κ διαφορετικη λαμπα 2πλασια σε μεγεθος.. (οχι Η7 οπως εχουν τα xenon εδω). Ανοιξα με λιγα λογια τα φαναρια μου κ ειναι μακραν πολυ μπροστα στο θεμα φωτεινοτητας χωρις να στραβωνεις τον αλλον απεναντι κ πανω απο ολα να μην υπαρχει αυτος ο "μπλε" χρωματισμος που εχουν πολλα xenon.. Κοστισε κοντα στα 350 ευρω (μαζι με τα μεταφορικα!) αλλα αξιζει κ με το παραπανω..
    Τωρα οσον αφορα τον εσωτερικο φωτισμο, επειδη κ αυτο το εχω ψαξει γιατι θελω κ εγω να κανω αλλαγες, αν ειναι με Led σχετικα ευκολα καποιος ηλεκτρολογος που εχει ασχοληθει μπορει να σου αλλαξει τον χρωματισμο κ να το κανει να μοιαζει κ σαν ουρανιο τοξο.. Οτι χρωμα θελεις εσυ βαζεις. Μεσος ορος κοστους που ρωτησα μερικους .. κοντα στο 200-250αρι για αλλαγη σε ολο τον φωτισμο μεσα, οχι μονο στο καντραν..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SoNiC_77Gr : 31-10-11 στις 23:26

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για το θεμα με τις ενοχλήσεις για τους απεναντι ισχυει οτι ειπε ο προλαλησαν. Οσον αφορα την αξιοπιστια εγω φοραω απο Ebay κενεζικα και εδω και 4 χρονια δεν εχουν παθει το παραμικρο. Σιγουρα με καποιο original το αποτελεσμα θα ειναι μακραν καλυτερο αλλα ακομα και με αυτα σε σχεση με τις απλες λαμπες αλογονου που φοραγε (και φοραγα philips diamond οτι καλυτερο) το xenon ειναι μακραν αποτελεσματικοτερο.
    Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο καντραν βαζεις οτι χρωμα θες. Με τους πορτοκαλι πλαστικους ανακλαστηρες που εχει μεσα ομως τι κανουμε? Αυτοι διαχέουν το φως στο καντραν. Αμα τους βγαλουμε πως θα απλωνει το φως στα οργανα?

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο graphe36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο καντραν βαζεις οτι χρωμα θες. Με τους πορτοκαλι πλαστικους ανακλαστηρες που εχει μεσα ομως τι κανουμε? Αυτοι διαχέουν το φως στο καντραν. Αμα τους βγαλουμε πως θα απλωνει το φως στα οργανα?
    Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω πως ειναι το εσωτερικο του καντραν στο Ζ3, γιατι το εχω ψαξει μονο για το δικο μου (Ε46). Αν εχει ανακλαστηρα κ ειναι ηδη βαμμενος πορτοκαλι τοτε η μονη σκεψη που μ ερχεται ειναι η να το βαψει η να τον αλλαξει (αν υπαρχει!) με καποιον αλλο aftermarket.. Που απο Ελλαδα πολυ χλωμο το βλεπω να βρισκει...

Rides
    0

Προεπιλογή

οκ!!θα το κοιταξω λοιπον!!

Rides
    0

Προεπιλογή

βασικα αυτουσ εννοω το φως του καντραν που ειναι πορτοκαλι!!

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ουτε και εγω ξερω πως ειναι του Z3 αλλα σε Ε30 και Ε36 ετσι ειναι. Δυστηχως δεν ειναι βαμμενος ειναι πορτοκαλι πλαστικο μασιφ πορτοκαλι.

11. The Following User Says Thank You to graphe36 For This Useful Post:

m-power_01 (01-11-11)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP