Σελίδα 18 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 816171819202868118 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 171 έως 180 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια εγω που το εχω εδω και 2 εβδομαδες μπορω να πω μονο καλα λογια μεχρι στιγμης.ειτε εχει mpeg4 ειτε οχι εχει τα παντα.καταρχην αλλαζει ολη η οψη του ταμπλο, ειναι πολυ ευκολη η εγκατασταση του πραγμα που μπορειτε να το κανετε και μονοι σας, εχει τελεια εικονα στο dvd , τελειο gps με φωνητικες εντολες ,και τηλεφωνικες κλησεις μεσω της οθονης .και το κυριοτερο κουμπωνει χωρις μα χωρις καμια μετατροπη.τωρα οσο για την τιμη ειμαι απολυτα σιγουρος πως πουθενα δεν προκειται να σας πουνε την ιδια αφου το καθε καταστημα πουλα με δικες του τιμες.
    Attached Images Attached Images

2. The Following User Says Thank You to ART1 For This Useful Post:

bill_m3 (13-03-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwologos Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια εγω που το εχω εδω και 2 εβδομαδες μπορω να πω μονο καλα λογια μεχρι στιγμης.ειτε εχει mpeg4 ειτε οχι εχει τα παντα.καταρχην αλλαζει ολη η οψη του ταμπλο, ειναι πολυ ευκολη η εγκατασταση του πραγμα που μπορειτε να το κανετε και μονη σας, εχει τελεια εικονα στο dvd , τελειο gps με φωνητικες εντολες ,και τηλεφωνικες κλησεις μεσω της οθονης .και το κυριοτερο κουμπωνει χωρις μα χωρις καμια μετατροπη.τωρα οσο για την τιμη ειμαι απολυτα σιγουρος πως πουθενα δεν προκειται να σας πουνε την ιδια αφου το καθε καταστημα πουλα με δικες του τιμες.
    Καλορίζικο το μηχάνημα!!

Πολλά ακούγονται για τον ήχο...

Για πες μας τις εντυπώσεις σου από τον ήχο!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλορίζικο το μηχάνημα!!

Πολλά ακούγονται για τον ήχο...

Για πες μας τις εντυπώσεις σου από τον ήχο!!
    λοιπον στο ηχο εχει να ρυθμισεις τα παντα equalizer balance treble bass loudnes κλπ.τωρα σαν ποιοτητα με τα μαμα ηχεια που εχω εγω ειναι απλα ικανοποιητικος θα πω μιας και με τα μαμα ηχεια μην περιμενουμε και πολλα.αν θελουμε καλυτερες επιδοσεις μπορουμε να παμε σε αλλα ηχεια μιας και απο πισω εχει τα βυσματα για ενισχυτη και subwoofer.παντως και με τα μαμα ηχεια δεν ειναι με τιποτε χειροτερος απο οτι ο εργοστασιακος.

5. The Following User Says Thank You to ART1 For This Useful Post:

bill_m3 (13-03-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

λοιπον στο ηχο εχει να ρυθμισεις τα παντα equalizer balance treble bass loudnes κλπ.τωρα σαν ποιοτητα με τα μαμα ηχεια που εχω εγω ειναι απλα ικανοποιητικος θα πω μιας και με τα μαμα ηχεια μην περιμενουμε και πολλα.αν θελουμε καλυτερες επιδοσεις μπορουμε να παμε σε αλλα ηχεια μιας και απο πισω εχει τα βυσματα για ενισχυτη και subwoofer.παντως και με τα μαμα ηχεια δεν ειναι με τιποτε χειροτερος απο οτι ο εργοστασιακος.

Πολύ ωραία !!!
    Απλά περιμένω να τα φέρει ο αντιπρόσωπος!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων

Πολύ ωραία !!!
    Απλά περιμένω να τα φέρει ο αντιπρόσωπος!!!!
    με το καλο να τα φερει και να λυθει το διλημα σχετικα με το εχει η δεν εχει mpeg4 γιατι πολυ ντορος σε αυτο που για μενα δεν ειναι και το σημαντικοτερο με τα αλλα τοσα που κανει το μηχανημα.ιδωμεν λοιπον.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

με το καλο να τα φερει και να λυθει το διλημα σχετικα με το εχει η δεν εχει mpeg4 γιατι πολυ ντορος σε αυτο που για μενα δεν ειναι και το σημαντικοτερο με τα αλλα τοσα που κανει το μηχανημα.ιδωμεν λοιπον.
    Όπως έχω πει και πιο πάνω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα το αν έχει ή όχι mpeg4, ότι ερωτήσεις έχω κάνει είναι για τα υπόλοιπα παιδιά που τους ενδιαφέρει το θέμα!!!

Περιμένουμε λοιπόν να έρθει

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οταν αγοραζεις κατι που υποτιθεται πως εχει tv και ας μην ειναι το κυριο μελημα σου το μονο σιγουρο ειναι πως οταν για τις λιγες φορες και για τον οποιο λογο την χρειαστεις απλα δε θα την εχεις και τοτε η θα το περασεις χωρις να δωσεις σημασια η μετα θα τα σκασεις για να παρεις εναν αποκωδικοποιητη mpeg4 (αν εχει υποδοχη για να μπει μετα ) πραγμα που σημαινει πως στην δευτερη περιπτωση θα εχεις δωσει παραπανω χρηματα που ισως αν τα εδινες μια φορα συνολο μπορει να επαιρνες κατι καλυτερο.
    Ειναι πολυ ενδιαφερον project ομως για μενα αν το αγοραζα θα το ηθελα χωρις ημερομηνια ληξης σε καποιους τομεις !!!
    Θα ηθελα να ρωτησω ακομα αν καποιος ξερει αν εχει στις επιλογες ξεχωριστη εξοδο για subwoofer που θα μπορεις να ρυθμιζεις την ενταση χωριστα (μονο γι αυτο)απο τα αλλα ηχεια ?
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο G_kaliteros Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια εγω θελω και μαρεσει να εχει τv.. αμα εχει mpeg2 δεν εχει tv?
    τη ειναι αυτα γενικος δεν τα πολυ ξερω...
    Αν το αγορασεις τωρα θα παιζει μια χαρα σε 3 μηνες ομως που παντου το σημα θα ειναι ψηφιακο και θα θες mpeg4 οχι δε θα παιζει και τοτε τι ?
    Αλλα χρηματα και αν μπορει να δεχτει αλλο δεκτη εξωτερικο με αλλο tv control και τρεχα γυρευε !!!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν αγοραζεις κατι που υποτιθεται πως εχει tv και ας μην ειναι το κυριο μελημα σου το μονο σιγουρο ειναι πως οταν για τις λιγες φορες και για τον οποιο λογο την χρειαστεις απλα δε θα την εχεις και τοτε η θα το περασεις χωρις να δωσεις σημασια η μετα θα τα σκασεις για να παρεις εναν αποκωδικοποιητη mpeg4 (αν εχει υποδοχη για να μπει μετα ) πραγμα που σημαινει πως στην δευτερη περιπτωση θα εχεις δωσει παραπανω χρηματα που ισως αν τα εδινες μια φορα συνολο μπορει να επαιρνες κατι καλυτερο.
    Ειναι πολυ ενδιαφερον project ομως για μενα αν το αγοραζα θα το ηθελα χωρις ημερομηνια ληξης σε καποιους τομεις !!!
    Θα ηθελα να ρωτησω ακομα αν καποιος ξερει αν εχει στις επιλογες ξεχωριστη εξοδο για subwoofer που θα μπορεις να ρυθμιζεις την ενταση χωριστα (μονο γι αυτο)απο τα αλλα ηχεια ?
    ναι εχει ξeχωριστη μονο για subwoofer και καλυτερα μην μιλαμε για ημερομηνια ληξης σε καποιους τομους γιατι το μηχανημα μπορει να εχει ολοκληρο ημερομηνια ληξης γιατι καταρχην δεν ξερουμε την αντοχη του στο χρονο,
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ART1 : 13-03-10 στις 17:02

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν το αγορασεις τωρα θα παιζει μια χαρα σε 3 μηνες ομως που παντου το σημα θα ειναι ψηφιακο και θα θες mpeg4 οχι δε θα παιζει και τοτε τι ?
    Αλλα χρηματα και αν μπορει να δεχτει αλλο δεκτη εξωτερικο με αλλο tv control και τρεχα γυρευε !!!!
    δεν θα παιζει για 3 μηνες θα παιζει μεχρι το 2012 γιατι τοτε σταματα το αναλογικο.

Σελίδα 18 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 816171819202868118 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP