Σελίδα 18 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 8161718192028 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 171 έως 180 από 369

Θέμα: Τι σειρα ησασταν στον στρατο.....???????

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καρδαμυλα φιλε μου...το 99....
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Rides
    0

Προεπιλογή

να σας πω ενα πραγματικα αστειο γεγονος...
    ειμαστε κυπρο.καλοκαιρι...(πετυχα 44 βαθμους υπο σκιαν)
    ειχαμε καλες εξοδους (δυο-μια η μια-μια) εκτος βεβαια απο περιοδο ασκησεων και αδειων οπου τα πραγματα γινονταν δυσκολα.η κοντινοτερη πολη ομως (λαρνακα-λευκωσια)ηταν μιση ωρα απο το στρατοπαιδο.γιαυτο το λογο μας πηγαινοεφερναν λεωφορεια.που ομως δεν επαιζε να χασεις.αν το εχανες και γυρνουσες μονος σου ειχες φυλακη και μαλιστα ηταν απο τις σοβαρες καταστασεις..
    σε μια εξοδο λοιπον ο Σηφακης μαζι με μια σειρα του απο αλλο λοχο ...δεν γυρισαν το βραδυ....πηραν τηλεφωνο βεβαια τα παιδια και ενημερωσαν οτι εχασαν το λεωφορειο και οτι επειδη δεν εβρισκαν μερος να γυρισουν θα κοιμηθουν σε ξενοδοχειο και θα γυρνουσαν το πρωι μαζι με τα στελεχη.....
    πρωινη αναφορα....ο λοχαγος ηρεμος,ειχε ενημερωθει,αρχιζει...
    -τι εγινε ρε κομαντο?χαλασαν τα ρολογια μας?
    -οχι κυριε λοχαγε.
    -τοτε ρε κομαντο γιατι αργησατε?
    -υπηρχε λογος κυριε λοχαγε
    -τι λογος?
    -γενους θυληκου..
    -μαλιστα...η σουλα ε?(γνωστη εταιρα)
    -τη γνωριζεται και εσεις κυριε λοχαγε?????
    οποτε καταλαβαινετε τι εγινε...εκτος του οτι παθαναμε ολοι στο γελιο (μαζι και ο αρχιλοχιας).σε 40 βαθμους παιρναμε καμψεις στην ασφαλτο......με την πληρη εξαρτυση εννοειται....εκεινη τη μερα ολοι μας πεταξαμε τις στολες μας γιατι ειχαν σκιστει σε τετοιο βαθμο που δεν ραβοντουσαν...
    αλλα οταν το θυμαμαι πεθαινω στο γελιο..
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

3. The Following 2 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

330Ci (06-08-10), aristent (06-08-10)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολλά τα περιστατικά και οι ιστορίες κι από μένα, αλλά ας αναφέρω κάτι που συνέβη στην Κόρινθο που παρουσιάστηκα πεζηκάριος και μου έχει μείνει. Σεπτέμβριος του 99' μια δυο μέρες μετά τον μεγάλο σεισμό που είχε γίνει τότε στην Αθήνα. Μαζεμένοι στο προαύλιο του λόχου για αναφορά και βγαίνει ο λοχαγός μας. Ένας λοχαγός αρκετά ιδιότροπος και αυστηρός θα έλεγε κανείς, αλλά και δίκαιος. Δεν θα τον έλεγα στρατόκαυλο αλλά σωστό στρατιωτικό. Μας λέει για τον σεισμό και για τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και πως θα συσταθεί μια μεγάλη ομάδα από φαντάρους κάθε λόχου του συντάγματος να πάνε στην Αθήνα για βοήθεια. Είπε: "δεν θα ήθελα να σηκώσω το χέρι μου και να δείξω καμιά δεκαριά από εσάς, προτιμώ να σηκώσετε τα χέρια όσοι θέλετε εθελοντικά". Μετά από δυό τρία δεπτερόλεπτα σιγής, όλος ο λόχος σήκωσε τα χέρια του. Ο λοχαγός δεν μιλούσε, απλώς έκανε ένα νόημα με το χέρι του να κατεβάσουμε τα χέρια μας. Αμίλητος για αρκετές στιγμές, βούρκωσαν τα μάτια του και κοίταξε πέρα μακριά. "Είναι τιμή μου να σας έχω στον λόχο μου". Αυτό μόνο είπε και έκανε μεταβολή και μπήκε μέσα.

5. The Following 3 Users Say Thank You to valantis544 For This Useful Post:

330Ci (06-08-10), aristent (06-08-10), z3 2.2 (06-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ειχα την ατυχια ο πεθερος μου να ειναι Αντιστρατηγος την εποχη που υπηρετησα.
    Να σας πω μια φαση που εγινε στη Μυκονο;
    (γιατι οπως καταλαβατε απο τα Ελληνικα Στρατα..... δεν τοχω και πολυ το θεμα)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ούτε εγώ έχω σχέση με το θέμα.
    26 μήνες θητεία και 3 μήνες φυλακή για πειθαρχικά παραπτώματα και δεν έμαθα ούτε πως λύνεται το G3.

8. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

Ptboul (09-08-10), Thomelef (10-08-10)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειχα την ατυχια ο πεθερος μου να ειναι Αντιστρατηγος την εποχη που υπηρετησα.
    Να σας πω μια φαση που εγινε στη Μυκονο;
    (γιατι οπως καταλαβατε απο τα Ελληνικα Στρατα..... δεν τοχω και πολυ το θεμα)
    Και εγώ σε αυτή τη συνομοιταξία ανήκω ... των τσάτσων του στρατεύματος ... Εκανα 23 μήνες αεροπορία (86 -88) στην παραμεθόριο του Τατοίου 7.30πμ - 2.30μμ ...

Εκανα όμως φίλους χειριστές μαχητικών και διδάχτηκα ότι οι ιστορίες τρόμου που ακούγονται στην αυτοκινητιστική πιάτσα γι αυτούς είναι παραμύθια γιά μικρά παιδάκια ... Μία ώρα ασκήσεων για αυτούς τους μάγκες βγάζει όση αδρεναλίνη μπορεί να δώσει ένα Μ5 στη ζωή μας ολόκληρη !

10. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (06-08-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ σε αυτή τη συνομοιταξία ανήκω ... των τσάτσων του στρατεύματος ... Εκανα 23 μήνες αεροπορία (86 -88) στην παραμεθόριο του Τατοίου 7.30πμ - 2.30μμ ...

Εκανα όμως φίλους χειριστές μαχητικών και διδάχτηκα ότι οι ιστορίες τρόμου που ακούγονται στην αυτοκινητιστική πιάτσα γι αυτούς είναι παραμύθια γιά μικρά παιδάκια ... Μία ώρα ασκήσεων για αυτούς τους μάγκες βγάζει όση αδρεναλίνη μπορεί να δώσει ένα Μ5 στη ζωή μας ολόκληρη !
    Μία από τα ίδια και εγώ..............
    Μετά την Τρίπολη πάω στην Μίκρα Θεσσαλονίκης και παίρνουμε τα όπλα να τα τσεκάρουμε στην βολιδοδόχο (αν το λέω σωστά ) για να πάμε για σκοπιά, δοκιμάζω εγώ άδειος, ένα παλικάρι μετά από εμένα πως του ήρθε, αφηρημένος κ.τ.λ. βάζει τον γεμιστήρα μέσα μέσα και δοκιμάζει, ΜΠΑΜ (ήταν και λίγο κλειστός ο χώρος) το τι έγινε περιττό να σας το περιγράψω, το ευτύχημα ήταν ότι δεν ήταν το όπλο το καταριπάς γιατί αλλιώς τώρα δεν θα ήμουν εδώ να σας τα πω!!!!

Έρχονται οι μεταθέσεις για φύγουμε από Θεσσαλονίκη, έχω βάλει λυτούς και δεμένους για να πάω Λάρισα ( μόνο 2 άτομα θα πήγαιναν εκεί..) με φωνάζουν και ακούω Σκύρο!!!!
    Έπρεπε να με δείτε εκείνη την στιγμή, τρελάθηκαααα έβριζα κ.τ.λ. ρωτάω που είναι αυτό?????Έρχεται ένα φιλαράκι και μου λέει παπάρα μην κάνεις έτσι θα περάσουμε τέλεια στην Σκύρο.
    Πάμε Σκύρο εεε εδώ τι να σας πω, απλά ότι μου ήρθε η μετάθεση για Λάρισα και την έκοψα!!!
    17 μηνάκια στην Σκύρο πέρασα τέλεια, γνώρισα φίλους που έχουμε ακόμα επαφές!!!!!

12. The Following 2 Users Say Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

aristent (07-08-10), Nino (07-08-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μία από τα ίδια και εγώ..............
    Μετά την Τρίπολη πάω στην Μίκρα Θεσσαλονίκης και παίρνουμε τα όπλα να τα τσεκάρουμε στην βολιδοδόχο (αν το λέω σωστά ) για να πάμε για σκοπιά, δοκιμάζω εγώ άδειος, ένα παλικάρι μετά από εμένα πως του ήρθε, αφηρημένος κ.τ.λ. βάζει τον γεμιστήρα μέσα μέσα και δοκιμάζει, ΜΠΑΜ (ήταν και λίγο κλειστός ο χώρος) το τι έγινε περιττό να σας το περιγράψω, το ευτύχημα ήταν ότι δεν ήταν το όπλο το καταριπάς γιατί αλλιώς τώρα δεν θα ήμουν εδώ να σας τα πω!!!!

Έρχονται οι μεταθέσεις για φύγουμε από Θεσσαλονίκη, έχω βάλει λυτούς και δεμένους για να πάω Λάρισα ( μόνο 2 άτομα θα πήγαιναν εκεί..) με φωνάζουν και ακούω Σκύρο!!!!
    Έπρεπε να με δείτε εκείνη την στιγμή, τρελάθηκαααα έβριζα κ.τ.λ. ρωτάω που είναι αυτό?????Έρχεται ένα φιλαράκι και μου λέει παπάρα μην κάνεις έτσι θα περάσουμε τέλεια στην Σκύρο.
    Πάμε Σκύρο εεε εδώ τι να σας πω, απλά ότι μου ήρθε η μετάθεση για Λάρισα και την έκοψα!!!
    17 μηνάκια στην Σκύρο πέρασα τέλεια, γνώρισα φίλους που έχουμε ακόμα επαφές!!!!!
    Ρεεεεεεε τσατσοι!!!!!

Καλα να "παθεις" που ηθελες Λαρισα....διακοπες στην Σκυρο τωρα...... να θυμηθεις τα παλια!!!

Αντε καλα το πατε το θρεντ!!!μεχρι στιγμης εχω γελασει αρκετα και σχεδον δακρυσα απο καποιες ιστοριες.....αυτα ειναι δωστε υλικο!!!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το μύνημα που ακολουθεί διαδραματίζεται στην καρωτή διδυμοτοίχου το 98 στην Δ΄ΕΑΝ
    (η πιο πίπα μονάδα του εβρου την τότε περίοδο μαζί με την 12η ΕΜΑ. εξού και το άσμα,
    καλύτερα βαγδάτη παρά στην 12η). DO NOT TRY THIS AT HOME...
    παλιοσειρά τότε λοιπόν και κάτι παραπάνω, μιάς και είχε περάσει ο πρώτος μήνας που
    υπηρετούσα την 2.5μηνη φυλάκιση μου (βλέπετε ποστ φαντάρε φαντάρε που πάς),
    καθόμασταν στα μαγειρία με 2-3 φίλους και ρεμβάζαμε.
    εκεί που πίναμε το καφεδάκι μας λοιπόν και ατενοίζαμε το μέλον μας περνάει απο μπροστά
    μας ένας ποντικός του οποίου η ουρά ήταν όσο είναι μια κόμπρα ολόκληρη...
    με τα πολά λοιπόν αφού τον πιάνουμε τον βάζουμε σε ένα πλαστικό κασόνι και τον σκεπάζουμε
    μέχρι να δούμε τι θα τον κάνουμε.
    τον παίρνουμε λοιπόν πακέτο και κατευθυνόμαστε εκτός μαγειρίου...η ένταση ήταν μεγάλη
    μιάς και τα 2 παληκάρια που ήταν μαζί μου και τον μάγειρα ήταν η αγγαρεία και ήξεραν
    πως μετά απο αυτή την επίσκεψη θα έλιωναν στην καθαριότητα.
    έτσι λοιπόν ο ένας πετάχτηκε μέχρι τον θάλαμο και πείρε ένα μπουκαλάκι πετραίλαιο.
    αφού έχουμε φτάσει κοντά στην πύλη, ο ένας ο φαντάρος λούζει απο το πλάι τον ποντικό
    και ο άλλος με τα 1000 ζόρια τον βάζει φωτιά...η φλόγα ήταν τόσο μεγάλη που αναγκαστήκαμε
    να τον πετάξουμε στα γρασίδια.
    αφού λοιπόν βλέπαμε το αποτρόπαιοι έγκλημα που κάναμε, έκπληκτοι βλέπουμε τον ποντικό
    απο εκεί που ήταν ξάπλα να ζωντανέυει και να αρχίσει να τρέχει σα χαζός, με κετεύθηνση
    τον σταθμό των καυσίμων που για κακή μας τύχη είχαμε βαρέλια με κόκκινη βενζίνη για
    τα πολύ βαριά οχήματα.
    η τιμωρία του θεού σκέφτηκα είναι αυτή και απο την άλλη ξανασκέφτομαι πάει θα ανατινάξουμε
    όλη την μονάδα στον αέρα...μλκ μου δεν πρόκειτε να απολυθώ ποτέ ρε...ρεεεεεεεεεεεεε
    τρέχτε να πιάσουμε τον ποντικό. θα γίνουμε πυροτέχνημα φώναζα σαν ηλίθιος.
    ο ποντικός ψόφησε ένα μέτρο απο την αντλία με την φλόγα γύρω του να σιγοκαίει...
    μεγαλύτερο χέσιμο δεν έχω ξαναζήσει ποτέ...
    ο μάγειρας και οι δύο αγγαρειομάχοι έφαγαν απο 40 μέρες φυλακή λόγο ειδικής περίπτωσεις
    μιάς και μέχρι 20 μπορούσε να ρίξει ο δοίκας και εμένα μου την χάρισε να μην ξαναπεράσω
    την πύλη μέχρι την ημέρα που θα απολυόμουν. συνηθισμένος εγώ δεν με πολυένοιαξε,
    μιάς και απο την συγκεκριμένη μονάδα είχα κάνει και 5.5 μήνες χωρίς άδεια...
    επίσεις αρχιλοχίας με έχει κάνει τσακωτό με την σύζηγο στο σπίτι...
    αααα και δεν είμουν ο μόνος!!!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 10-08-10 στις 13:10
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

15. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

fanisk (10-08-10), Stamatis (10-08-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θωμά βλέπω περάσαμε τέλεια στο Στρατό !!

Σελίδα 18 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 8161718192028 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP