Σελίδα 19 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 917181920212969 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 181 έως 190 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προς τον κ Κραλογλου
    Τη γενοπ αν ήθελαν μέσα σε δυο χρόνια ( που πέρασαν) θα μπορούσαν να την είχαν κάνει " νηπιαγωγείο " εδω τιναξαν στον αέρα όλη την Ελλάδα
    Αφού λοιπόν η ΔΕΗ εναι δημόσιο ( γιατι εγω λέω ότι δεν είναι) ας επέμβει το κράτος και να φρενάρει οποιαδήποτε αύξηση ετοιμάζουν.
    Μήπως όμως αγαπητέ οι αυριανοί αγοραστές της αυτη την τιμολογιακή πολιτική προσταζουν;
    Λέω μήπως;
    Oι τιμες πρεπει να εκτιναχθουν τωρα, ωστε οταν αλλαξει το μανατζμεντ να ειναι ετοιμο το πεδιο.
    Μην τις ανεβαζουν τοτε και γκρινιαζουμε για τους ιδιωτες.
    Ισα ισα που μπορει να δουμε και καμια εικονικη μειωση.
    Ειμαι σχεδον βεβαιος.

Αυτα τα πρωτα λιγα χρονια. Μετα τα τιμολογια θα εκτιναχθουν στα υψη.
    Αλλα θα εχουμε φαει τοσες μπατσες που θα εχουμε ξεχασει τι και πως.
    Ο Ελληνας γενικα μαλλον εχει μνημη χρυσοψαρου.
    Φερνει πολλες φορες κυκλες την ιδια γυαλα και δε βαριεται ποτε...

2. The Following 8 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (02-11-12), bill_m3 (02-11-12), gant (02-11-12), GiannisRob (02-11-12), katsaraios (04-11-12), Nino (02-11-12), Panos 316T (02-11-12), Samaro (03-11-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

H ΔΕΗ, ήταν είναι και θα είναι δημόσιο...κάτι τίτλοι που υπάρχουν μονάχα για τα μάτια του κόσμου, δεν λένε απολύτως τπτ.
    φυσικά και εφόσων υπάρχουν δαπάνες τεράστιες τις οποίες πληρώνει το ελληνικό δημόσιο, η επιχείρηση είναι υπο το πέπλο προστασίας του δημοσίου. απλά αυτό που λέω παραπάνω, το ότι και καλά θέλει να θεωρείτε ιδιωτική εταιρεία, δίνει πάτημα στα λαμόγια που κάθονται στα ρετιρέ, να υψώνουν φωνή και να κπανουν ότι θέλουν.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Kostas_1 (02-11-12), S8N (02-11-12), Stathis (02-11-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Θωμα συμπληρωσε: Αλλοτε ειναι δημοσια, άλλοτε ιδιωτικη - Οποτε τους συμφερει.

6. The Following 10 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

bill_m3 (02-11-12), Bitz (07-11-12), GiannisRob (02-11-12), joseph (02-11-12), katrin_bmw (02-11-12), katsaraios (04-11-12), Ptboul (02-11-12), S8N (02-11-12), Stathis (02-11-12), Thomelef (02-11-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

φυσικά και επειδή είμαστε και οι μλκς σαν λαός, κανείς δεν κάνει λόγο για την χρέωση ΕΡΤ στα τιμολόγια της ΔΕΗ, την στιγμή που εδώ και μια εβδομάδα απεργούνε επειδή παραχωρείται η περιουσία ΤΗΣ...αυτά δλδ που πληρώνουμε όλοι εμείς οι ηλίθιοι βλάκες έλληνες, ξαφνικά έγιναν περιουσία της ΕΡΤ.
    και φυσικά συνεχίζουμε μέσω της ΔΕΗ, ενώ δεν εργάζονται...
    μα την παναγία, όσο κακός και να γίνομαι, και πραγματικά λυπάμαι που η μπάλα θα πάρει και καλούς υπαλλήλους του δημοσίου που δεν φταίνε σε τπτ και αξίζουν μέχρι και την τελευταία δεκάρα που πληρώνονται, παρακαλάω να καταστραφεί τελείως το μαμημένο αυτό σύστημα, μπάς και ξαναστηθεί απο την αρχή με σωστά δεδομένα.
    επίσεις εύχομαι εκεί που είναι ο κωλόγερος που γέννησε όλο αυτό το σκατολόι, να έχει αφόρρητη ζέστη που να μην αντέχεται, και ολόψυχα παρακαλάω να πάει σύντομα και ο μλκς ο υιός του να του κάνει παρέα.
    sympether with chiefτης

/

8. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

330Ci (03-11-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    now that's a nice dream...

ζω για την μέρα που θα μπώ μέσα, θα ανοίξω το ντουλαπάκι, και θα βάλω μέσα την φρεσκοβγαλμένη άδεια κυκλοφορίας με το όνομα μου πάνω της, βαλμένη σε ένα πολύ ωραίο τσαντάκι που θα έχω αγοράσει μόνο και μόνο γι'αυτή την δουλειά.
    πότε θα'ρθει η ρημάδα είναι το θέμα. ελπίζω σύντομα.

σήμερα βάλαμε και άλλη πινέζα στον ευρωπαικό χάρτη...norway φορτώσαμε σήμερα, και προχωράμε ακάθεκτοι...

Πραγματικά σου εύχομαι να πετύχεις σύντομα το όνειρό σου !

Διαβάζοντας την πρόταση που υπογράμμισα χάρηκα πραγματικά πολύ ! Εξαγωγές, εξέλιξη, τα μόνα πραγματικά χρήματα που έρχονται στον τόπο. Μπράβο και πάλι μπράβο Θωμά.

Εχθές μου ανακοίνωσε ένας πολύ καλός μου φίλος ότι φεύγει για Γερμανία, με τη γυναίκα του, για ένα καλύτερο ίσως αύριο. Η γυναίκα του απλήρωτη 8 μήνες από τη δουλειά της, αυτός ελεύθερος επαγγελματίας.... (μία βγαίνει το μεροκάματο και μία όχι), οπότε ψάχνουν για κάτι άλλο. Αφήνουν το μωρό στη γιαγιά για αρχή και ο Θεός βοηθός.
    Στεναχωρήθηκα. Τα πράγματα γύρω μας αλλάζουν.
    Συνειδητοποίησα πόσο έχουν επηρεαστεί και άνθρωποι, που δεν έκαναν κάτι λάθος μέχρι σήμερα. Δεν ήταν τεμπέληδες. Και όμως εδώ δε βλέπει ο κόσμος πλέον μέλλον.
    Σήμερα έφυγε ο αδερφός μου για Μέση Ανατολή, για κάποια δουλειά που μας έχει προταθεί, παράλληλα με τη δραστηριότητά μας εδώ. Από τη μία είναι μία ευκαιρία. Τόσο καιρό την ψάχνουμε, τόσο καιρό την περιμένουμε. Από την άλλη... φεύγει ο αδερφός μου...όχι μετανάστης, αλλά θα πρέπει να λείπει πάνω από μισό χρόνο. Δεν ξέρω αν αυτό ονειρεύτηκε στη ζωή του. ίσως. Εμένα πάντως η προοπτική αυτή, με δυσκολεύει.
    Δεν την έχω συνειδητοποιήσει. Άλλα ήταν τα πλάνα.

Ξέρω ότι θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος, πρώτα που έχουμε την υγειά μας και μετά που έχουμε τα προς το ζην και κάτι παραπάνω. Αλλά.......για ένα καλύτερο αύριο....... τέσπα...... αυτά.

ΥΓ: Μάλλον είναι για άλλο τόπικ γραμμένα αυτά. Αλλά αφορούν τόσο την επικαιρότητα όσο και τους προβληματισμούς μου !

10. The Following 21 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (02-11-12), aristent (02-11-12), Bazil Van Sinner (02-11-12), bill_m3 (02-11-12), gant (02-11-12), gnx (02-11-12), jannisa (02-11-12), joseph (02-11-12), katrin_bmw (02-11-12), katsaraios (04-11-12), Konstantinos E60 (03-11-12), kostas 325 (02-11-12), Kostas_1 (02-11-12), Lambros46 (02-11-12), nikos1400 (02-11-12), Nino (03-11-12), Panos 316T (02-11-12), Ptboul (05-11-12), S8N (02-11-12), Thomelef (02-11-12), Κωνσταντίνος (02-11-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

12. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

katrin_bmw (02-11-12), Lambros46 (02-11-12), nikos1400 (02-11-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο πολιτικός θάνατος του Παπανδρέου σε δύο ώρες στις Κάννες

Το παρασκήνιο της ιστορικής αλλά και δραματικής συνάντησης της 3ης Νοεμβρίου στις Κάννες, όπου τέθηκε το θέμα διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα για το σχέδιο διάσωσης, πρόταση που είχε καταθέσει προ ολίγων ημερών ο Γιώργος Παπανδρέου, αποκαλύπτει ο Φρανσούα Μπαρουέν στο βιβλίο του «Ημερολόγιο της Κρίσης».

Η συνάντηση έγινε σε πολύ βαρύ κλίμα και σε μεγάλη ένταση, αναφέρει, σύμφωνα με το απόσπασμα που δημοσιεύει η L' Express.

Στη συζήτηση, που κράτησε δύο ώρες χωρίς διακοπή, ήταν παρόντες εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Νικολά Σαρκοζί με τον Φρ.Μπαρουέν και τον υπουργό Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αλλά και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Από την πρώτη στιγμή άρχισε η επίθεση του Σαρκοζί, γράφει ο Μπαρουέν.

«'Στο λέμε καθαρά, αν κάνεις το δημοψήφισμα, δεν θα υπάρχει σχέδιο σωτηρίας', είπε ο Σαρκοζί. Ο Παπανδρέου κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Με παγωμένο βλέμμα, η Μέρκελ του λέει το ίδιο με αυστηρό ύφος. Είναι ψυχολογικός πόλεμος. Η ένταση ανεβαίνει. Ο Σαρκοζί του επαναλαμβάνει τους όρους με τόνο τελεσιγράφου. Ο Παπανδρέου ιδρώνει, αντιστέκεται, προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει.

» Ο Ομπάμα παρατηρεί τη σκηνή, ακούει προσεκτικά. Μερικές φορές συνοψίζει τα πράγματα, ηρεμεί το παιχνίδι όταν η ένταση ανεβαίνει. Ο Παπανδρέου παίζει την καριέρα του. Ιδρώνει όλο και περισσότερο, μπερδεύει τα λόγια του και μετά καταρρέει [ψυχολογικά].

» Στριμωγμένος, δεν έχει άλλη επιλογή από τα να πει [ότι το δημοψήφισμα είναι] ναι ή όχι στο ευρώ. Καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτή την ερώτηση υποβάλλοντας την στο λαό του. Είμαι παρών στον πολιτικό του θάνατο σε ζωντανή μετάδοση. Μετά από δύο ώρες μάχης, καταθέτει τα όπλα».

https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112943379
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

14. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

katsaraios (04-11-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    [/U]

Πραγματικά σου εύχομαι να πετύχεις σύντομα το όνειρό σου !

Διαβάζοντας την πρόταση που υπογράμμισα χάρηκα πραγματικά πολύ ! Εξαγωγές, εξέλιξη, τα μόνα πραγματικά χρήματα που έρχονται στον τόπο. Μπράβο και πάλι μπράβο Θωμά.

Εχθές μου ανακοίνωσε ένας πολύ καλός μου φίλος ότι φεύγει για Γερμανία, με τη γυναίκα του, για ένα καλύτερο ίσως αύριο. Η γυναίκα του απλήρωτη 8 μήνες από τη δουλειά της, αυτός ελεύθερος επαγγελματίας.... (μία βγαίνει το μεροκάματο και μία όχι), οπότε ψάχνουν για κάτι άλλο. Αφήνουν το μωρό στη γιαγιά για αρχή και ο Θεός βοηθός.
    Στεναχωρήθηκα. Τα πράγματα γύρω μας αλλάζουν.
    Συνειδητοποίησα πόσο έχουν επηρεαστεί και άνθρωποι, που δεν έκαναν κάτι λάθος μέχρι σήμερα. Δεν ήταν τεμπέληδες. Και όμως εδώ δε βλέπει ο κόσμος πλέον μέλλον.
    Σήμερα έφυγε ο αδερφός μου για Μέση Ανατολή, για κάποια δουλειά που μας έχει προταθεί, παράλληλα με τη δραστηριότητά μας εδώ. Από τη μία είναι μία ευκαιρία. Τόσο καιρό την ψάχνουμε, τόσο καιρό την περιμένουμε. Από την άλλη... φεύγει ο αδερφός μου...όχι μετανάστης, αλλά θα πρέπει να λείπει πάνω από μισό χρόνο. Δεν ξέρω αν αυτό ονειρεύτηκε στη ζωή του. ίσως. Εμένα πάντως η προοπτική αυτή, με δυσκολεύει.
    Δεν την έχω συνειδητοποιήσει. Άλλα ήταν τα πλάνα.

Ξέρω ότι θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος, πρώτα που έχουμε την υγειά μας και μετά που έχουμε τα προς το ζην και κάτι παραπάνω. Αλλά.......για ένα καλύτερο αύριο....... τέσπα...... αυτά.

ΥΓ: Μάλλον είναι για άλλο τόπικ γραμμένα αυτά. Αλλά αφορούν τόσο την επικαιρότητα όσο και τους προβληματισμούς μου !
    what ever it takes βάγγο.

άλωστε ολόκληρη ζωή έχουμε ακόμα μπροστά μας, και προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και η παραμικρή εμπειρία, παραμένει εμπειρία.

σαν θωμάς έχω σαν πλάνο περίπου στα 40 μου να έχω λύσει το θέμα χρήμα, και να κάνω την ζωή που ονειρεύομαι σε λογικά πάντα πλαίσια, και φυσικά πάνω απ'όλα την οικογένεια μου.

μέχρι τότε δεν με χαλάει καθόλου να τρέχω όπως τρέχω τότε. ξέρω ότι κάποια στιγμή οι κόποι θα δικαιωθούν, και τότε θα είμαι πραγματικά υπερήφανος για τον εαυτό μου.

αρκεί να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, και ποτέ μα ποτέ να μην δεχθούμε απο κανέναν να μας πεί ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, αρκεί να το πιστεύουμε και το θέλουμε.
    sympether with chiefτης

/

16. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (03-11-12), vagmag (02-11-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    what ever it takes βάγγο.

άλωστε ολόκληρη ζωή έχουμε ακόμα μπροστά μας, και προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και η παραμικρή εμπειρία, παραμένει εμπειρία.

σαν θωμάς έχω σαν πλάνο περίπου στα 40 μου να έχω λύσει το θέμα χρήμα, και να κάνω την ζωή που ονειρεύομαι σε λογικά πάντα πλαίσια, και φυσικά πάνω απ'όλα την οικογένεια μου.

μέχρι τότε δεν με χαλάει καθόλου να τρέχω όπως τρέχω τότε. ξέρω ότι κάποια στιγμή οι κόποι θα δικαιωθούν, και τότε θα είμαι πραγματικά υπερήφανος για τον εαυτό μου.

αρκεί να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, και ποτέ μα ποτέ να μην δεχθούμε απο κανέναν να μας πεί ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, αρκεί να το πιστεύουμε και το θέλουμε.
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Άλλωστε εδώ και χρόνια αγωνίζομαι για αυτό και πριν από εμένα αγωνίστηκε και αγωνίζεται και ο πατέρας μου.
    Πιστεύω ότι αυτό θα μας ανταμείψει οικονομικά και ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο.
    Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερο στην Ελλάδα.
    Είδες ότι σε προηγούμενα ποστ, υποστηρίζω ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αυριο της χώρας αυτής.
    Αν αυτό δε γίνει, τότε δε θα φύγει από τη χώρα μόνο όποιος ψάχνει εργασία, αλλά και αυτός που είναι καλά οικονομικά, μιας και πλέον εδώ δε θα μπορούν πλέον να παρέχονται βασικά πράγματα όπως υγεία και παιδεία.

18. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

Thomelef (02-11-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μιλουσα με τον Monsta χθες και μου ανακοίνωσε πως επιστρέφει κι αυτος στις ΗΠΑ, οπου ζει ο πατέρας του. Από τη μια στεναχωρήθηκα, απ' την άλλη τον ζηλεύω. Δε συμμερίζομαι τις μ@λακιες του Bloomberg, ούτε πείθομαι από τις π@παριες κάποιων αριστερών εθνοσωτηρων. Όλο το δημόσιο έχει γεμίσει αντιρρησίες, αν πάμε κατα διαολου δε θα φταίει ο Σαμαράς η τα νεα επωδυνα μέτρα αλλα η σήψη της ελληνικής κοινωνίας. Προχθές κάποιοι μεγαλοεκδότες-εργολάβοι, κάποιοι καναλάρχες και κάποια ηχηρά ονόματα του τύπου κάλεσαν τον Τσίπρα και καμία δεκαριά επιχειρηματίες και του προσέφεραν στήριξη για την επομενη μέρα, με το αζημίωτο. Αυτοί μας κυβερνούν. Δοξαστε τους.

20. The Following 19 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (03-11-12), aristent (02-11-12), Bitz (07-11-12), doctore (03-11-12), Eleni (03-11-12), gnx (03-11-12), joseph (03-11-12), katsaraios (04-11-12), Konstantinos E60 (03-11-12), kostas1.6 (03-11-12), Kostas_1 (03-11-12), Leonidas_E39 (08-11-12), Monsta (03-11-12), Panos 316T (03-11-12), Ptboul (05-11-12), Samaro (03-11-12), Skyline_IS (03-11-12), Stathis (03-11-12), Thomelef (02-11-12)

Σελίδα 19 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 917181920212969 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP