ναι
οχι
Δεν έχει να κάνει μόνο με τους ιδιώτες αυτό το μέτρο, αλλά με τόσο κόσμο επαγγελματίες και αντιπροσωπείες στον κλάδο του αυτοκινήτου, όπως επίσης και συνεργεία-ανταλλακτικά και όλα όσα γυρίζουν γύρω απο αυτό..
όλο αυτόν τον κόσμο τον αφορά το μέτρο αυτό διότι σε μια χώρα που σβήνει συνεχώς η αυτοκίνηση που την έχουν κάνει είδος πολυτελείας κοπανάνε μέτρα τα οποία είναι τελείως παράνομα και δεν έχουν καμία βάση..
κανονικά όλος αυτός ο κόσμος πρέπει να κατέβει άσχετα τώρα αν είναι με τζίπ ή οτιδήποτε άλλο..
δηλαδή θα πρέπει να τα κρύβουμε τα τζίπ ασ πούμε? γιατί ? το έκλεψα ?
Τον Ιούνη Ιούλη που θα βγουν οι φόροι εισοδήματος γενικά εκει να δείτε κλάμα....
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=16830
Γιατι εχω bmw.
Ουτε την εκλεψα, ουτε μου τη χαρισανε (οπως συνηθως γινεται και στις δυο περιπτωσεις για τους βουλευτες μας).
και κάτι ακόμα..όσο αναφορά την ΤV. Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι δεν είναι απαραίτητο να σε καλύψει η τηλεόραση για να διαμαρτυρηθείς για ένα μέτρο. Γιατί στην Ελλάδα δυστυχώς έτσι το έχουμε συνδέσει όλο αυτό..
σκοπός είναι να πάει σε αυτούς που υποτίθεται είναι αρμόδιοι και να κάνουν κάτι..με το να καλύψει η τηλεόραση ένα γεγονός το οποίο θα το δουν οι συνταξιούχοι στις ειδήσεις των 8 δεν μου λέει τίποτα προσωπικά..
Μη φοβάστε θα έρθουν τα κοράκια (TV)...
Καποια σελίδα ρε παιδιά στο FACEBOOK
Δεν είναι διαμαρτυρία για τα κυβικά είναι για το άρμεγμα .....!!!!![]()
Χωρις να το παιζω ξερολας,κακεντρεχης και επειδη ζουμε στην ελλαδα, με την νοοτροπια να πεθανει η κατσικα του γειτονα οι μισοι θα λενε αφου εχεις πενφε πληρωνε οτι χαζομαρα κατεβει στον στουρναρα.
Μπραβο στην προσπαθεια παντως και μακαρι να γινει κατι.
-------------------
πολύ σωστός εισαι Στελιο και προσωπικά με πείθεις απόλυτα.
μπορούμε να την επικοινωνήσουμε στα ΜΜΕ αυτη τη λογική ? Μπορούμε να εξηγήσουμε οτι το 520 Ε39 του 96 δεν αποτελεί πολυτελή διαβίωση ? Οτι η συντήρηση του δεν ξεπερνάει αυτή ενός Laguna 1,8 ? Το Βλέπω δύσκολο όταν εχεις απέναντί σου αδηφάγους κονδυλοφόρους και μικροφωνοφόρους λαικιστες που αναμασανε σε 24ωρη βάση την δυστυχία που προκλήθηκε στο μέσο έλληνα από τη μείωση μισθών και συντάξεων, αντί να μιλάνε γιά την καταστροφή της ιδιωτικής οικονομίας ? Το βλέπω δύσκολο ...
Skyline_IS (13-01-13), steliosm46 (13-01-13)
bimmerm (13-01-13), Skyline_IS (13-01-13)