Κρατα στην ακρη λεφτα και καντο/φτιαχτο σωστα Κωνσταντινα..
Μη παιζεις με την ασφαλεια σου, και μη κυνηγας το αμαξι μεχρι να το φτιαξεις. Χαλαρα για να μειωσεις τα φρεναρισματα πανικου.
Κρατα στην ακρη λεφτα και καντο/φτιαχτο σωστα Κωνσταντινα..
Μη παιζεις με την ασφαλεια σου, και μη κυνηγας το αμαξι μεχρι να το φτιαξεις. Χαλαρα για να μειωσεις τα φρεναρισματα πανικου.
120ie87 (01-10-11)
Για να φρεναρει καλα το αυτοκινητο πρεπει να εχει καλα λαστιχα και αφου δεν εχεις abs ο χειρισμος σου εχει πολυ μεγαλη σημασια.Δεν νομιζω οτι φταιει κατι στο αμαξι σου,αλλα καλου κακου βαλτο σε ενα φρενομετρο για να εισαι σιγουρη.
πηγα κ το ειδε στο συνεργειο που παω κ εχουν αφησει του 316 την καλοδιοση κ για να αλλαξει ολη η καλοδιοση κ για ναβαλουμε το σωστο abs θελει περιπου 3000 μου ειπε...δεν υπαρχει η μοναδα επανω ο ******ς ο προηγουμενος δεν την εβαλε καν μα τι ηλιθιος....απλα μου ειπε για πιο φτηνη λυση να βαλω 4πιστονες κ καινουργια λαστιχα θα φρεναρει καλυτερα αληθευει?
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Αν βαλεις ακομα πιο δυνατα φρενα , πχ τετραπιστονα, το προβλημα σου δεν θα λυθει αλλα αντιθετα θα πολλαπλασιαστει !!!
κωνσταντινα...πουλαει ο ντοκτορ γιαμαστουρα κομπλε μοναδα abs m3..στα 150 ευρω! πιθανον να δινει και τα υπολοιπα κομματια που θα χρειαστουν για την επεμβαση!
BILL007 (01-10-11)
πηγα στο συνεργειο που μου προτεινε ο bill007 κ τον ευχαριστω γιαυτο...κ μου ειπε οτι πιθανον να δουλευει η μονοδα του abs του 316 αλλα θα πρεπει να κλεισω ραντεβου για να του το αφησω να το ψαξει.....(θελει κ μεχρι 100ευρο για να το ψαξει.....) εαν ηταν αλλ εποχη δεν θα με ενοιαζαν τα 100 ευρο αλλα δυστυχως ειμαστε σε μια εποχη που τα μετραμε ......
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
BILL007 (02-10-11)
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
E36 M3 USA (02-10-11), konstantinaM3 (02-10-11)
Να μην το ψαξει καθολου πες του...και να το κανει να δουλεψει,δεν θα συνεργαστει ποτε σωστα η μοναδα ABS του 316 με τα φρενα του Μ3......Παρεπιπτοντως τα φρενα των Ε36 ειναι πολυ καλυτερα χωρις ABS,ειναι πολυ προοδευτικα και αρκετα δυνατα σε συνθηκες δρομου.Το ABS του Ε36 ειναι σχετικα απαρχαιωμενο,μπερδευεται ευκολα σε συνεχομενες ανωμαλιες ή στη μεταβαση απο καλο σε λειο οδοστρωμα φρεναροντας δυνατα.Ασ'το λοιπον οπως ειναι,μην μπαινεις σε περιττα εξοδα(3000 ευρω γι'αμαξι που κανει 6000 ολο???) και μαθε να φρεναρεις σωστα.Προπονησου,ωστε ο πανικος σου να μην υπερκαλυπτει την οδηγικη σου ικανοτητα...Τωρα αν τ'αμαξι σου δεν φρεναρει ισια,δεν φταιει η ελλειψη ABS αλλα πολλα αλλα,αναμεσα στα οποια ειναι και η κατανομη φρεναρισματος.Ενα φρενομετρο θα σε βοηθησει να βγαλεις συμπερασματα.
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
konstantinaM3 (02-10-11)