M6
911
ωωωω!!! οι λουκουμαδες!!! ..χαχαχα κ ο αγγελος που εμεινε στη προσπαθεια!!
Σαββατο πρωι πρωι Σταθουλη θα αναχωρησει το τραινακι του τρομου...!!!
Στεφανε βρες τα γραφωμενα του Σταθη..κ τα δικα μου? ισως αν υπαρχουν?..ηταν πολυ παραστατικη η περιγραφη απ οσο θυμαμαι!
Stathis (25-07-11)
τα βρηκα εγω λευτερη στο mail μου... δυο χρονια περασανε...
τωρα τα δικα σου πρεπει να τα ανασυρουμε απο τοπο χλοερο...
Αρχικό μήνυμα απο sm6
aristent (25-07-11), gant (25-07-11), Lambros46 (25-07-11), Leonidas_E39 (25-07-11), pilot (26-07-11), SuperSonic (25-07-11), Thomelef (25-07-11), Vasilis (27-07-11)
M6 μιας και θεωρω οτι σχεδιαστικα ειναι πολυ μπροστα...οχι πως μηχανολογικα παει πισω...
Μη τα συζητας αδερφε...
μαξιμουμ ρησπεκτ... υποκλεινομαι για αλλη μια φορα στα γραφωμενα σου..!! α ρε Σταθουλη..φλας μπακ τρελλο ομως ε?
νομιζω αγαπητοι συν-οδηγοι πως η απαντηση στο Μ6 - 911 απλα εμπεριεχεται στο ανωθεν τοστ!
που το βρηκες κ το ξαναβαλες! ... οπλο αερος εδαφους το Μ6
.. στα σωστα χερια οπως αυτα του Σταθη βεβαιως βεβαιως..
Υ.Γ: ο Αγγελος 911ΤΤ ειχε φερει..απλα του ειχαν ξηλωσει την μαμα αεροτομη κ εβαλαν απο ΤζιΤι2 ... κ οχι τιποτα αλλο..εγραφε η αεροτομη Τσιτι2 κ απο κατω εγραφε ντουρμπο!..κριση προσωπικοτητας το αμαξι!!..τι ειμαι τελικα λεει? ..μην ειμαι ντεσεβο?![]()
ρε το τομαρι, και μας παραμυθιαζε οτι ηταν gt2?
χαχαχααχα
Λουκουμαδες ακουω...ε...τωρα αν υπαρχουν και μερικα 911 και κανενα Μ6...μια χαρα μου φαινεται...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
αντε σε περιμενουμε...
οριστε και το ποστ του λευτερη...
Αρχικό μήνυμα απο Paladin
![]()
Thomelef (25-07-11)
Τετοιες αφηγησεις δεν πρεπει να χανονται!
Αυτο ειναι το νοημα των σπορ αυτοκινητων,καποια στιγμη να τα ευχαριστηθεις!!!....αμα εχεις και καλη παρεα?,τι καλυτερο???!!!....δεν εχει σημασια εαν εισαι πιο γρηγορος η πιο αργος, αλλα να αισθανθεις την αδρεναλινη σου να παει παντου!!!Η παρεα με περιμενε στη γεφυρα και παροτι ημουν πιο κοντα απΆ ολους, εφθασα τελευταιος...
Στο ραδιο ο τοπικος σταθμος επαιζε το γνωστο χιτ της μαρως λυτρα...
Κανω λαθος σκεφτηκα, το ξερω κατα βαθος...
Στον πηγαιμο για την αρτακη δεν ηταν μακρυς ο δρομος, το καφενεδακι ηταν ανοικτο, ο αγγελος πηρε τον καφε του κι εγω προλαβα να «προσδεσω» τα αντικειμενα που κυκλοφορουσαν εντος του αυτοκινητου γνωριζοντας το τι θα επακολουθουσε...
Μετα τις πρωτες στροφες με την πολυ γλυστερη ασφαλτο περασα το στεφανο ριχνοντας μια γρηγορη ματια στη μικρη ασπα που αναπαυοταν στο πισω καθισμα... το μυαλο μου πηγε σε μια παλια φωτογραφια της γυναικας μου καθισμενης στο πισω βελουδινο μπλε καθισμα της Ε12 του πεθερου μου...
Θα καψεις καρδιες κι εσυ, σκεφτηκα...
Στο Ipod εβαλα τους barclay james harvest και το mockingbird...
Μπροστα ο λευτερης και ο αγγελος ειχαν αρχισει ηδη να ανεβαζουν το ρυθμο...
Εγω ημουν με πατημενο το κουμπι του power, τα ηλεκτρονικα εκτος στη μεσαια σκαλα (mdm), το smg στο s5 και το edc στη μαλακη ρυθμιση. Ενα μαγικο χαλι λοιπον, με αρκετη δυναμη ωστε να ακολουθησει, αλλα το φυλακα αγγελο παροντα να επεμβει αν γινοταν το λαθος...
Πρωτη εντυπωση, αυτα τα διαολια του τσουφενχαουζεν (τα οποια σεβομαι και αγαπω τα μεγιστα), ειναι αλλου απο προσφυση... ο αγγελος με τη gt2 πηγαινε αερα, ενω πιο μπροστα ο λευτερης μας εκανε παιχνιδι με την τετρακινητη τουρμπο.
Εντυπωση μου εκανε πως ο αγγελος καταφερε να παει γρηγορα με ενα αυτοκινητο που δεν εχει μεγαλη εμπειρια και μαλιστα οχι οποιοδηποτε αυτοκινητο, αλλα μια gt2 η οποια ειναι πολυ δυσκολη και απαιτητικη στο οριο οπως εχει πει κατ΄επαναληψιν και ο «Der meister».
Ειναι πολλα τα αλογα (οπως θα ελεγε και ο μακαριτης ο κουρκουλος) και σε συνδυασμο με την πισω κινηση και το κοντο μεταξονιο, δημιουργειται ενα συνολο απολυτο μεν, αλλα δυσκολο στις αντιδρασεις του σε τετοιο δρομο δε.
Σκεφτομαι οτι εκτος απο τη γουνα (στην παλια διαφημιση με τη μαρθα καραγιαννη) και η οδηγηση μιας gt2 θελει μυαλο...
Στα μισα της διαδρομης και ενω ο ρυθμος ηταν ανεβασμενος (με τις αναποφευκτες διακοπες λογω κινησης), ο λευτερης γυρισε προτεινοντας να κανουμε αλλη μια φορα τη διαδρομη...
Ανταποκριθηκα, ενω ο στεφανος με τον αγγελο συνεχισαν θελωντας να μη φανουν ασυνεπεις στο ραντεβου με τους λουκουμαδες...
Ο λευτερης πηρε το οπλο και ξεκινησε τους πρυροβολισμους... απιστευτη η 996Τ να τη βλεπεις απο πισω, ισως τα πιο σεξυ οπισθια της αυτοκινησης με την πιο διακριτικη αεροτομη (σε αντιθεση με την προστυχη της gt2)…
Τα πρωτα εσακια ηρθαν με πανω απο 150 και το Μ προσπαθουσε να κρατηθει. Δεν ξερω κατι μου εφταιγε, αλλα δεν προλαβαινα να σκεφτω τι, κανοντας οτι καλυτερο μπορουσα για να ακολουθησω το λευτερη. Αλλα ματαια. Η τουρμπο, σε καθε εξοδο ξεκολουσε 1-2 αυτοκινητα, ενω η Μ αφηνε το ps2 στα βουνα της ευβοιας... προσπαθουσα να καθυστερησω τα φρενα, να πλασσαριστω, να βγω με περισσοτερα αλλα δεν γινοταν τιποτα. Σε καθε εξοδο ο λευτερης απογειωνοταν. Ενας αργος οδηγος, μου εδωσε την ευκαιρια για ενα κλικ στο edc και αρκετα κλικ στο τουριστικα ρυθμισμενο καθισμα μου.
Τα πραγματα σοβαρεψαν σκεφτηκα. Δεν μπορει το ντιβιζιον να εκανε τοσο λαθος, κατι δεν κανω εγω καλα...
Πραγματι, η αλλαγη στη θεση οδηγησης με σφιξιμο των πλαϊνων στο τερμα και το ενα κλικ στην αναρτηση, εκαναν διαφορα. Κατ΄αρχας εγω ειχα καλυτερο ελεγχο του αυτοκινητου και κατα δευτερον η αναρτηση διαχειριζοταν καλυτερα το βαρος αφου και τα χιλιομετρα ειχαν ανεβει.
Τωρα ακολουθουσα μεν πιο ανετα και με λιγοτερα δραματα τον λευτερη, αλλα και παλι ο συνδυασμος πηγαινε μπουνια...
Ενα ακομα κλικ στο edc βελτιωσε ακομα περισσοτερο την συμπεριφορα του αυτοκινητου. Μηδενικες κλισεις πλεον και αλλαγες κατευθυνσης με μεγαλυτερη ακριβεια στα εσακια και τις φουρκετες. Το προβλημα της προσφυσης βεβαια δεν μπορουσε να λυθει... σε καθε εξοδο 1-2 αυτοκινητα διαφορα. Τα χιλιομετρα ειχαν ανεβει η θερμοκρασια ρισκοταν στους 130 και ο V10 δουλευε κοφτες 8400 με 2α και 3η, ενω σε πολλα σημεια εβαζα και 4η. Πραγματικα το hud ειχε κοκκινησει ολοκληρο, αλλα εγω μολις το εβλεπα με την ακρη του ματιου μου. Ο ρυθμος ανεβηκε ακομα περισσοτερο αφου απΆ οτι φανηκε ο λευτερης ειχε κι΄αλλο!!!
Τοτε μου ηρθε στο μυαλο μια παλια συνεντευξη του «Der meister». θυμηθηκα τα λογια του: «ο Στιγκ τοτε
φρέναρε με το αριστερό. Έπαιζε μάλιστα με την πίεση του φρένου, κρατώντας σταθερό το γκάζι. Mια μέρα πριν από την εκκίνηση στο Mόντε ανακάλυψα ότι έπρεπε να κάνω ακριβώς το αντίθετο: να κρατώ σταθερό το φρένο και να παίζω με το γκάζι, για να ισορροπεί καλύτερα το αυτοκίνητο»...
Το δοκιμασα και αυτο... οντως το αυτοκινητο ισσοροπουσε καλυτερα, τα λαστιχα στριγγλιζαν σε καθε στροφη προειδοποιωντας οτι τα ορια ειναι κοντα, αλλα και παλι οι νομοι της φυσικης και το ταλεντο του λευτερη δεν μπορουσαν να υπερνικηθουν.
Τα "γαϊδουρια" φρενα απο gt2 παντως αντεξαν... αν και μελανιασαν "κατιτις", δεν ειδειξαν κανενα σημειο κοπωσης...
Η τουρμπο ειναι ειναι ενα απιστευτο μηχανημα. Ειναι το καλυτερο σπορ αυτοκινητο σημερα. «Eίναι φανταστική, μπορείς να την οδηγείς κάθε μέρα, στη βροχή, παντού, ενώ έχει τόση δύναμη...», οπως λεει ο «Der meister».
Αυτο το διαπιστωσαμε και στην πραξη. Με εναν ταλαντουχο οδηγο στο τιμονι (διοτι το κοντο μεταξονιο, η περιεργη κατανομη και η δυμανη οδηγουν ευκολα στο λαθος), ειναι οτι ταχυτερο υπαρχει σε γλυστερο δρομο. Για να πλησιασει ενα πισωκινητο, θα πρεπει ο δρομος να ειναι επιπεδου ελβετιας και ο οδηγος του να ξερει πολυ καλα τι κανει...
Απο την αλλη η Μ6 ειναι ενα επισης εκπληκτικο αυτοκινητο. Γνησιο τεκνο του ντιβιζιον. Με τα κουμπακια στη θεση οff, συναγωνιζεται σε ανεση την πενταρα του στεφανου. Μαγικο χαλι. Με τεραστιους χωρους για 2+2 ατομα και τις αποσκευες τους.
Μολις πατηθει το Μ, μεταμορφωνεται σε ενα καθαροαιμο που δεν μπορεις να πιστεψεις οτι παταει τοσο καλα για το μεγεθος και το βαρος του. Εχει απιστετο ζυγισμα και φαινεται η δουλεια που εχει γινει στο σασι... για το μοτερ τι να πουμε... τοσα χρονια τοπ κινητηρας. Απιστευτη γραμμικοτητα, ηχος, δυναμη...
Συνολικα ενα μεγαλο gt που υπερεχει σε καποιους τομεις, χωρις να χανει πολυ σε αλλους.
Πολλαπλου ρολου θα το ελεγα δανειζομενος εναν αεροπορικο ορο...
Κατι σαν το F15E…
Με αυτα και με αυτα, η ωρα περασε και στο ipod πηραν σειρα οι eagles και το take it easy…
Το μερος μεσα στα πλατανια εχει αρκετη σκια, ωστε να αναπαυθουν τα οπλα και οι οδηγοι.
Η ασπα επαιζε με τις παπιες στη λιμνουλα, μια φραγκοκοτα κυνηγουσε το λευτερη και εγω με τον αγγελο συζητουσαμε για το μελλον του θεατρου σκιων...
Δεν βαριεσαι...
Ο δρομος της επιστροφης μας βρηκε χαλαρους. Περασαμε προσκυνησαμε στον Αϊ Γιαννη και πηρα και αγιασμο (θα φερω στου ταμ-ταμ, να παρει οποιος θελει...)
Στο Ιpod ηταν η σειρα της σελιν ντιον και μαλλον και απο τους αλλους δεν υπηρχε ορεξη για κυνηγι...
Σε καποια κομματια πηγαμε σβελτα, σε αλλα χαλαρα. Ηταν και η κινηση αυξημενη.
Ηταν μια ωραια εκδρομη η οποια θα ηταν ωραιο να επαναληφθει.
Καλα να περνατε...![]()