Αρχικό μήνυμα απο
YAz
Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Όσους γνωστούς έχω που δουλεύουν στο δημόσιο, ξέρω άλλους τόσους x5 που βλέπω κάθε μέρα να προσπαθούν να κοροιδεύσουν την νοημοσύνη μου, να ακούω ένα δε βαριέσαι στο δημόσιο είμαι, να ακούω και να διαβάζω για υπεξερέσεις χρημάτων, και να βλέπω γενικότερα μια απάθεια. Όσο μου ζητάνε μίζες και φακελάκια για να γίνει γρήγορα η δουλειά μου, όσο βλέπω λόγο ενός προβλήματος τον προσωπικό μου φάκελο της εφορίας στο ίδιο γραφείο εδώ και ένα χρόνο (πριν από 1 χρόνο πήγα και είπα στον υπάλληλο να βγάλει τον φάκελο μου, και να δει τις αποδείξεις πληρωμής τις οποίες επισύναψε ο λογιστής μου, έβγαλε τον φάκελο, είδε την απόδειξη, είπε θα διορθώσει το σύστημα, ήρθε νέο χαρτί μετά από ένα χρόνο ότι και καλά χρωστάω, και όταν πήγα στην εφορία, ΜΕΤΑ από ένα χρόνο, ήταν στο ΙΔΙΟ σημείο που τον άφησε 1 χρόνο πριν), τότε σόρυ και όλας, αλλά με αφήνει και λίγο αδιάφορο.
Γιατί με την ίδια λογική, όλοι μας ξέρουμε και έχουμε ζήσει αμέτρητους υποκριτές και αργόσχολους σε δημόσιες υπηρεσίες. Και μη μου πεις ότι εσύ δεν το ζεις, γιατί θα μετακομίσω εκεί που μένεις για να μη ζορίζομαι από αργόσχολους που κάνουν το καφεδάκι τους 8.30 και σε υποχρεώνουν να περιμένεις στο ΙΚΑ, να σε μιλάνε ειρωνικά επειδή ο άντρας της άλλης δε την ικανοποίησε στην εφορία, και επειδή η άλλη είχε περίοδο στο ΤΕΒΕ.
Το Point όλων αυτών που γράφω!? To λέω στην πρώτη σειρά. Μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.
Πουλί είναι που θα πρέπει να το φάμε. Τώρα αν θα είναι κινέζου, ή κανενός προικισμένου έγχρωμου, θα το δείξει η συνέχεια..