Σελίδα 18 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 8161718192028 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 171 έως 180 από 467

Θέμα: [E46] βελτίωση ήχου

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zoikarios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να προσθεσω πως μετα απο μερες...αναζητησαμε κατι ποιο high - end και ετσι πηγαμε στην alpine IVA-W505R ωπου διατηρει ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα με το προηγουμενο (οθονη απλα πολυυ καλυτερη). Ο ηχος που ακουσαμε οταν επαιζε αρυθμιστο ηταν απλα φανταστικος με ολη την σημασια της λεξεως. Εννοειται πως οταν στρωθηκε το ολο συστημα νομιζες πως βρησκοσουνα ειτε σε μια φιλαρμονικη ειτε να εισαι αγκαλια με τον Νοτη ,Καρρα, , Γονιδη.. .Περα απο την πλακα οποιος θελει να κανει κατι ποιοτικο χωρις κοψε ραψε και εργοστασιακο θα βρει λυσεις αρκετες αλλα δαπανηρες.
    Ολα καλα φιλε μου, αλλα τα οργανακια στην θεση των αεραγωγων ειναι λιγο ξεκαρφωτα .... Χαλαει ολη την αρμονικη ομορφια που εχει το εσωτερικο του Ε46.
    Προσωπικη μου αποψη, βεβαια .....

2. The Following User Says Thank You to georggge46 For This Useful Post:

zoikarios (02-12-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολα καλα φιλε μου, αλλα τα οργανακια στην θεση των αεραγωγων ειναι λιγο ξεκαρφωτα .... Χαλαει ολη την αρμονικη ομορφια που εχει το εσωτερικο του Ε46.
    Προσωπικη μου αποψη, βεβαια .....
    Δεν διαφωνω αλλα ηθελα κατι να γεμισει μπροστα!
    Η γυναίκα δεν βλέπει ποτέ αυτά που κάνετε γι' αυτήν. Βλέπει μόνο αυτά που δεν κάνετε.

Rides
    1

Προεπιλογή

δλδ εκλεισες τους 2 βασικους αεραγωγους του αυτοκινητου απλα για να γεμισεις την θεση?????εγω νομιζα οτι το εχεις τπτ τουρμπισο κλπ οποτε τα χριεαζοσουν!!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Ενταξει ρε παιδια μην τρελενεστε....εγω το εκανα επειδη το ηθελα να το κανω και μου αρεσε αλλωστε στα 4 χρονια που εχω το αμαξι δεν τους εχω ανοιξει ΠΟΤΕ.. στην φωτο παντως χανει πολυ να ξερετε απο κοντα ειναι πολυ καλυτερο το θεμα ;-)
    Η γυναίκα δεν βλέπει ποτέ αυτά που κάνετε γι' αυτήν. Βλέπει μόνο αυτά που δεν κάνετε.

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πανο, ανακλινομενα καθισματα εχω πισω..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

κοιτα ενισχυτη μην βιδωσεις στην πλατη..μονο αν το κανεις καντο με στραντζα απο πανω και νοβοπαν και ενα μικρο παραθυρακι να φαινεται η μαρκα του ενισχυτη η οι πυκνωτες του αναλογως τι θα βαλεις και φυσικα ντυμενο με ταπετσαρια.Αν και στην πλατη δεν θα σου χωρεσουν οι καλωδιωσεις να ειναι λιγο καλες.

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zoikarios Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιτα ενισχυτη μην βιδωσεις στην πλατη..μονο αν το κανεις καντο με στραντζα απο πανω και νοβοπαν και ενα μικρο παραθυρακι να φαινεται η μαρκα του ενισχυτη η οι πυκνωτες του αναλογως τι θα βαλεις και φυσικα ντυμενο με ταπετσαρια.Αν και στην πλατη δεν θα σου χωρεσουν οι καλωδιωσεις να ειναι λιγο καλες.
    Ο ενισχυτης θα μπει πισω αριστερα μεσα απο την επενδυση.. Υπαρχει χωρος και ειναι και σχετικα μικρος.. Μονο το sub θα φαινεται..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

Ζαχο τον νου σου πισω με τον ενισχυτη να μην τον πνηγεις!!ανεβαζουν καλες θερμοκρασιες και αν τους δουλευεις λιγο ''γκαζομενους'' μπαινουν σε protection mode!!!αφου εχεις ανακλινωμενα κανε μια δοκιμη με ενα 10ιντσο σαμπακι πριν πας σε 12αρι!!!

10. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

zaharias (03-12-10)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Λοιπον..

Βρισκω με universal sealed κουτα και τιμες που βγαινουν κομπλε στα 200 ευρω..
    Infinity
    https://www.sonicelectronix.com/item...nce-1260W.html
    DLS
    https://www.sonicelectronix.com/item..._DLS-KW12.html
    Phoenix Gold
    https://www.sonicelectronix.com/item...ld-RSd-12.html

Και απο Rainbow με δικη του κουτα
    https://cgi.ebay.de/Rainbow-231583-C...item2c58f82636
    https://cgi.ebay.de/Rainbow-Gehause-...item3a5f4a6c1d

Για πειτε..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

Το dls αδερφε θα παιξει καλυτερα πιστευω , αν και βαλε κουτα με bass reflex για να αποδοσει σωστα το ολο ηχειο

Σελίδα 18 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 8161718192028 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP