Βασίλη μου την έδωσες την απάντηση μόνος σου. Ακολουθούν τη διαδικασία με το ΤΠΚΔ, που σημαίνει εξώδικο στη ΔΕΗ κλπ ... Αρα δεν κόβεται το ρεύμα μέχρι να γίνει δικαστήριο. Τρέχα γύρευε δηλαδή ...
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Αυτό το έκανα όσο ήμουν φοιτητής - βέβαια η πάγια εντολή για μπακαγιόκο προς τους γονείς ήταν το σύνολο του λογαριασμού. Μετά από κάποιο καιρό όμως αν παρατηρήσεις και τώρα τονίζεται, με κόκκινα αν δεν κάνω λάθος, ότι αν το κάνεις αυτό είσαι ενάντια σε κάποιο νόμο.
Ας σκανάρει κάποιος τον λογαριασμό του ή ας τον δει.
Το πιο πιθανό αν δεν πληρωθούν τα χαράτσια είναι να γίνει το παραπάνω.
ΥΓ:αλλά ναι όντως 5 χρόνια ούτε μου έκοψαν το ρεύμα ούτε είχα πρόβλημα να ξαναγυρίσω το όνομα του χρήστη στον ιδιοκτήτη, ούτε ο ιδιοκτήτης μου ανέφερε κάποιο πρόβλημα μετά, γιατί του είχα πει ότι δεν πλήρωνα την ΕΡΤ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oldcarskickass : 26-10-11 στις 18:51
αυτο στεκει????https://sarotiko.blogspot.com/2011/10/sos-4.html
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Αντιγραφη ειναι. Τα ιδια πραγματα λεει
το εβγαλαν κ στο σαρωτικο αρα θα πρεπει να εχει καπου βαση το να μην πληρωσουμε το χαρατσι κ να μην μας κωψουν το τηλ.......
Ελα ρε Κωνσταντινα, απλα το αντιγραφει το ενα μπλοκ απο το αλλο.
Εξυπναδες τους....Οταν θα ερθουν να κοψουν το ρευμα θα αναλαβουν αυτοι τις ευθυνες?
Eleni (27-10-11), Nino (27-10-11), oldcarskickass (27-10-11)
τι να πω αμα δεν το κανω για να δω τις συναιπιες...αλλιως δεν βγαζουμε ακρη ετσι...
ο λογαριασμός θα πληρώσει έναντι, πράγμα που σημαίνει οτι θα μείνει υπόλοιπο για τον άλλο λογαριασμό και θα έρθει στην επόμενη.
Τσεκαρισμένο απο το μηχανογραφικό σύστημα 4 τραπεζών.
Βάζεις 100 ευρώ πχ για 200 σύνολο.
Τον επόμενο θα σου έρθει κατανάλωση+χαράτσι+υπολοιπ ο 100 ευρώ.