Yey(ναι)
Nay(όχι)
Δεν εγκαταλείπω αυτή τη λαμπρή χώρα, αλλά το σκέφτομαι
Δεν το έχω σκεφτεί ως τώρα και δεν με απασχολεί
Αν το πιάσουμε από καταβολής κόσμου, εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι παντού καλά είναι και παντού σκ@τ@ είναι. Με λίγα λόγια εκεί που είναι το σπίτι σου είναι και τα προβλήματα σου.
Σαν φοιτητής το ''σιχαινόμουν'' το Νησί (uk) γιατί έτρωγα τρελή πίεση από 100 μεριές και έβλεπα την Ελλάδα σαν παράδεισο κάθε καλοκαίρι.
Τώρα είναι ακριβώς το αντίθετο.
Όπως εύστοχα τα περιέγραψε ο Κώστας σε προηγούμενο Post όλα έγκεινται στον χαρακτήρα του καθενός. Προσωπικά επιβιώνω σε πολλά περιβάλλοντα, δε μπορώ όμως να μη ξεχωρίσω σε ατομικό επίπεδο αυτά που Εγώ ο Ίδιοςβλέπω:
Κακομοιριά, μιζέρια, θλίψη, λυόμενο με κήπο και γκαζόν, σούπερ μάρκετ και πάρκο το Σάββατο για παγωτό και μπύρα κάτω από τον ανεμικό ήλιο, γαλοπούλα και driving home for christmas. Προσπαθείς να πείσεις ότι είσαι καλά.
Θα μου πεις τα ίδια δεν ισχύουν και για Ελλάδα; Σαφώς και μάλιστα το έχω πάρει απόφαση ότι ο Έλληνας ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ποτέ. Εδώ όμως μπορώ να κάνω αυτά που πραγματικά με γεμίζουν σαν άνθρωπο και μου αδειάζουν το μυαλό.
Όσα μέτρα και να έρθουν, όσα ΔΝΤ, όσα ξεπουλήματα, όσος ηθικός κ οικονομικός μαρασμός, συγνώμη αλλά δε μπορώ να αφήσω πλέον το σπίτι μου.
ps: Τα παραπάνω ισχύουν για παντού στο εξωτερικό και αποτελούν προσωπικές απόψεις. Δεν αμφιβάλλω ότι η US είναι η γη της επαγγελίας - άσχετα που χωρίς σόσιαλ σεκιούριτι πας σαν το σχυΛί στ'αμπέλι (και εδώ την ίδια κατάληξη έχεις).
Έχω συγγενείς στο LA από το 1911 (πριν το ναυάγιο του Τιτανικού! - άσχετο), έχω πρωτο ξάδελφα και δευτερο ξάδελφα, που τους φιλοξενούμε 1-2 φορές το χρόνο και συχνή επικοινωνία, με έχουν καλέσει πολλές φορές αλλά δεν με ενδιαφέρει να πάω - γιατί πολύ απλά ''δε μου πάει'' σαν χώρα.
Συμπέρασμα: Όχι Σταμάτη, δεν θα πήγαινα Αμερική για δουλειά![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Καλιη αποψη και αυτη.
Κιαλος με ξαδερφια Αμερικα, Πανο δεν αντεχω μλκ να ανοιγω αλλο θρεντ ελπιζω να μην ειναι και οι δικες σου κουκλες...
αντε γεια...
katsaraios (30-09-11)
Υπάρχει θρεντ με φωτο απο τις ξαδελφες του Βασιλη;
Σαν του αλλου, τιποτα μουστακαλουδες φαλαινες θα ειναι ρε.
Βανιει τωρα ο καθενας μια φωτο απο το γκουγκλ και καλα οι ξαδερφες.
hades7 (30-09-11)
S8N (30-09-11)