Αρχικό μήνυμα απο
vagmag
[/U]
Πραγματικά σου εύχομαι να πετύχεις σύντομα το όνειρό σου !
Διαβάζοντας την πρόταση που υπογράμμισα χάρηκα πραγματικά πολύ ! Εξαγωγές, εξέλιξη, τα μόνα πραγματικά χρήματα που έρχονται στον τόπο. Μπράβο και πάλι μπράβο Θωμά.
Εχθές μου ανακοίνωσε ένας πολύ καλός μου φίλος ότι φεύγει για Γερμανία, με τη γυναίκα του, για ένα καλύτερο ίσως αύριο. Η γυναίκα του απλήρωτη 8 μήνες από τη δουλειά της, αυτός ελεύθερος επαγγελματίας.... (μία βγαίνει το μεροκάματο και μία όχι), οπότε ψάχνουν για κάτι άλλο. Αφήνουν το μωρό στη γιαγιά για αρχή και ο Θεός βοηθός.
Στεναχωρήθηκα. Τα πράγματα γύρω μας αλλάζουν.
Συνειδητοποίησα πόσο έχουν επηρεαστεί και άνθρωποι, που δεν έκαναν κάτι λάθος μέχρι σήμερα. Δεν ήταν τεμπέληδες. Και όμως εδώ δε βλέπει ο κόσμος πλέον μέλλον.
Σήμερα έφυγε ο αδερφός μου για Μέση Ανατολή, για κάποια δουλειά που μας έχει προταθεί, παράλληλα με τη δραστηριότητά μας εδώ. Από τη μία είναι μία ευκαιρία. Τόσο καιρό την ψάχνουμε, τόσο καιρό την περιμένουμε. Από την άλλη... φεύγει ο αδερφός μου...όχι μετανάστης, αλλά θα πρέπει να λείπει πάνω από μισό χρόνο. Δεν ξέρω αν αυτό ονειρεύτηκε στη ζωή του. ίσως. Εμένα πάντως η προοπτική αυτή, με δυσκολεύει.
Δεν την έχω συνειδητοποιήσει. Άλλα ήταν τα πλάνα.
Ξέρω ότι θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος, πρώτα που έχουμε την υγειά μας και μετά που έχουμε τα προς το ζην και κάτι παραπάνω. Αλλά.......για ένα καλύτερο αύριο....... τέσπα...... αυτά.
ΥΓ: Μάλλον είναι για άλλο τόπικ γραμμένα αυτά. Αλλά αφορούν τόσο την επικαιρότητα όσο και τους προβληματισμούς μου !