Σελίδα 19 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 9171819202129 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 181 έως 190 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν θα χαιροταν καποιος που κοβεται ο 13ος και ο 14ος
    μισθος των δημοσιων υπαλληλων ΑΝ μπορουσε να αντιληφθει οτι αυριο
    επεται συνεχεια και για τον ιδιο,οτι και αν επαγγελεται.

Rides
    2

Προεπιλογή

ρε παιδια ελεος!!!

εδω και χρονια (απο τοτε που εγω ημουν παιδι κι οι νεοτεροι απο εσας δεν υπηρχατε) υιοθετήθηκε η εκφραση "δημοσιος υπαλληλος"...
    δεν ειναι καινουργια.

εμεις τωρα την ανακαλυπτουμε? καλα, δεν εχετε κανει συναλλαγες ποτε με δημοσιο οσοι τα λετε αυτα? ή ειστε οι ιδιοι δημοσιοι υπαλληλοι (πιθανως η μειοψηφια που οντως εργαζεται)...?

η τεμπελια, ωχαδερφισμος, απαθεια, αγενεια, λουφα, ρουσφετι, φακελακι και τοσα αλλα ομορφα, ειναι συνωνυμα του μεσου Δ.Υ. εδω και δεκαετιες...
    ποιος λεει το αντιθετο?

το οτι υπαρχουν υγιεις δυναμεις και ανθρωποι που μοχθουν, ειναι αναμφισβήτητο. ξερω κι εγω καμποσους.
    αλλα δυστυχως ειναι σταγονα στον ωκενανο. ή εστω η μειοψηφια.

γι αυτο δεν μπορει να αλλαξει με φυσιολογικο, ηρεμο και συντονισμένο τροπο τιποτα σε αυτη τη χωρα.

διοτι οι σαπιες, διεφθαρμένες δυναμεις ειναι πολυ περισσοτερες απο τις υγιεις. και σιγα-σιγα αντι οι δευτερες να εξυγιενουν καποιες απο τις πρωτες, γινεται το αντιθετο!
    οι σαπιες διαφθειρουν τις υγιεις...
    ετσι οτι προσπαθεια γινεται συνανταει αξεπεραστες δυσκολιες και τελικα εγκαταλειπεται.

να χανουν ανθρωποι τους μισθους και τις δουλειες τους, δεν ειναι ευχαριστο σε καμια περιπτωση.
    αλλα δεν γινεται σε μια μικρη χωρα με λιγες αναγκες να εχουμε τοσο πλεοναζοντα κοσμο σε δουλειες εξυπηρετησης και διοικησης και να μην εχουμε στην παραγωγη...
    μοιραια χασαμε τους εργατες οπως ειπωθηκε και πιο πανω και μειναμε μονο με λογιστες...
    και με λογιστες που ειναι γατζωμενοι στις καρεκλες και αρνουνται να τις εγκαταλειψουν.

ετσι ομως δεν προκειται να παμε πουθενα. και δεν πηγαμε τοσα χρονια, αφου ολα αυτα τα δυσκολα και καυτα θεματα καθε κυβερνηση δεν ειχε καμια ορεξη να τα αγγιξει και τα μετεθετε στην επομενη.

ασχετως της συνομωσιολογιας και αν τα πραγματα επιταγχυναν ή οχι κερδοσκοποι, το σκηνικο αυτο στη χωρα μας ειχε ημερομηνια ληξης.
    μπορει αυτη να ηταν σε 5 χρονια απο τωρα ή σε 10, αλλα ειναι σιγουρο οτι αυτο το οικοδομημα δεν μπορουσε να συντηρηθει.

λυπαμαι πολυ που κοσμος θα χασει το μισθο και τη δουλεια του, αλλα αν το δουμε απο την αλλη πλευρα, ο μισθος αυτος και η θεση εργασιας δεν θα επρεπε καν να υπαρχει.
    ειναι μεγαλυτερο λαθος το οτι δημιουργηθηκε (σαφεστατα τις περισσοτερες φορες με κομματικα κριτηρια), απο το οτι καταργειται.

αν δεν ειχε υπαρξει και το κρατος ηταν νοικοκυρεμενο, δεν θα κοβοταν και ο 14ος μισθος.
    αλλα το κρατος καθε παραταξη το αντιμετωπισε ως λαφυρο, ως τσιφλικι και προχωρησε στην αλωση και καταστροφη του.

ειναι εξωφρενικο να μην ξερουμε ποσοι Δ.Υ. υπαρχουν ακριβως και ποσες υπηρεσιες και υπουπηρεσιες.

ας βγουν αυτοι ολοι οι ανθρωποι στην ελευθερη αγορα να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. σε μαγαζια, σε εργοστασια, σε χωραφια. ας ανοιξουν επιχειρησεις. εδω ανοιγουν μαγαζια αλβανοι και πακιστανοι...
    και πολυ καλα κανουν, αν ειναι τιμιοι και αξιοι ανθρωποι.

δυστυχως λογω ολων αυτων και αλλων πολλων που εχουν αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες φτασαμε στο απροχωρητο.

και οπως προανεφερα η σηψη, η διαφθορα και η παντελης αδιαφορια της πλειοψηφιας εμποδιζε καθε προσπαθεια αναδιαρθρωσης.
    οπως π.χ. εγινε στη γερμανια με ομαλοτατο τροπο, πληρη συναινεση και κρατησε μια δεκαετια σχεδον.

εδω ομως παντα εφταιγαν η πλουτοκρατια, τα μονοπωλια, η πολυεθνικες, η αμερικη και η ευρωπη...

ειχαμε τις βασεις, τις διωξαμε, ειχαμε εργοαστασια, τα διωξαμε, ειχαμε επενδυσεις, τις διωξαμε...
    πολυ ωραια... και τωρα τι?
    απο που θα πληρωθει ο υπερπλεοναζον Δ.Υ.?
    ενδιαφερθηκε αυτος ο κυριος να με διευκολυνει ποτε σε οποιαδηποτε συναλλαγη μου? ενδιαφερθηκε αν εχω προβλημα στην επιχειρηση μου? ηρθε ποτε να με βοηθησει?
    αντιθετα 99 φορες στις 100 (ειναι ακριβεστατο το ποσοστο) μου συμπεριφερθηκε υποτιμητικα, αδιαφορα, εχθρικα. ηταν φανερο οτι τον ενοχλουσα.

φτανουν λοιπον τα γ@μησιατικα... ως εδω και μην παρέκει...
    ειτε το θελει ολο αυτο το σαπιο συστημα ειτε οχι, το τελος του εφτασε.
    και αν θελετε τη γνωμη μου, και πολυ αργησε.

3. The Following 9 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

330Ci (30-04-10), DIMITr|S (01-05-10), gant (30-04-10), joseph (29-04-10), katsaraios (29-04-10), Kostas_1 (30-04-10), Monsta (01-05-10), nautilos (29-04-10), YAz (29-04-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδια ελεος!!!

εδω και χρονια (απο τοτε που εγω ημουν παιδι κι οι νεοτεροι απο εσας δεν υπηρχατε) υιοθετήθηκε η εκφραση "δημοσιος υπαλληλος"...
    δεν ειναι καινουργια.

εμεις τωρα την ανακαλυπτουμε? καλα, δεν εχετε κανει συναλλαγες ποτε με δημοσιο οσοι τα λετε αυτα? ή ειστε οι ιδιοι δημοσιοι υπαλληλοι (πιθανως η μειοψηφια που οντως εργαζεται)...?

η τεμπελια, ωχαδερφισμος, απαθεια, αγενεια, λουφα, ρουσφετι, φακελακι και τοσα αλλα ομορφα, ειναι συνωνυμα του μεσου Δ.Υ. εδω και δεκαετιες...
    ποιος λεει το αντιθετο?

το οτι υπαρχουν υγιεις δυναμεις και ανθρωποι που μοχθουν, ειναι αναμφισβήτητο. ξερω κι εγω καμποσους.
    αλλα δυστυχως ειναι σταγονα στον ωκενανο. ή εστω η μειοψηφια.

γι αυτο δεν μπορει να αλλαξει με φυσιολογικο, ηρεμο και συντονισμένο τροπο τιποτα σε αυτη τη χωρα.

διοτι οι σαπιες, διεφθαρμένες δυναμεις ειναι πολυ περισσοτερες απο τις υγιεις. και σιγα-σιγα αντι οι δευτερες να εξυγιενουν καποιες απο τις πρωτες, γινεται το αντιθετο!
    οι σαπιες διαφθειρουν τις υγιεις...
    ετσι οτι προσπαθεια γινεται συνανταει αξεπεραστες δυσκολιες και τελικα εγκαταλειπεται.

να χανουν ανθρωποι τους μισθους και τις δουλειες τους, δεν ειναι ευχαριστο σε καμια περιπτωση.
    αλλα δεν γινεται σε μια μικρη χωρα με λιγες αναγκες να εχουμε τοσο πλεοναζοντα κοσμο σε δουλειες εξυπηρετησης και διοικησης και να μην εχουμε στην παραγωγη...
    μοιραια χασαμε τους εργατες οπως ειπωθηκε και πιο πανω και μειναμε μονο με λογιστες...
    και με λογιστες που ειναι γατζωμενοι στις καρεκλες και αρνουνται να τις εγκαταλειψουν.

ετσι ομως δεν προκειται να παμε πουθενα. και δεν πηγαμε τοσα χρονια, αφου ολα αυτα τα δυσκολα και καυτα θεματα καθε κυβερνηση δεν ειχε καμια ορεξη να τα αγγιξει και τα μετεθετε στην επομενη.

ασχετως της συνομωσιολογιας και αν τα πραγματα επιταγχυναν ή οχι κερδοσκοποι, το σκηνικο αυτο στη χωρα μας ειχε ημερομηνια ληξης.
    μπορει αυτη να ηταν σε 5 χρονια απο τωρα ή σε 10, αλλα ειναι σιγουρο οτι αυτο το οικοδομημα δεν μπορουσε να συντηρηθει.

λυπαμαι πολυ που κοσμος θα χασει το μισθο και τη δουλεια του, αλλα αν το δουμε απο την αλλη πλευρα, ο μισθος αυτος και η θεση εργασιας δεν θα επρεπε καν να υπαρχει.
    ειναι μεγαλυτερο λαθος το οτι δημιουργηθηκε (σαφεστατα τις περισσοτερες φορες με κομματικα κριτηρια), απο το οτι καταργειται.

αν δεν ειχε υπαρξει και το κρατος ηταν νοικοκυρεμενο, δεν θα κοβοταν και ο 14ος μισθος.
    αλλα το κρατος καθε παραταξη το αντιμετωπισε ως λαφυρο, ως τσιφλικι και προχωρησε στην αλωση και καταστροφη του.

ειναι εξωφρενικο να μην ξερουμε ποσοι Δ.Υ. υπαρχουν ακριβως και ποσες υπηρεσιες και υπουπηρεσιες.

ας βγουν αυτοι ολοι οι ανθρωποι στην ελευθερη αγορα να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. σε μαγαζια, σε εργοστασια, σε χωραφια. ας ανοιξουν επιχειρησεις. εδω ανοιγουν μαγαζια αλβανοι και πακιστανοι...
    και πολυ καλα κανουν, αν ειναι τιμιοι και αξιοι ανθρωποι.

δυστυχως λογω ολων αυτων και αλλων πολλων που εχουν αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες φτασαμε στο απροχωρητο.

και οπως προανεφερα η σηψη, η διαφθορα και η παντελης αδιαφορια της πλειοψηφιας εμποδιζε καθε προσπαθεια αναδιαρθρωσης.
    οπως π.χ. εγινε στη γερμανια με ομαλοτατο τροπο, πληρη συναινεση και κρατησε μια δεκαετια σχεδον.

εδω ομως παντα εφταιγαν η πλουτοκρατια, τα μονοπωλια, η πολυεθνικες, η αμερικη και η ευρωπη...

ειχαμε τις βασεις, τις διωξαμε, ειχαμε εργοαστασια, τα διωξαμε, ειχαμε επενδυσεις, τις διωξαμε...
    πολυ ωραια... και τωρα τι?
    απο που θα πληρωθει ο υπερπλεοναζον Δ.Υ.?
    ενδιαφερθηκε αυτος ο κυριος να με διευκολυνει ποτε σε οποιαδηποτε συναλλαγη μου? ενδιαφερθηκε αν εχω προβλημα στην επιχειρηση μου? ηρθε ποτε να με βοηθησει?
    αντιθετα 99 φορες στις 100 (ειναι ακριβεστατο το ποσοστο) μου συμπεριφερθηκε υποτιμητικα, αδιαφορα, εχθρικα. ηταν φανερο οτι τον ενοχλουσα.

φτανουν λοιπον τα γ@μησιατικα... ως εδω και μην παρέκει...
    Τι να πω .. Λες και είσαι μέσα στο μυαλό μου.. Πραγματικά συμφωνώ 100%.

Όλος ο κοσμάκης τόσα χρόνια ήθελε να μπει στο δημόσιο ενώ υπήρχαν έξω θέσεις εργασίας.
    Το 2004 προσωπικα στην επιχειρησή μου, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ (και εργάτες) για να δουλέψουν ΜΟΝΙΜΑ στην επιχείρηση. Χαρτογιακάδες ΔΕΝ βρέθηκαν, την ίδια στιγμή που είχα βάλει αγγελίες, είχα πάει στον ΟΑΕΔ, την ίδια στιγμή που ο Παπαδάκης τότε μιλούσε για ανεργία, και έπερνα στα πρωϊνάδικα για να τους βρίζω και να λέω δημόσια πάρτε με τηλέφωνο προσφέρω ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ. ΚΑ-ΝΕΙΣ! και όσοι πήραν, όταν άκουγαν ότι είναι λίγο έξω απ'τη θεσσαλονίκη η δουλειά (ουσιαστικά δίπλα στην βιομηχανική της περιοχή) όλοι λέγαν εντάξει ευχαριστώ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    Όταν εγώ αναγκάστικα να ανεβαίνω σκόπια για να κατεβάζω άτομα και να πέρνουν τις δουλειές καλά ήταν;
    Ξέρετε τι άτομα είχα στην δουλειά; ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ που δουλεύαν ΕΡΓΑΤΕΣ.
    Είχα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ που ερχόντουσταν και δουλεύαν γιατί στη χώρα τους δεν τα βγάζαν πέρα.
    Είχα σπουδαγμένους με πτυχία και να μιλάνε αγγλικά, ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΕΡΓΑΤΕΣ.
    Ένας οικογενειάρχης αγόρασε και σπίτι εδώ. Ο Έλληνάρας που βρισκότανε; Στα φραπεδάδικα, στις πορείες στους δρόμους, και έξω απ'τα υπουργεία για να παρακαλάει για δουλειά στο δημόσιο;

Ε όχι ρε παιδιά. Πραγματικά καλώς να γίνουν όλα αυτά. Τόσα χρόνια τα λέμε, τόσα χρόνια φωνάζουμε, και μαθαμε στα παιδιά μας μετά απ'τα σκατά που φάγαμε σε αυτή τη χώρα να θέλουν τη μίζα, τη θέση στο δημόσιο και να τους λέμε "Μπες αγόρι μου στο δημόσιο να έχεις έναν στάνταρ μισθό και να μη σε κουνάει κανείς.. Να πηγαίνεις στο 8ωρό σου, και το μεσημέρι να'σαι στο σπίτι με τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου." Ε τέλος λοιπόν. Λογικό και επόμενο ότι αυτή η στιγμή κάποτε θα ερχόταν. Δυστυχώς ο ξένος θα μας το επιβάλει χειρότερα, και πιο επώδυνα.

5. The Following User Says Thank You to YAz For This Useful Post:

Monsta (01-05-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε παιδια ελεος!!!

......φτανουν λοιπον τα γ@μησιατικα... ως εδω και μην παρέκει...
    Έκανα περικοπή και κράτησα τον επίλογο του Στάθη.

Στάθη φοβάμαι πως το τέλος του σάπιου αυτού συστήματος δεν θα ρθει ποτέ.
    Χθές εκ των έσω πληροφορήθηκα πως η υπουργός οικονομίας, διόρισε καινούργιο διευθυντή και συμβούλιο σε τρεις οργανισμούς απ τους 200 της λίστας του Πάγκαλου, που τελούν υπό κατάργηση.
    Δεν ξέρω επίσης πόσο αλήθεια είναι αλλά οι 300 μας, τσέπωσαν από 5500ε έκαστος προς αγορά εξοπλισμού (pc, πολυμηχάνημα, modem) για να εκμοντερνιστούν και να έχουν ίντερνετ για σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

ρε παιδια ελεος!!!

δεν ειναι καινουργια.

ποιος λεει το αντιθετο?.....
    Σταθη το προβλημα δεν ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι.Το προβλημα ειναι οι διοικητικοι υπαλληλοι, δημοσιοι και ιδιωτικοι.
    Σε τεχνικη εταιρεια Α.Ε. με εδρα Θεσσαλονικη ο τζιρος ειναι περι τα 2.000.000 ετησιως.Εμβελεια πανελλαδικη.
    Το προσωπικο αποτελειται απο το Προεδρο-ιδιοκτητη.
    Τον δ.συμβουλο- συνεταιρο- στα @ρκιδι@ του ολα.
    Δυο διευθυντες πωλησων Β. και Ν. Ελλαδος.
    Ενα πωλητη-τεχνικο Β. Ελλαδος
    Ενα πωλητη Ν.Ελλαδος
    Ενα τεχνικο Β. Ελλαδος για να σβηνει τις φωτιες που δε προλαβαινει να σβησει ο τεχνικος-πωλητης Β.Ελλαδος.
    Τεχνικος Ν.Ελλαδος δεν υπαρχει γιατι δε το επιβαλει ο ανταγωνισμος
    Γραμματεια και λογιστηριο:7 ατομα.Νομιζω οτι αυτα τα εφτα ατομα ειναι πολλα για τα δεδομενα της εταιρειας.
    Αν αναλογιστεις οτι υπαρχουν και δυο εξ.συνεργατες με παροχη υπηρεσιων που πλενουν τη μπουγαδα στην εφορια.
    Μερικες φορες στο παρελθον απασχοληθηκαν και σπουδαστες που εκαναν τη πρακτικη τους με ενα ενσημο το μηνα και μισθο απο τον ΟΑΕΔ.

Αυτο ειναι το ελληνικο μοντελο επιχειρηματικοτητας. Κι εγω ο φουκαρας ακουω τον προεδρο της εταιρειας να βριζει το κρατος για το μαθηματικο κανονα αλλα να μη κανει κουβεντα για το λογιστηριο του και για τους ''πρακτηκαριους'' που πληρωνει ο ΟΑΕΔ.

Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως, στο τέλος προβλέπω να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου θα παρανομήσουμε επίτηδες έτσι για κάνα μικρό εγκληματάκι, για να φάμε καμια 5αρα χρόνια σε καμιά φυλακή για να έχουμε να τρώμε, να κοιμόμαστε και να μη δουλεύουμε...

Rides
    1

Thumbs down Συγχρονος φασισμος

καλησπερα αδερφια,ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι θα εχετε πληροφορηθει τα περιβοητα νεα μετρα π.χ κοψιμο 13ου-14ου μισθου,περαιτερω μειωση αποδοχων,συνταξεων κλπ.απο χθες το βραδυ λοιπον ειμαι πραγματικα σοκαρισμενος,διαπιστωνοντ ς οτι καποιοι με τους οποιους ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ,αποφασισαν κ διεταξαν την "μετατροπη" των ελληνων σε νεοπτωχους εν ετει 2010.Αναφερω πρωτιστως τους 2 μισθους γιατι προσωπικα οπως πιστευω κ πολλοι συμφορουμιτες, με αυτους εκπληρωνουμε εκτος απο πολυ βασικες αναγκες κ την τακτοποιηση θεματων που εχουν σχεση με το χομπυ μας[τελη,ασφαλειες,συντηρηση] και που μετα απο αυτη τη λαιλαπα επαναλαμβανω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,οτι θα δυσκολευτω για να μην πω οτι θα αδυνατω να ανταποκριθω στα παραπανω.Δεν θελω να επεκταθω γιατι θα αρχισω να μιλαω πολυ ασχημα κ δεν το επιτρεπω καταρχην για το φορουμ μας.Συγχωρεστε μου την αγανακτηση αλλα θελω να μου απαντησετε στο εξης-αν αυτη η ξευτιλα που μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ δεν ειναι φασισμος,τοτε τι ειναι;Υ.Γ Επειδη σαν ανθρωπος ειμαι ρεαλιστης απλα σας ενημερωνω οτι ενδεχεται να πουλησω την μ3 Ε92 σε ποσο 60000 ευρω.Αν υπαρχει ενδιαφερον απο καποιον επικοινωνηστε με π.μ. Σας ευχαριστω.
    M3 THE FORCE OF HABIT

10. The Following User Says Thank You to andreasm3 For This Useful Post:

bill_m3 (30-04-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και για όποιον δεν κατάλαβε, προφανώς και δεν χαίρομαι για τις περικοπές μισθών. Θα χαιρόμουνα όμως πραγματικά αν όλα αυτά τα κομματόσκυλα που άρχισαν να μπαίνουν απο τη δεκαετία του '80 στο Δημόσιο και ΑΡΑΞΑΝ (και τους βλέπουμε όλοι μας καθημερινά ποιοί και πόσοι είναι) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ και ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΝ επιτέλους.
    Δεν δέχομαι με τίποτα το σύστημα που καλλιεργεί το όνειρο του Δημοσίου ως υπέρτατο αγαθό εξασφάλισης των προς το ζην ΑΚΟΠΑ και ΕΣΑΕΙ. Δηλαδή εγώ (και τόσοι άλλοι φυσικά)
    είμαστε μ@λ@κες που δουλεύουμε όπως δουλεύουμε και διατηρούμε και επιβεβαιώνουμε με αγώνα το δικαίωμά μας σε αυτή την εργασία καθημερινά; Τα πράγματα για μένα είναι εξωφρενικά απλά: έχεις 800.000 δημοσίους υπαλλήλους ενώ χρειάζεσαι (ή μπορείς να πληρώνεις) 500.000. Ή θα απολύσεις αξιοκρατικά (μη γελάτε) το πλεονάζον προσωπικό,
    ή θα την πληρώσουν όλοι με μείωση μισθών. Και στο κάτω-κάτω, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, ο Δημόσιος υπάλληλος ναι μεν θα τα φέρνει βόλτα δύσκολα (και όχι όλοι βέβαια), αλλά θα εξακολουθήσει να ξέρει οτι βρέξει-χιονίσει θα έχει αυτό τον, μικρό έστω, μισθό.
    Εγώ πολύ περισσότερο θα παραδεχθώ τον ΜΑΓΚΑ που θα μπει μπροστά και θα άρει τη μονιμότητα και τότε θα δείτε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 330Ci : 30-04-10 στις 20:02

12. The Following 5 Users Say Thank You to 330Ci For This Useful Post:

joseph (30-04-10), Kostas_1 (30-04-10), Monsta (01-05-10), Z4 DCT (30-04-10), ΔημήτρηςΜ3 (30-04-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν είναι μέσα στο ίδιο καζάνι όλοι!!!!!!!!

Και φταίνε αποκλειστικά ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ !!!!!

Ότι και να λέμε τώρα πάει, πέταξε το πουλάκι ....

Στεναχωριέμαι μόνο για τα παιδιά μας, εμείς τα ήθελε ο κ@@@ς μας, άλλοι φταίμε πολύ, άλλοι λίγο, το μόνο σίγουρο είναι ότι φταίμε!!!

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα πράγματα για μένα είναι εξωφρενικά απλά: έχεις 800.000 δημοσίους υπαλλήλους ενώ χρειάζεσαι (ή μπορείς να πληρώνεις) 500.000.

Νομίζω ο ακριβής αριθμός δεν είναι γνωστός. Κάποια στιγμή θέλησαν να γίνει μια απογραφή για να ξέρουμε επιτέλους πόσοι είναι οι ΔΥ αλλά δεν έγινε. Πάντως ο αριθμός ξεπερνά το 1,000,000. Πρέπει να είναι κοντά στο 1,200,000

Σελίδα 19 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 9171819202129 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP