Αυτο αξιζει αναδημοσιευσης γιατι γελαω με τα χαλια
https://www.espressonews.gr/%CF%80%C...B8%CE%B9%CE%B1
Μικρα μικρα. "Ρεβης", "Λυδια Κυριακου", "170/ωρα", για γνωστεςΟι δύο νέοι μάλιστα λόγω της σοβαρότητας και της σταθερότητας της σχέσης είχαν πάρει από κοινού την απόφαση να έχουν σεξουαλικές σχέσεις χωρίς τη χρήση προφυλάξεων. Κι ενώ όλα έβαιναν καλά, ένα απρόοπτο γεγονός άλλαξε τα πάντα. Στις αρχές του καλοκαιριού η Μαρία διαπίστωσε ότι έχει καθυστέρηση. «Ετρεξα στο φαρμακείο να αγοράσω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Αμέσως μετά διαπίστωσα ότι ήμουν έγκυος» λέει το μοντέλο και προσθέτει: «Δεν σας κρύβω ότι τρόμαξα. Είμαι μόλις 20 ετών κι η ευθύνη ενός μωρού με βρήκε απροετοίμαστη και αμήχανη». Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον Adil.
Οπως ήταν φυσικό κι εκείνος ξαφνιάστηκε αλλά δεν αμφισβήτησε τα λόγια της Μαρίας. Μάλιστα συμφώνησαν να συναντηθούν αμέσως για να αποφασίσουν τι θα κάνουν. «Εγώ ήμουν βέβαιη ότι το παιδί ήταν δικό του, αφού όλη την περίοδο που ήμασταν μαζί δεν είχα άλλες σχέσεις, αλλά κι εκείνος -ακόμα κι αν είχε αμφιβολίες για το πόσο πιστή ήμουν- ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάω με κάποιον άλλο χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις».
Πράγματι συναντήθηκαν μέσα σε λίγα 24ωρα στην Αθήνα, αλλά η Μαρία με έκπληξη και απογοήτευση είδε την «άλλη πλευρά» του αγαπημένου της. «Μου είπε ότι είμαι πολύ μικρή για να το κρατήσω. Μου είπε ότι ένιωθε πολύ άσχημα. Αν και έλεγε ότι ήθελε να με στηρίξει ήταν απότομος, απόμακρος και ανήσυχος. Τον διαβεβαίωσα ότι η έκτρωση θα γίνει και θα τον ειδοποιήσω για τα περαιτέρω. Εφυγε αποχαιρετώντας με ψυχρά και εγώ είχα ήδη καταλάβει ότι όλα είχαν αλλάξει». Οι ημέρες που ακολούθησαν ήταν πολύ δύσκολες για το νεαρό μοντέλο. «Είχα να αντιμετωπίσω μια έκτρωση κι εκείνος δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο. Κι όχι μόνο αυτό, δεν απαντούσε καν στις κλήσεις μου. Ηθελε να αποφύγει τα πάντα. Δεν ξέρω τι φοβόταν. Τις ευθύνες, ένα πιθανό σκάνδαλο που μπορεί να του έκανε κακό, δεν ξέρω».
Τελικά η Μαρία πήγε μόνη της και χωρίς κανείς να το γνωρίζει κι έκανε την έκτρωση. Τις μοναχικές στιγμές στο ιατρείο τις θυμάται με πόνο. Ομως πιο πολύ στενοχωριέται όταν σκέφτεται τη συμπεριφορά του φίλου της. «Ούτε τον πήρα ποτέ τηλέφωνο να του πω ότι πράγματι έγινε η έκτρωση αλλά ούτε κι εκείνος ενδιαφέρθηκε να μάθει. Από την τελευταία συνάντησή μας και μετά δεν ξαναμιλήσαμε. Ηταν το τέλος, ο χωρισμός με τον πιο άσχημο τρόπο. Αυτή η σχέση ξεκίνησε ως μεγάλος έρωτας και μου άφησε μόνο απογοήτευση και τίποτα άλλο».
Τυπε θέλω το θενκς πίσω καθαρή παραπλάνηση του κοινού με ενδεχόμενο δόλο . 2 μήνες μπαν τους τρως πρωτοδικα για πλάκα
αντε γεια...

Moufas E46 (19-08-13)
λυπηθείτε μας. τι αλλο θα δει αυτος ο τοπος
Bazil Van Sinner (20-08-13), BILL007 (20-08-13)

Ατίθασε Ελληνάρα μου..
"Λιντσάρισαν' ελεγκτές του ΣΔΟΕ στη Καλαμάτα
Με την οργή του κόσμου βρέθηκαν αντιμέτωποι στη Μαραθόπολη δύο ελεγκτές του ΣΔΟΕ σε έφοδό τους σε καφέ - ουζερί του κεντρικού πεζόδρομου του χωριού.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, ένας άνδρας και μία γυναίκα, γύρω στις 9 χθες το βράδυ μπήκαν σε καφέ - ουζερί και ξεκίνησαν να ελέγχουν τα χαρτιά και τα βιβλία του καταστήματος. Θαμώνες και πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους και αντιλήφθηκαν την παρουσία του κλιμακίου ελεγκτών του ΣΔΟΕ, αντέδρασαν ειρωνικά και τους φώναξαν. Οι ελεγκτές συνέχισαν τον έλεγχο, κάνοντας φύλλο και φτερό, χαρτιά, τιμολόγια και βιβλία του καταστήματος.
Γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα, μετά από τρεις ώρες, ολοκλήρωσαν τον έλεγχο και αποχώρησαν με βαριές εκφράσεις από κόσμο που, στο μεταξύ είχε πληροφορηθεί για τον έλεγχο, και ήταν στον πεζόδρομο για να εκφράσει την αντίδραση και τη διαμαρτυρία του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ότι η Μαραθόπολη έχει τεθεί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, καθώς και του ΙΚΑ, και οι έλεγχοι που υφίστανται καταστήματα και επιχειρήσεις φέτος το καλοκαίρι είναι αλλεπάλληλοι, προκαλώντας αντιδράσεις στους επαγγελματίες και τους κατοίκους.
![]()
Bazil Van Sinner (20-08-13), Kostas_1 (20-08-13), Leonidas_E39 (19-08-13), Stathis (20-08-13), vagmag (20-08-13), zizu (20-08-13)

Σε μία κοινωνία βυθισμένη στα ταμπού και στο σκοταδισμό χαίρομαι που είχε το θάρρος να το δημοσιοποιήσει.
Τσίπρας: Δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Είμαι άθεος.
Μπορεί πολλοί να απόρησαν που δεν κυκλοφόρησε καμία πληροφορία σχετικά με το που εκκλησιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια του 15αύγουστου, ωστόσο η εξήγηση είναι απλή, που γνωρίζουν όχι μόνο οι στενοί του συνεργάτες, αλλά το σύνολο σχεδόν των στελεχών του
ΣΥΡΙΖΑ, είναι άθεος. Ο ίδιος μάλιστα το είχε εκμυστηρευθεί σε ανύποπτο χρόνο σε συνέντευξή του σε εφημερίδα των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα, στην εφημερίδα "Κυκλαδίτικη" και στον δημοσιογράφο Νικόδημο Λιανό είχε πει τον Ιούλιο του 2011:
«Η σχέση μου με την Εκκλησία είναι πολύ καλή και θα έλεγα ότι στηρίζεται στην ντομπροσύνη, εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη. Είμαι άθεος και δεν πιστεύω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι τη θρησκεία και κυρίως τους κληρικούς που δίνουν μάχη καθημερινά, ειδικά στην επαρχία διατελώντας ένα πολύ δύσκολο έργο. Σέβομαι τους παπάδες και το κοινωνικό τους έργο. Σε κάθε περιοχή, χωριό, που πηγαίνω συνομιλώ μαζί τους και ανταλλάσουμε απόψεις. Με τον αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο οι σχέσεις μου είναι πολύ καλές και έχουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο συζητήσεις για όλα τα θέματα. Εκτιμώ και σέβομαι τα πιστεύω τους αλλά έχω την δική μου κοσμοθεωρία και δεν μου αρέσει να κρυβόμαστε».
https://www.parapolitika.gr/
Kostas_1 (20-08-13), Leonidas_E39 (20-08-13), Thomelef (20-08-13)
Στη φυλακη ο σταυριδης:
https://m.youtube.com/watch?feature=...layer_embedded
Bazil Van Sinner (20-08-13), Kostas_1 (20-08-13), steliosm46 (20-08-13), Thomelef (20-08-13), Z4 DCT (20-08-13)