_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Μπορει και οχι γιατι η βενζίνη εξατμίζεται γρήγορα. Αλλα ακομα και εαν με το ματι φαινεται οτι δεν τρέχουν δεν σημαίνει οτι ειναι εντάξει.
Αμα ειναι ξεραμένα οι τρύπες συνηθως δεν φαίνονται. Μολις το λυγίσουμε και δουμε ρωγμες τοτε το σωληνάκι εχει πνεύσει τα λοίσθια. Και εμένα στην αρχή οπτικά ηταν άψογο. Μολις το άγγιξα άνοιξε σαν τριαντάφυλλο.
Να προσθεσω οτι οι πιεσεις οπου περναει οι βενζινη ειναι αρκετα υψηλες. Καθως οταν μου ανοιξε το σωληνάκι αυτομάτως το αυτοκίνητο έμεινε. Του τυλιξα ενα ρολλο μονωτικη ταινια γυρω γυρω και δεν εκανε απολυτως τιποτα.
Ευτυχως εκει κοντα ηταν ενα συνεργείο απο μηχανάκια και βρήκα ενα ρετάλι απο κατι σκουπίδια που ειχε αφησει εκει και εκανα δουλειά εστω προσωρινά. Ειχε παει 3.00 το βραδύ και εγω ημουν απο κατω με το φακο στο στομα να προσπαθώ να κανω πατέντα μπας και παρει μπροστα χωρις να παρουμε φωτια. Το σωληνακι κρατησε και μολις εφτασα σπιτι και εδεσα χειροφρενο κοπηκε και αυτο.... Τυχερος στην ατυχια μου. Την επομενη αγορασα ολοκαινουργια και τα αλλαξα ολα.
Για μια χαζομαρα 2 ευρω το μετρο εχασα ποσα λεφτα στους δρομους....
Υπ' οψην κανενα συνεργειο δεν βρηκε ποτε το προβλημα, μιας και 16 λ τα 100 μου φαινόντουσαν υπερβολή και ψαχνομουν.
Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.
Τα ειχα αλλαξει και εγω στο 36αρι μου .
Υπαρχει πιθανοτητα να μην βλεπεις την διαρροη αναλογα με το ποσο εχουν σκασει τα σωληνακια.
Θα το κοιτάξω για να μου φυγει απο το μυαλό βέβαια και για να μη βρεθώ πουθενά και ψάχνομαι.
Η κατανάλωση βέβαια μου φαίνεται λογική αλλα ποτέ δεν ξέρεις.
Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
δουλεύει σαν την εφορία.
Το χω αλλαξει και γω...
Μια μερα που το εβαλα μπρος μου μυριζε εντονα απο το ρελαντι,
κατεβαινω , ανοιγω καπο και βλεπω να πιτσιλαει απο 5 σημεια!
Εγινε αλλαγη και οκ.
Υγ: μαλλον πρεπει να ενταχθει στα "γενικα προβληματα στα Ε36".
τούρμπο και πράσινα άλογα
θα τα αλλαξω και γω προληπτικα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο![]()