NickE60 (27-01-10)
Ναι υπαρχει voice Σαπφω Νωταρα
Αντε ρε χαμενε παμε απο αλλου (επαναυπολογισμος)
Δεν σε ακουω δεν σε ακουω παρε το μηδεν (αδυνατο σημα)
Κνε τσιζζζ σε βγαζουν φωτογραφια (καμερες)
Επιτελους εφτασες στον αγυριστο (τελος διαδρομης) και αλλα...
Εχει πολυ ετα απο καιρο γινεται κουραστικη.
Αααα και στα poi οπου υπαρχει "οικος" λεει "εδω μεσα γινονται σοδομα και γομορα"
χααχαααχα καλοοοό...το δικό μου gps έχει καυτή φωνή,αλλά το έχω χωρίς οθόνη..
![]()
''One love three letters'' .....BMW
χαχαχαχαχααμα ειναι και τραβε... ειναι ότι πρέπει! Το ξήλωσα το μηχάνημα ...εντελώς
![]()
να πεταξω και γω μια ιδεα......
γυναικες ολοι εχουμε......(οι εστω φιλες με ωραια φωνη)
γιατι δε τις βαζουμε να γραψουν τις "ατακες" του gps, ή οτι αλλο θελουμε να ακουμε τελος παντον και να αντικαταστησουμε τα αρχεια?????
Ή αν δεν υπαρχει προβλημα, να βρουμε μια "δικια" μας κοπελα που θελει φυσικα και να μαζευτουμε μερικοι να την "γραψουμε" και να την εχουμε.....??
Το κάναμε με κάτι φιλαράκια και μαι συμφοιτήτρια εδώ με destinator στην Κύπρο. Η διαδικασία απλή, αντικαθιστάς κάποια αρχειάκια νομίζω σε *.wav με δικά σου custom made. Αναγκαστήκαμε όμως να το επαναφέρουμε γιατί λιώναμε στο γέλιο κάθε φορά που βγαίναμε σε διαδρομή
Πάντως εμένα με εκνευρίζει που η προφορά είναι εντελώς Αγγλική. Το πρόσωπο δεν έχει σημασία, αλλά η καρδιά και η ψυχή μιας γυναίκας (που είναι μια άβυσσος). Τι είπα πάλι ο ποιητής...
χαχαχαχαχαχαχαχαχΑ,,,Βρε παιδια αντι να δωστε 1500+ ευροπουλα για να βαλετε ναβι ,Βαζεις ς μια μο@ν@ρ@ με 50 ευρω στο αμαξι συνοδηγο και σου λεει εκεινη τον δρομο εαν ξερει τιποτα που δεν πιστευω και την βγαζεις ενταξει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 27-01-10 στις 21:42
μαλλον αντιθετα τα εγραψες... εχει navi και με 50 ευρω (φορητα), αλλα μπορει η μ...ρα να μην ξερει τον δρομο ενα εινα σιγουρο ομως, οτι αυτη τη διαδρομη δεν θα την ξαχασεις ποτε