Εχω να καπνισω απο το 98.....βεβαια καθε πρωτοχρονια αναβω ενα για την νεα χρονια.....εχει γινει παραδοση.....
Εξω...ολοι οι καπνιστες στο κρυο...για το καλο τους , μπας και το κοψουν
aristent (23-09-11)
Το έχω κόψει 5 χρόνια τώρα και πολύ γουστάρω !!!
S8N (24-09-11)
δεν εχω δοκιμασει ουτε τζουρα. το θεωρησα ανουσιο!
Μη τα συζητας αδερφε...
S8N (24-09-11)
Ενα τσιγάρο την κατάλληλη στιγμή, κρύβει όλα τα ιδανικά του κόσμου.
(Εριχ Μαρια Ρεμαρκ).
'Οπως θα καταλάβατε φουμάρω (και τώρα που γράφω)
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
aristent (23-09-11), giannis_compact (23-09-11), Ptboul (26-09-11)
Καπνίζω από τα 14 και μάλλον πολύ. Τέσσερα - πέντε τσιγάρα την ημέρα τα απολαμβάνω πραγματικά, τα υπόλοιπα είναι μάλλον μηχανική κίνηση. Η γυναίκα μου το έκοψε πριν 8 χρόνια εν μία νυκτί, εγώ![]()
aristent (23-09-11), gant (23-09-11), Panos 316T (26-09-11)
...Τα exit poll λενε οτι οι "ακαπνιστοι" θα ειμαστε χαλαρα πλειοψηφια!!!
...εκτος εαν οι τσιγαροπνιχτες ηταν εξω για τσιγαρο και επιστρεψουν να ψηφισουν!!!!![]()
Panos 316T (26-09-11), Samaro (24-09-11)
δεν εδωσα ψηφο αν και ακομα ανηκω στους καπνιστες........καπνιζω απο τα 14, ενα πακετο τη μερα, προσπαθω εδω και μια βδομαδα να το κοψω, ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω. Την πρωτη φορα μετα απο 20 μερες αποχης ξιδιαστηκα ενα βραδυ και καπνισα! Το τσιγαρο για μενα ειναι απολαυση πραγματικα! 3-4 τη μερα τη σωστη στιγμη .......ελαχιστοι ομως περιοριζονται εκει ......ειναι δυσκολο! Ο πατερας μου ειναι 54, καπνιζει απο τα 12 του, τα τελευταια 15+ χρονια κανει 1 με 2 τσιγαρα τη μερα. Περαν ολων αυτων ομως το τσιγαρο ειναι μια κακη και βλαβερη συνηθεια που βλαπτει εμας και τους γυρω μας. Θα χαρω πολυ να δω οτι οι μη καπνιστες ειναι περισσοτεροι .......εστω κι αν δεν καταφερω να το κοψω! Μακαρι να μην το ειχα δοκιμασει ποτε! Περιττο να σας πω οτι το παραμικρο που μου συμβαινει αυτη τη μια βδομαδα......μου αναιβαζει το αιμα στο κεφαλι........στο δευτερολεπτο!!! Αν θελω να καπνισω.............δεν σκεφτομαι και τιποτα αλλο !!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavr : 23-09-11 στις 20:00
aristent (23-09-11), gant (23-09-11), Panos 316T (26-09-11), S8N (24-09-11)
Θα έπρεπε να υπάρχει και μία επιλογή : Καπνίζω(και ας ξέρω ότι κάνω μεγάλη μ@λ@κεία)...
Δεν καπνίζω.... γιατί πρώτον το δοκίμασα και δεν μου αρέσει καθόλου και δεύτερον το θεωρώ τελείως ανούσιο......
Βέβαια έχω φίλους καπνιστές και δεν τους κατηγορώ γιατί δεν με ενοχλεί...
Μου την σπάει πολύ όμως να καπνίζω το τσιγάρο της "χαζογκόμενας" του διπλανού τραπεζιού, η οποία δεν ξέρει να καπνίζει αλλά το έχει διακοσμιτικό στο χέρι της..........![]()
aristent (23-09-11)