Πολυ καφρος ο τυπος που εγραψε αυτο...αν δε θελει να συνεχισει την "επιχειρηματικη του καριερα" να κατσει σπιτακι του
Opto
Πολυ καφρος ο τυπος που εγραψε αυτο...αν δε θελει να συνεχισει την "επιχειρηματικη του καριερα" να κατσει σπιτακι του
Opto
alexm (18-12-15)
optostyle (18-12-15)
Επιχειριση κραταω..αστο..μη το συνεχισουμε...ισχυει αυτο που ειπα
Opto
Bitz (18-12-15), katsaraios (18-12-15), vagmag (18-12-15)
2015....
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
alexm (18-12-15), vagmag (18-12-15), Vassilis ///M (19-12-15)
Νομίζω οτι ειναι καθαρά χιουμοριστικό αλλά αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα ... Μαζί με όλα τα αλλά που κανει καθημερινά ο κάθε επαγγελματίας .
Φανταστείτε οτι στα παραπάνω δεν περιγράφει κάν το είδος της δουλειάς ( φόρτωμα , οδήγημα , κονσομανσιον σε πελάτες , πίστωση , τράπεζα , κ πχ οτι πουλάει αυτό , επισκευάζει εκείνο , κατασκευάζει το άλλο , κλπ κλπ )
Πολυτεχνιτες ... Χαχαχαχα
A8hnaios (18-12-15), alexm (18-12-15), Bitz (19-12-15), Vassilis ///M (19-12-15)
παιδια μη ζοριζεστε αν καποιος σαν και αυτον που πηγε να πουλησει πνευμα αλλα τελικα πουλαει "οινοπνευμα" εχει και θελει να παρει καποιος αλλος τη θεση του στην επιχειρηματικη δραστηριοτητα, εχω αρκετους στην οικογενεια μου που μπορουν να παρουν την θεση του. Μαλιστα και για να μη τον αδικησουμε θα του δωσουμε και μια θεση ιδ.υπαλληλου με 480 ευρω το μηνα, ή να παρει το part time του γιου μου με 120 ευρω το μηνα να γλυτωσει μωρε ο φουκαρας....
gant (20-12-15), katsaraios (19-12-15)