Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Μ6 vs 911

Ψήφισαν
140. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • M6

73 52,14%
  • 911

67 47,86%
Σελίδα 18 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 81617181920 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 171 έως 180 από 217

Θέμα: m6 ή 911

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Paladin Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμμμ.. για ξαναθυμησου λιγακι
    να και μια φωτο απο τους λουκουμαδες...

αν ο στεφανος εχει την περιγραφη που του ειχα στειλει τοτε ας τη βαλει...

Rides
    0

Προεπιλογή

ωωωω!!! οι λουκουμαδες!!! ..χαχαχα κ ο αγγελος που εμεινε στη προσπαθεια!!

Σαββατο πρωι πρωι Σταθουλη θα αναχωρησει το τραινακι του τρομου...!!!

Στεφανε βρες τα γραφωμενα του Σταθη..κ τα δικα μου? ισως αν υπαρχουν?..ηταν πολυ παραστατικη η περιγραφη απ οσο θυμαμαι!

3. The Following User Says Thank You to Paladin For This Useful Post:

Stathis (25-07-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

τα βρηκα εγω λευτερη στο mail μου... δυο χρονια περασανε...
    τωρα τα δικα σου πρεπει να τα ανασυρουμε απο τοπο χλοερο...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sm6
    Η παρεα με περιμενε στη γεφυρα και παροτι ημουν πιο κοντα απΆ ολους, εφθασα τελευταιος...
    Στο ραδιο ο τοπικος σταθμος επαιζε το γνωστο χιτ της μαρως λυτρα...
    Κανω λαθος σκεφτηκα, το ξερω κατα βαθος...
    Στον πηγαιμο για την αρτακη δεν ηταν μακρυς ο δρομος, το καφενεδακι ηταν ανοικτο, ο αγγελος πηρε τον καφε του κι εγω προλαβα να «προσδεσω» τα αντικειμενα που κυκλοφορουσαν εντος του αυτοκινητου γνωριζοντας το τι θα επακολουθουσε...
    Μετα τις πρωτες στροφες με την πολυ γλυστερη ασφαλτο περασα το στεφανο ριχνοντας μια γρηγορη ματια στη μικρη ασπα που αναπαυοταν στο πισω καθισμα... το μυαλο μου πηγε σε μια παλια φωτογραφια της γυναικας μου καθισμενης στο πισω βελουδινο μπλε καθισμα της Ε12 του πεθερου μου...
    Θα καψεις καρδιες κι εσυ, σκεφτηκα...

Στο Ipod εβαλα τους barclay james harvest και το mockingbird...
    Μπροστα ο λευτερης και ο αγγελος ειχαν αρχισει ηδη να ανεβαζουν το ρυθμο...
    Εγω ημουν με πατημενο το κουμπι του power, τα ηλεκτρονικα εκτος στη μεσαια σκαλα (mdm), το smg στο s5 και το edc στη μαλακη ρυθμιση. Ενα μαγικο χαλι λοιπον, με αρκετη δυναμη ωστε να ακολουθησει, αλλα το φυλακα αγγελο παροντα να επεμβει αν γινοταν το λαθος...
    Πρωτη εντυπωση, αυτα τα διαολια του τσουφενχαουζεν (τα οποια σεβομαι και αγαπω τα μεγιστα), ειναι αλλου απο προσφυση... ο αγγελος με τη gt2 πηγαινε αερα, ενω πιο μπροστα ο λευτερης μας εκανε παιχνιδι με την τετρακινητη τουρμπο.
    Εντυπωση μου εκανε πως ο αγγελος καταφερε να παει γρηγορα με ενα αυτοκινητο που δεν εχει μεγαλη εμπειρια και μαλιστα οχι οποιοδηποτε αυτοκινητο, αλλα μια gt2 η οποια ειναι πολυ δυσκολη και απαιτητικη στο οριο οπως εχει πει κατ΄επαναληψιν και ο «Der meister».
    Ειναι πολλα τα αλογα (οπως θα ελεγε και ο μακαριτης ο κουρκουλος) και σε συνδυασμο με την πισω κινηση και το κοντο μεταξονιο, δημιουργειται ενα συνολο απολυτο μεν, αλλα δυσκολο στις αντιδρασεις του σε τετοιο δρομο δε.
    Σκεφτομαι οτι εκτος απο τη γουνα (στην παλια διαφημιση με τη μαρθα καραγιαννη) και η οδηγηση μιας gt2 θελει μυαλο...

Στα μισα της διαδρομης και ενω ο ρυθμος ηταν ανεβασμενος (με τις αναποφευκτες διακοπες λογω κινησης), ο λευτερης γυρισε προτεινοντας να κανουμε αλλη μια φορα τη διαδρομη...
    Ανταποκριθηκα, ενω ο στεφανος με τον αγγελο συνεχισαν θελωντας να μη φανουν ασυνεπεις στο ραντεβου με τους λουκουμαδες...

Ο λευτερης πηρε το οπλο και ξεκινησε τους πρυροβολισμους... απιστευτη η 996Τ να τη βλεπεις απο πισω, ισως τα πιο σεξυ οπισθια της αυτοκινησης με την πιο διακριτικη αεροτομη (σε αντιθεση με την προστυχη της gt2)…
    Τα πρωτα εσακια ηρθαν με πανω απο 150 και το Μ προσπαθουσε να κρατηθει. Δεν ξερω κατι μου εφταιγε, αλλα δεν προλαβαινα να σκεφτω τι, κανοντας οτι καλυτερο μπορουσα για να ακολουθησω το λευτερη. Αλλα ματαια. Η τουρμπο, σε καθε εξοδο ξεκολουσε 1-2 αυτοκινητα, ενω η Μ αφηνε το ps2 στα βουνα της ευβοιας... προσπαθουσα να καθυστερησω τα φρενα, να πλασσαριστω, να βγω με περισσοτερα αλλα δεν γινοταν τιποτα. Σε καθε εξοδο ο λευτερης απογειωνοταν. Ενας αργος οδηγος, μου εδωσε την ευκαιρια για ενα κλικ στο edc και αρκετα κλικ στο τουριστικα ρυθμισμενο καθισμα μου.
    Τα πραγματα σοβαρεψαν σκεφτηκα. Δεν μπορει το ντιβιζιον να εκανε τοσο λαθος, κατι δεν κανω εγω καλα...
    Πραγματι, η αλλαγη στη θεση οδηγησης με σφιξιμο των πλαϊνων στο τερμα και το ενα κλικ στην αναρτηση, εκαναν διαφορα. Κατ΄αρχας εγω ειχα καλυτερο ελεγχο του αυτοκινητου και κατα δευτερον η αναρτηση διαχειριζοταν καλυτερα το βαρος αφου και τα χιλιομετρα ειχαν ανεβει.
    Τωρα ακολουθουσα μεν πιο ανετα και με λιγοτερα δραματα τον λευτερη, αλλα και παλι ο συνδυασμος πηγαινε μπουνια...
    Ενα ακομα κλικ στο edc βελτιωσε ακομα περισσοτερο την συμπεριφορα του αυτοκινητου. Μηδενικες κλισεις πλεον και αλλαγες κατευθυνσης με μεγαλυτερη ακριβεια στα εσακια και τις φουρκετες. Το προβλημα της προσφυσης βεβαια δεν μπορουσε να λυθει... σε καθε εξοδο 1-2 αυτοκινητα διαφορα. Τα χιλιομετρα ειχαν ανεβει η θερμοκρασια ρισκοταν στους 130 και ο V10 δουλευε κοφτες 8400 με 2α και 3η, ενω σε πολλα σημεια εβαζα και 4η. Πραγματικα το hud ειχε κοκκινησει ολοκληρο, αλλα εγω μολις το εβλεπα με την ακρη του ματιου μου. Ο ρυθμος ανεβηκε ακομα περισσοτερο αφου απΆ οτι φανηκε ο λευτερης ειχε κι΄αλλο!!!

Τοτε μου ηρθε στο μυαλο μια παλια συνεντευξη του «Der meister». θυμηθηκα τα λογια του: «ο Στιγκ τοτε
    φρέναρε με το αριστερό. Έπαιζε μάλιστα με την πίεση του φρένου, κρατώντας σταθερό το γκάζι. Mια μέρα πριν από την εκκίνηση στο Mόντε ανακάλυψα ότι έπρεπε να κάνω ακριβώς το αντίθετο: να κρατώ σταθερό το φρένο και να παίζω με το γκάζι, για να ισορροπεί καλύτερα το αυτοκίνητο»...

Το δοκιμασα και αυτο... οντως το αυτοκινητο ισσοροπουσε καλυτερα, τα λαστιχα στριγγλιζαν σε καθε στροφη προειδοποιωντας οτι τα ορια ειναι κοντα, αλλα και παλι οι νομοι της φυσικης και το ταλεντο του λευτερη δεν μπορουσαν να υπερνικηθουν.
    Τα "γαϊδουρια" φρενα απο gt2 παντως αντεξαν... αν και μελανιασαν "κατιτις", δεν ειδειξαν κανενα σημειο κοπωσης...

Η τουρμπο ειναι ειναι ενα απιστευτο μηχανημα. Ειναι το καλυτερο σπορ αυτοκινητο σημερα. «Eίναι φανταστική, μπορείς να την οδηγείς κάθε μέρα, στη βροχή, παντού, ενώ έχει τόση δύναμη...», οπως λεει ο «Der meister».
    Αυτο το διαπιστωσαμε και στην πραξη. Με εναν ταλαντουχο οδηγο στο τιμονι (διοτι το κοντο μεταξονιο, η περιεργη κατανομη και η δυμανη οδηγουν ευκολα στο λαθος), ειναι οτι ταχυτερο υπαρχει σε γλυστερο δρομο. Για να πλησιασει ενα πισωκινητο, θα πρεπει ο δρομος να ειναι επιπεδου ελβετιας και ο οδηγος του να ξερει πολυ καλα τι κανει...

Απο την αλλη η Μ6 ειναι ενα επισης εκπληκτικο αυτοκινητο. Γνησιο τεκνο του ντιβιζιον. Με τα κουμπακια στη θεση οff, συναγωνιζεται σε ανεση την πενταρα του στεφανου. Μαγικο χαλι. Με τεραστιους χωρους για 2+2 ατομα και τις αποσκευες τους.
    Μολις πατηθει το Μ, μεταμορφωνεται σε ενα καθαροαιμο που δεν μπορεις να πιστεψεις οτι παταει τοσο καλα για το μεγεθος και το βαρος του. Εχει απιστετο ζυγισμα και φαινεται η δουλεια που εχει γινει στο σασι... για το μοτερ τι να πουμε... τοσα χρονια τοπ κινητηρας. Απιστευτη γραμμικοτητα, ηχος, δυναμη...
    Συνολικα ενα μεγαλο gt που υπερεχει σε καποιους τομεις, χωρις να χανει πολυ σε αλλους.
    Πολλαπλου ρολου θα το ελεγα δανειζομενος εναν αεροπορικο ορο...
    Κατι σαν το F15E…

Με αυτα και με αυτα, η ωρα περασε και στο ipod πηραν σειρα οι eagles και το take it easy…
    Το μερος μεσα στα πλατανια εχει αρκετη σκια, ωστε να αναπαυθουν τα οπλα και οι οδηγοι.
    Η ασπα επαιζε με τις παπιες στη λιμνουλα, μια φραγκοκοτα κυνηγουσε το λευτερη και εγω με τον αγγελο συζητουσαμε για το μελλον του θεατρου σκιων...
    Δεν βαριεσαι...

Ο δρομος της επιστροφης μας βρηκε χαλαρους. Περασαμε προσκυνησαμε στον Αϊ Γιαννη και πηρα και αγιασμο (θα φερω στου ταμ-ταμ, να παρει οποιος θελει...)

Στο Ιpod ηταν η σειρα της σελιν ντιον και μαλλον και απο τους αλλους δεν υπηρχε ορεξη για κυνηγι...
    Σε καποια κομματια πηγαμε σβελτα, σε αλλα χαλαρα. Ηταν και η κινηση αυξημενη.

Ηταν μια ωραια εκδρομη η οποια θα ηταν ωραιο να επαναληφθει.

Καλα να περνατε...

5. The Following 8 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

aristent (25-07-11), gant (25-07-11), Lambros46 (25-07-11), Leonidas_E39 (25-07-11), pilot (26-07-11), SuperSonic (25-07-11), Thomelef (25-07-11), Vasilis (27-07-11)

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

M6 μιας και θεωρω οτι σχεδιαστικα ειναι πολυ μπροστα...οχι πως μηχανολογικα παει πισω...
    Μη τα συζητας αδερφε...

Rides
    0

Προεπιλογή

μαξιμουμ ρησπεκτ... υποκλεινομαι για αλλη μια φορα στα γραφωμενα σου..!! α ρε Σταθουλη..φλας μπακ τρελλο ομως ε?

νομιζω αγαπητοι συν-οδηγοι πως η απαντηση στο Μ6 - 911 απλα εμπεριεχεται στο ανωθεν τοστ!

που το βρηκες κ το ξαναβαλες! ... οπλο αερος εδαφους το Μ6 .. στα σωστα χερια οπως αυτα του Σταθη βεβαιως βεβαιως..

Υ.Γ: ο Αγγελος 911ΤΤ ειχε φερει..απλα του ειχαν ξηλωσει την μαμα αεροτομη κ εβαλαν απο ΤζιΤι2 ... κ οχι τιποτα αλλο..εγραφε η αεροτομη Τσιτι2 κ απο κατω εγραφε ντουρμπο!..κριση προσωπικοτητας το αμαξι!!..τι ειμαι τελικα λεει? ..μην ειμαι ντεσεβο?

8. The Following 4 Users Say Thank You to Paladin For This Useful Post:

aristent (25-07-11), Stathis (25-07-11), Thomelef (25-07-11), Vasilis (27-07-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

ρε το τομαρι, και μας παραμυθιαζε οτι ηταν gt2?
    χαχαχααχα

Rides
    0

Προεπιλογή

Λουκουμαδες ακουω... ε...τωρα αν υπαρχουν και μερικα 911 και κανενα Μ6...μια χαρα μου φαινεται...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Rides
    2

Προεπιλογή

αντε σε περιμενουμε...

Rides
    2

Προεπιλογή

οριστε και το ποστ του λευτερη...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Paladin
    τι κουφαλα ειναι αυτος ο ανθρωπος τελικα???..Για τον Σταθη λεω.. ελεγα βαριεμαι να γραψω, βαριεμαι γιατι τη 1η φορα που εγραψα για τη βολτα μας χαθηκε το κειμενο μου λογω ταϊμ ουτ..αλλα μιας που διαβασα τα γραφωμενα του και μιας που ανεβηκε η αδρεναλινη μου (και ας καθομαι στη μαυρη δερματινη πολυθρονα του γραφειου μου)..τι τρελλο παλικαρι πραγματικα...

ξαναπροσπαθω λοιπον να πω κατι τις...και θα δουμε πως θα βγει..

η νυστα μου μεγαλη, και η νυχτα μου μικρη..το προηγουμενο βραδυ κοιμομουν στο χαλανδρι στο σπιτι της κοπελας μου.."θα σηκωθω πρωι γλυκο μου..5.30" της ειπα.."θα παω βολτα ευβοια με κατι φιλαρακια με αυτοκινητα"...."δε πατε καλα μου φαινετε...ποσο βλαμμενοι ειστε?..καλα κανε οτι θες..απλα μην με ξυπνησεις το πρωι οταν φευγεις"..ξυπνημα γρηγορο μιας κ το κινητο ηταν διπλα στο κομοδινο..Οταν προκειτε για βολτα ή ταξιδι κοιμαμαι παρα πολυ ελαφρια..με γρηγορα βηματα ντυσιμο και κατω...η χοντρη παρκαρισμενη μπροστα στο γκαραζ..ισα που επεφταν οι πρωτες ηλιαχτιδες στη μουρη της τονιζοντας τις καλοφουσκομενες καμπυλες της..ενα χαμογελακι διακριτικο απο πλευρας μου..της ειπα καλημερα καθως ανοιξα τη πορτα. Χτυπαει το τηλεφωνο..ηταν ο Στεφανος "Καλημερα!!!" μια πολυ ηρεμη και συναμα χαρωπη φωνη.."Εγω θα ειμαι εκει με την οικογενεια μου" ειπε.."Αψογα" απανταω.."ακομα και οι 2 μας να ειμαστε παμε..μην ανησυχεις".. Το μπακετ φιλοξενο και το κλειδι στι μιζα..μμμμ...κανω το σταυρο μου γρηγορα (οταν ξεκιναω βολτα με μηχανη/αμαξι ή οταν μπαινω στη θαλασσα κανω το σταυρο μου...η παναγια μαζι μας).."ξυπνα χοντροκωλα σκεφτηκα"..και με μιας το μοτερ γεμισε με μεταλλικους ηχους τη γειτονια..νωχελικα πολυ τα πρωτα μετρα μεχρι την εξοδο της αττικης οδου προς το σπιτι μου..θα ειχα και παρεα σημερα τον αδερφο μου ο οποιος εχει αρτια εκπαιδευση σαν συν-οδηγος/συν-αναβατης μαζι μου απο την ηλικα των 6 ετων του (14 τωρα)..με περιμενε εξω στο κηπο με ανυπομονησια.."ελα μικρε παμε...πηραμε εγκριση για απογειωση" του ειπα και γελαγε..αυτη η παιδικη αθωωτητα ωρες ωρες ειναι ακρως αφοπλιστικη.."βενζινη και φυγαμε..εχουμε αργησει" μιας κ η ωρα ηταν ηδη 6.30....μμμ..αττικη οδο θα ειμαστε..εξοδο λαμιας..παρατεταμενες στροφες ..μας παιρνει να κινηθουμε με υψιλη πιεση..1.28 bar λοιπον και 720 αλογα στο δρομο...φτανουμε διοδια, e-pass, και 2α-3η-4η-5η ..καθολου μουσικη ακομα..ο γλυκος ηχος των τουρμπο πισω απο τα αυτια μου νομιζω ηταν το μοναδικο που ηθελα εκεινη τη στιγμη..ο μικρος χαζευε το δρομο που εξαφανιζοτανε γρηγορα απο κατω μας..εισοδο ΕΚΟ αττικη οδο και μοτερ αναμενο..γεμισμα και εξαφανιση για το σημειο του ραντεβου..Διακριτικη σαν παρουσια η "χοντρη" αλλα επιβλιτικη στο δρομο..μπορω να πω οτι μιας κ ειχα και τα φωτα μου ανοιχτα ο κοσμος εκανε στη παντα απο μονος του..λιγο πριν τα διοδια χτυπαει το τηλεφωνο.."Καλημερα λευτερη..ηρθα, ειμαι λιγο μετα τα διοδια αλλα ειμαι δυστυχως μονος"..διεκρινα ενα παραπονο στην φωνη του..παντα ελπιζεις και φανταζεσαι τετοιες βολτες μεσα απο παρεες..μικρο/μεγαλο κομβοι αυτοκινητων ..παρειστικα πραγματα.."Στεφανε ειμαι εκει σε 2 λεπτα θα τα πουμε.." ..φτανω και βλεπω ενα απιστευτα-ασυγκριτα καλοδιατηρημενο 520 ..εεε?..κατι δε παει καλα ..τωρα βγηκε απο βιτρινα??..εντυπωσιακο...καλ μεριστηκαμε με την κυρια του και τη μικρη ζωγραφια του που και οι 2 με ενα χαμογελο γεμισαν τη μερα χρωματα ... (και εμενα μου αρεσουν τα παιδακια και χαιρομαι παντα οταν βλεπω ευτυχισμενες οικογενειες).."παμε Στεφανε..θα ειμαστε οι 2 μας..με ποσα θες να κινηθουμε?".."ε μεχρι 150-160 γιατι εχω την οικογενεια"....απαντησα με ενα νευμα και μπηκα πισω στη χοντρη...μια αρχικη ελαφρα απογοητευση κυριως για το κομματι της ταχυτητας..περιμενα αντιστοιχα μαχητικα να πω την αληθεια και μια χαμηλη πανω απο την εθνικη την ηθελα..ειχα προετοιμαστει ψυχολογικα για αυτο...ο μικρος με κοιταξε και με ρωτησε "και τωρα?..δεν εχει γκαζια?."... "πεσε και κοιμησου μικρε ..τα λεμε μετα"..κινηθηκαμε ανετα και ταξιδιωτικα με ταχυτητες 160-180..εχουν στρωσει και καινουργια ασφαλτο στην εθνικη και ενιωθα τη παραμικρη ανωμαλια του δρομου στο τιμονι. η πληροφοριση που περναει στα χερια του οδηγου ειναι απλα ασυγκριτη...περναμε διοδια χαλκιδας και σκαει το πρωτο μεγαλο χαμογελο με ενα μυνημα..."ειμαι με ενα μαυρο 911 και σας περιμενω στην νεα αρτακη-αγγελος"....ΩΠΑ ...εδω ειμαστε!!..μμμμ...θα εχουμε και παρεα λεω στον μικρο (ειναι κατανοητο οτι ο στεφανος οσο και να ηθελε, οσο και να μπορουσε ,με την οικογενεια μεσα στο αμαξι οφειλει να ειναι συνετος..και μπραβο του γιατι υπαρχουν ενα σωρο που δε σκεφτονται ετσι-αλλα ο ανθρωπας απο μακρια κανει μπαμ οτι ειναι Ανθρωπος)..περνω τηλεφωνο τον στεφανο "θα ερθει ο αγγελος" του ειπα " ααα ωραια γιατι θα ερθει και ο σταθης..να τον περιμενουμε μετα τη γεφυρα"...ψςςςςςςςςςς!!!!!! αυτο ηταν ..το καρε ολοκληρωθηκε!!! τωρα μαλιστα...τωρα εχουμε θεματα σοβαρα!..αναμονη του κυριου με το Μ6 οπως ειδατε στις φωτο...μεγαλο, επιβλητικο, ταχυτητατο..νομιζω αποροφηθηκα πολυ οπως το χαζευα οταν εφτανε που η "χοντρη μου" δακρυσε λιγο ... (η καταθλιψη του a/c) .."ελα ελα..εγω εσενα θελω..ομορφη γυναικα η κυρια απο το ντιβιζιον, αλλα τη κωλαρα τη δικη σου δεν την εχει..ειναι ομως πιο ψιλη οποτε μην νιωθεις μειονεκτηκα διπλα της".. σκεψεις γρηγορες, που με κανουν να γελαω μονος μου..(ο χαζος του χωριου και ετσι)..ηρθε και ο αγγελος με το 2ο τουρμπο της παρεας (με προφυλακτηρες και ζαντες τεκαρτ μπρος πισω και αεροτομη απο GT2)..μμ..πολυ ομορφα σκεφτομαι..που θα ανοιξεις αγγελε να ερθω να σε καταπιω (ο ανηψογαμπρος του και καλα)..αγγελος με υφος νυσταγμενο.."Καφεεεεεε"..μαλ ιστα και ξεκιναμε..σταση στην νεα αρτακη για καφε..το θεαμα ηταν για φωτογραφια και οχι συχνα θεατο..Μ6..520 και τα τουρμπακια..σκεψη δικη μου βαθια--να μην πω πηγαδισια.."παμε για αναβαση και ο τρελλος πηρε καφε?..ποσο χαλαρος μπορει να ειναι?"..την κανω γαργαρα και ξεκινησαμε..λιγο πιο κατω (στο φαναρι το τελευταιο στα ψαχνα στην cyclon) ρωταει ο αγγελος.."ρε συ..που εχει ποτηροθηκες αυτο???" ..του δειχνω και προς εκπληξη μου διαπιστωνω οτι δεν εχει!..χααχαχα..επιδεικνυον ας τις μπασκετικες ικανοτητες του καρφωνει τον καφε στον 1ο ντεκεκε...3ποντο λεμε!! ..ανηφορικη ευθεια μετα το φαναρι και οι πρωτες στροφες λιγο εξερευνητικα γιατι γλυστραει..."μηπως να τους πηγαινα στην επιδαυρο αναρωτηθηκα που την εκανα και προσφατα?"..μικρο στιγμαιο αγχος μιας και ηταν η 2η βολτα με το αμαξι σε διαδρομη καλη αλλα η 1η σε τοσο σφιχτο κομματι..."χαλαρωσε..βαλε μουσικη που σου αρεσει και κανε αυτο που ξερεις οσο καλυτερα μπορεις για να το ευχαρηστηθεις"..smoke on the water λοιπον και φτανουμε στην αριστερη φουρκετα μπροστα στο βενζιναδικο (ελτρεκα νομιζω)..απο εκει ξεκιναει η καλη προσφυση..Αγγελος πισω μου..στεφανος ακολουθει και σταθης στο πισω μερος της παρεας προοδευτικο ανεβασμα χιλιομετρων και διαβασμα συμπεριφορας...στο πρωτο κλειστο εσακι δεξι αριστερο 2α σκασιμο, αλλαγη 3ης και φλικαρισμα με λιγο φρενο, 2α και σανιδα στη κορυφη και η τουρμπο να βγαινει γλυστρωντας με τα 4..μικρη διορθωση, ευθυγραμμιση, 3η, 4η ..φρενο..ωπα..καλα παμε..υπηρξαν καποια κομματακια ανεβασμενου ρυθμου αλλα η σπαστικη κινηση μας εκοβε το ρυθμο και τη φορα..οσο προχωρουσαμε τοσο εβλεπα οτι στην επιστροφη..απλα δεν ειχε αμαξι..χμμμμμμμμ..και ενα πελωωωωωωωριο χαμογελο στο προσωπο μου..λιγο πριν τις κατολησθησεις φλασακι αριστερα και αναστροφη..ο σταθης γυριζει και εκεινος..ο αγγελος με μουρη προς του λουκουμαδες.."Ωραια παιδια..τωρα που ζεσταθηκαμε παμε μια αναβαση".....ο αγγελος αρνηθηκε και περιμενε τον στεφανος που οδευσαν προς αναζητηση καλου τραπεζιου στον κυριο λουκουμανθρωπο..(αλεξιου)..ο σταθης απλοϊκα και ομορφα απαντησε μονολεκτικα "παμε"....

Επομενο κεφαλαιο! Η βολτα των μαχητικων.....

Ησυχια στο δασος...πουλακια να τιτιβιζουν..το θροϊσμα των φυλλων καθως ο αερας περνουσε απο μεσα τους..νομιζω ειχε και ενα ριακι κοντα που ακουγοτανε..(μπορει και οχι ομως..μπορει να ηταν η καρδια μου που καθως ανοιγα τη πορτα εβαλε 3η και αρχισε να φορτωνει).."Οκ μικρε..δεσου..κρατησου...φευ ουμε"..

τα θηρια κουνηθηκαν αργα απο το χωματινο οδοστρωμα στην ασφαλτο που ειχε πιασει ακριβως την θερμοκρασια που επρεπε...ενα γρηγορο βλεμμα στον καθρεφτη μου (παντα με κλειστο μπουστ κοντρολλερ) ..και 2α κοφτη, 3η κοφτη..δεξια μετρια, φρενο τσιμπημα και φλικ αριστερο για τοποθετηση..ασε γκαζι και σκασιμο στην εξοδο βγαινοντας στα ορια της προσφησης σε αριστερη κλειστη σε δεξια ευθεια σε ανοιχτο αριστερο δεξι αριστερο εσακι σε 2α για κλειστη πολυ ανηφορικη αριστερη..κοιταζω καθρεπτη..ειχαμε μια μικρη αποσταση με το Μ6..(ηταν τουριστικος ο κυριος βλεπετε..καθισμα ξαπλα, φραπε και ντριφτ)..ελαφρα κινηση ..προσπεραση σε μικρο ευθειακη και κλειστη φουρκετα δεξια που στη κορυφη της κλεινει ακομα περισσοτερο..ανοιγμα γραμμης αριστερα, κατεβασμα 2α και σανιδα γκαζι..εκτοξευση με πλαγιολυσθηση και απο πισω το Μ6 να σκουπιζει τη λωριδα της αναβασης...2α κοφτης (ρεε μας προλαβαινουν λεμε)..3η, 4η (χμμ...ανεβηκε 20% αυτο το παιδι απο πισω..δωσε λιγο ακομα ενα 10%) αριστερη σε δεξια ανηφορικη πολυ κλειστη φουρκετα...3η, 2α, 1η..εισοδο και 2α για αριστερη μετρια, ευθειακη και κλειστο εσακι δεξι αριστερο..γρηγορος υπολογισμος..χμμμ.δεν ερχετε κανενας ..ας προσπαθησουμε να ανοιξουμε λιγο το διαφορα μας..ανοιγμα γραμμης αντιθετο, εισοδο με 3η κ κ τσιμπημα φρενα βγαινοντας γλυστρωντας αλλα με τιμονι να σημαδευει την ευθεια και την επομενη μετρια ανηφορικη δεξια..λιγο μεγαλυτερη διαφορα..οι επομενες στροφες με το σταθη απο πισω στα 2 περιπου καροτσια..χμμμμμμ ξανασκεφτομαι "ενδιαφερων"..."ανεβασε αλλο ενα 20%" να δουμε ..αντεχει αυτο το Μ6 να ακολουθησει?..(σε αυτο το σημειο εχουμε ολοι δεχτει το γεγονος οτι ο οδηγος του Μ6 - αυτος ο ακατανομαστος- εχει ταλεντο, 2 ζευγαρια χερια και παει)..αρα μενει το αμαξι..ανεβασμα πια τα χιλιομετρα..στροφες με 3η σπασμενη, αλλαγη 4ης.φρενα με περιθωρειο τα περισσοτερα και ελεγχος σε καθε στροφη για το επομενο vanishing point..εκει καπου νομιζω εχασα την επαφη με την πραγματικοτητα...ειναι αυτο που λενε "επιασε ρυθμο"..τα επομενα λιγα χιλιομετρα κυλισαν χωρις να κοιταξω ουτε μια φορα τον καθρεφτη μου πισω..μπροστα μονο..τα χιλιομετρα ερχοντουσαν λυσασμενα και ακουραστα..2α, 3η , 4η..αλλαγη 2α φρενο με αριστερο, τιμονια και βγαινει με ελαφρα πορτα αλλα παντα ευθυγραμμιζομενο για την επομενη στροφη...μπασιμο σε δεξια και τιμονι για κλειστη αριστερη...νομιζω οτι πρεπει να επεσαν και οι χτυποι της καρδιας μου..ισως να μου μιλησε και ο αδερφος μου αλλα η μαστουρα ηταν μεγαλη...ουτε τη μουσικη δεν μπορουσαν να ακουσω...μας επιασε η καταβαση και τα πακετα των αυτοκινητων που ανεβαιναν αυξανοντουσαν..δεξια σε παρκινγ χωματινο και εξω απο το αμαξι..ο σταθης ακολουθει..δεν εσβησε κανεις μας..ενα χαδι στην οροφη μου καθως εβγαινα απο το αμαξι, χαδι σχεδον ερωτικο, ελαχιστο δειγμα ευγνωμοσυνης για το τροπο που μου εκανε οτι χατηρι της ζητησα...τουρμπισε, φρεναρε, εστριψε, γλυστρισε, στρυγκλισε ..της εριξα κλεφτη ματια πριν πιασω κουβεντουλα με τον σταθη..μπορει και να μου εκλεισε και το ματι προστυχα εκεινη τη στιγμη δεν μπορω να πω με ακριβεια...ενδειξη της δικης της ευγνωμοσυνης στο οσο λιγος και να ειμαι σαν οδηγος τουλαχιστον προσπαθησα να τη παω οπως πιθανως να μην την εχουν παει οι κυριοι με τα κουστουμια που την ειχαν οδηγησει προτυτερα..και ας χασμουριοτανε εκεινη, και ας μου εδειχε οτι μπορει και ας τη πιεζα κιαλλο..η μεθη ηταν ακομα γλυκεια στα χερια και στο κεφαλι μου.το κρασι της ταχυτητας σε ζαλιζει..2 ανασες και ενα χαμογελο. "Μπραβο Σταθουλη!!!!...αψογος..ειχα πολυ πολυ καιρο να παω ετσι με φιλαρακι παρεα"..πολυ ψηλα η σημαια του ντιβιζιον στα χερια του σταθη κυριοι...νομιζω πως δεν ειπαμε παρα μονο 2-3 κουβεντες..οι σκεψεις ακομα ερχονται ..νομιζω εχουν μεινει 2 φουρκετες πισω..οταν αξιοθηκαν να μας φτασουν καναμε μεταβολη και πηραμε και εμεις το δρομο για τους λουκουμαδες μας....ασυγκριτη εμπειρια..απολαυση, ευφορια..κεφαλι αδειο, παραθυρο ανοιχτο και οι σκιες των δεντρων να παιζουν παιχνδι με το φως πανω στις καμπυλες της γλυκειας μου καθως γουργουριζε πανω στην ασφαλτο..

Λουκουμαδες μετα..γελια με μια ριμαδα ζωχαδιασμενη φραγκοκοτα που κυνηγιομασταν..κερακι που ειχαμε υποσχεθει στον αγιο για να μας φυλαει και να μας εχει καλα και επιστροφη εκδρομικα για αθηνα..

Τεραστιο ευχαριστω στον σταθη για το κυνηγι και τα υψηλοτατα επιπεδα οδηγικης ικανοτητας!!! ..γινεσαι καλυτερος μονο οταν βγαινεις με εξισου καλους οδηγους..

στον στεφανο κ την οικογενεια του που με/μας τιμησαν με τη παρουσια τους ακομα και αν ειμασταν εμεις οι 2...και φυσικα στον αγγελο και τις καταπληκτικες ατακες του!!!

..και οπως παντα...τα λεμε..μεχρι την επομενη στροφη

13. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Thomelef (25-07-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τετοιες αφηγησεις δεν πρεπει να χανονται!
    Η παρεα με περιμενε στη γεφυρα και παροτι ημουν πιο κοντα απΆ ολους, εφθασα τελευταιος...
    Στο ραδιο ο τοπικος σταθμος επαιζε το γνωστο χιτ της μαρως λυτρα...
    Κανω λαθος σκεφτηκα, το ξερω κατα βαθος...
    Στον πηγαιμο για την αρτακη δεν ηταν μακρυς ο δρομος, το καφενεδακι ηταν ανοικτο, ο αγγελος πηρε τον καφε του κι εγω προλαβα να «προσδεσω» τα αντικειμενα που κυκλοφορουσαν εντος του αυτοκινητου γνωριζοντας το τι θα επακολουθουσε...
    Μετα τις πρωτες στροφες με την πολυ γλυστερη ασφαλτο περασα το στεφανο ριχνοντας μια γρηγορη ματια στη μικρη ασπα που αναπαυοταν στο πισω καθισμα... το μυαλο μου πηγε σε μια παλια φωτογραφια της γυναικας μου καθισμενης στο πισω βελουδινο μπλε καθισμα της Ε12 του πεθερου μου...
    Θα καψεις καρδιες κι εσυ, σκεφτηκα...

Στο Ipod εβαλα τους barclay james harvest και το mockingbird...
    Μπροστα ο λευτερης και ο αγγελος ειχαν αρχισει ηδη να ανεβαζουν το ρυθμο...
    Εγω ημουν με πατημενο το κουμπι του power, τα ηλεκτρονικα εκτος στη μεσαια σκαλα (mdm), το smg στο s5 και το edc στη μαλακη ρυθμιση. Ενα μαγικο χαλι λοιπον, με αρκετη δυναμη ωστε να ακολουθησει, αλλα το φυλακα αγγελο παροντα να επεμβει αν γινοταν το λαθος...
    Πρωτη εντυπωση, αυτα τα διαολια του τσουφενχαουζεν (τα οποια σεβομαι και αγαπω τα μεγιστα), ειναι αλλου απο προσφυση... ο αγγελος με τη gt2 πηγαινε αερα, ενω πιο μπροστα ο λευτερης μας εκανε παιχνιδι με την τετρακινητη τουρμπο.
    Εντυπωση μου εκανε πως ο αγγελος καταφερε να παει γρηγορα με ενα αυτοκινητο που δεν εχει μεγαλη εμπειρια και μαλιστα οχι οποιοδηποτε αυτοκινητο, αλλα μια gt2 η οποια ειναι πολυ δυσκολη και απαιτητικη στο οριο οπως εχει πει κατ΄επαναληψιν και ο «Der meister».
    Ειναι πολλα τα αλογα (οπως θα ελεγε και ο μακαριτης ο κουρκουλος) και σε συνδυασμο με την πισω κινηση και το κοντο μεταξονιο, δημιουργειται ενα συνολο απολυτο μεν, αλλα δυσκολο στις αντιδρασεις του σε τετοιο δρομο δε.
    Σκεφτομαι οτι εκτος απο τη γουνα (στην παλια διαφημιση με τη μαρθα καραγιαννη) και η οδηγηση μιας gt2 θελει μυαλο...

Στα μισα της διαδρομης και ενω ο ρυθμος ηταν ανεβασμενος (με τις αναποφευκτες διακοπες λογω κινησης), ο λευτερης γυρισε προτεινοντας να κανουμε αλλη μια φορα τη διαδρομη...
    Ανταποκριθηκα, ενω ο στεφανος με τον αγγελο συνεχισαν θελωντας να μη φανουν ασυνεπεις στο ραντεβου με τους λουκουμαδες...

Ο λευτερης πηρε το οπλο και ξεκινησε τους πρυροβολισμους... απιστευτη η 996Τ να τη βλεπεις απο πισω, ισως τα πιο σεξυ οπισθια της αυτοκινησης με την πιο διακριτικη αεροτομη (σε αντιθεση με την προστυχη της gt2)…
    Τα πρωτα εσακια ηρθαν με πανω απο 150 και το Μ προσπαθουσε να κρατηθει. Δεν ξερω κατι μου εφταιγε, αλλα δεν προλαβαινα να σκεφτω τι, κανοντας οτι καλυτερο μπορουσα για να ακολουθησω το λευτερη. Αλλα ματαια. Η τουρμπο, σε καθε εξοδο ξεκολουσε 1-2 αυτοκινητα, ενω η Μ αφηνε το ps2 στα βουνα της ευβοιας... προσπαθουσα να καθυστερησω τα φρενα, να πλασσαριστω, να βγω με περισσοτερα αλλα δεν γινοταν τιποτα. Σε καθε εξοδο ο λευτερης απογειωνοταν. Ενας αργος οδηγος, μου εδωσε την ευκαιρια για ενα κλικ στο edc και αρκετα κλικ στο τουριστικα ρυθμισμενο καθισμα μου.
    Τα πραγματα σοβαρεψαν σκεφτηκα. Δεν μπορει το ντιβιζιον να εκανε τοσο λαθος, κατι δεν κανω εγω καλα...
    Πραγματι, η αλλαγη στη θεση οδηγησης με σφιξιμο των πλαϊνων στο τερμα και το ενα κλικ στην αναρτηση, εκαναν διαφορα. Κατ΄αρχας εγω ειχα καλυτερο ελεγχο του αυτοκινητου και κατα δευτερον η αναρτηση διαχειριζοταν καλυτερα το βαρος αφου και τα χιλιομετρα ειχαν ανεβει.
    Τωρα ακολουθουσα μεν πιο ανετα και με λιγοτερα δραματα τον λευτερη, αλλα και παλι ο συνδυασμος πηγαινε μπουνια...
    Ενα ακομα κλικ στο edc βελτιωσε ακομα περισσοτερο την συμπεριφορα του αυτοκινητου. Μηδενικες κλισεις πλεον και αλλαγες κατευθυνσης με μεγαλυτερη ακριβεια στα εσακια και τις φουρκετες. Το προβλημα της προσφυσης βεβαια δεν μπορουσε να λυθει... σε καθε εξοδο 1-2 αυτοκινητα διαφορα. Τα χιλιομετρα ειχαν ανεβει η θερμοκρασια ρισκοταν στους 130 και ο V10 δουλευε κοφτες 8400 με 2α και 3η, ενω σε πολλα σημεια εβαζα και 4η. Πραγματικα το hud ειχε κοκκινησει ολοκληρο, αλλα εγω μολις το εβλεπα με την ακρη του ματιου μου. Ο ρυθμος ανεβηκε ακομα περισσοτερο αφου απΆ οτι φανηκε ο λευτερης ειχε κι΄αλλο!!!

Τοτε μου ηρθε στο μυαλο μια παλια συνεντευξη του «Der meister». θυμηθηκα τα λογια του: «ο Στιγκ τοτε
    φρέναρε με το αριστερό. Έπαιζε μάλιστα με την πίεση του φρένου, κρατώντας σταθερό το γκάζι. Mια μέρα πριν από την εκκίνηση στο Mόντε ανακάλυψα ότι έπρεπε να κάνω ακριβώς το αντίθετο: να κρατώ σταθερό το φρένο και να παίζω με το γκάζι, για να ισορροπεί καλύτερα το αυτοκίνητο»...

Το δοκιμασα και αυτο... οντως το αυτοκινητο ισσοροπουσε καλυτερα, τα λαστιχα στριγγλιζαν σε καθε στροφη προειδοποιωντας οτι τα ορια ειναι κοντα, αλλα και παλι οι νομοι της φυσικης και το ταλεντο του λευτερη δεν μπορουσαν να υπερνικηθουν.
    Τα "γαϊδουρια" φρενα απο gt2 παντως αντεξαν... αν και μελανιασαν "κατιτις", δεν ειδειξαν κανενα σημειο κοπωσης...

Η τουρμπο ειναι ειναι ενα απιστευτο μηχανημα. Ειναι το καλυτερο σπορ αυτοκινητο σημερα. «Eίναι φανταστική, μπορείς να την οδηγείς κάθε μέρα, στη βροχή, παντού, ενώ έχει τόση δύναμη...», οπως λεει ο «Der meister».
    Αυτο το διαπιστωσαμε και στην πραξη. Με εναν ταλαντουχο οδηγο στο τιμονι (διοτι το κοντο μεταξονιο, η περιεργη κατανομη και η δυμανη οδηγουν ευκολα στο λαθος), ειναι οτι ταχυτερο υπαρχει σε γλυστερο δρομο. Για να πλησιασει ενα πισωκινητο, θα πρεπει ο δρομος να ειναι επιπεδου ελβετιας και ο οδηγος του να ξερει πολυ καλα τι κανει...

Απο την αλλη η Μ6 ειναι ενα επισης εκπληκτικο αυτοκινητο. Γνησιο τεκνο του ντιβιζιον. Με τα κουμπακια στη θεση οff, συναγωνιζεται σε ανεση την πενταρα του στεφανου. Μαγικο χαλι. Με τεραστιους χωρους για 2+2 ατομα και τις αποσκευες τους.
    Μολις πατηθει το Μ, μεταμορφωνεται σε ενα καθαροαιμο που δεν μπορεις να πιστεψεις οτι παταει τοσο καλα για το μεγεθος και το βαρος του. Εχει απιστετο ζυγισμα και φαινεται η δουλεια που εχει γινει στο σασι... για το μοτερ τι να πουμε... τοσα χρονια τοπ κινητηρας. Απιστευτη γραμμικοτητα, ηχος, δυναμη...
    Συνολικα ενα μεγαλο gt που υπερεχει σε καποιους τομεις, χωρις να χανει πολυ σε αλλους.
    Πολλαπλου ρολου θα το ελεγα δανειζομενος εναν αεροπορικο ορο...
    Κατι σαν το F15E…

Με αυτα και με αυτα, η ωρα περασε και στο ipod πηραν σειρα οι eagles και το take it easy…
    Το μερος μεσα στα πλατανια εχει αρκετη σκια, ωστε να αναπαυθουν τα οπλα και οι οδηγοι.
    Η ασπα επαιζε με τις παπιες στη λιμνουλα, μια φραγκοκοτα κυνηγουσε το λευτερη και εγω με τον αγγελο συζητουσαμε για το μελλον του θεατρου σκιων...
    Δεν βαριεσαι...

Ο δρομος της επιστροφης μας βρηκε χαλαρους. Περασαμε προσκυνησαμε στον Αϊ Γιαννη και πηρα και αγιασμο (θα φερω στου ταμ-ταμ, να παρει οποιος θελει...)

Στο Ιpod ηταν η σειρα της σελιν ντιον και μαλλον και απο τους αλλους δεν υπηρχε ορεξη για κυνηγι...
    Σε καποια κομματια πηγαμε σβελτα, σε αλλα χαλαρα. Ηταν και η κινηση αυξημενη.

Ηταν μια ωραια εκδρομη η οποια θα ηταν ωραιο να επαναληφθει.

Καλα να περνατε...
    Αυτο ειναι το νοημα των σπορ αυτοκινητων,καποια στιγμη να τα ευχαριστηθεις!!!....αμα εχεις και καλη παρεα?,τι καλυτερο???!!!....δεν εχει σημασια εαν εισαι πιο γρηγορος η πιο αργος, αλλα να αισθανθεις την αδρεναλινη σου να παει παντου!!!

Σελίδα 18 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 81617181920 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP